chiare prea largi,da` arata mishto oricum.Da` mi-a placut mult faza cand ne-a prins controlorul ca n-aveam bilete.Lol...cica la mine: "va rog frumos sa nu ne dati amenda,ca suntem dintr-o familie foarte saraca shi avem numai 12 ani shi credeam ca pana-n 14 ani poti merge shi fara bilet..." apoi ala tot vroia sa ne dea amenda...am continuat: "eu de obicei nu merg cu autobuze/tramvaie deci nu shtiam(lol)...(shi aici m-am scapat,mai mult de kternik)eu merg cu mashina,cu shoferul de obicei.." .
Deja incepuse sa se uite ciudat la mine...mai ales ca eu nu aratam a 12 ani shi nici a fata saraca...dupa felul in care eram imbracat shi mai ales dupa geanta care o aveam.Eh,am dres-o eu pan'la urma: "Eh,nu avem noi shofer,s-au oferit nishte prieteni de familie sa ne ajute din acest punct de vedere,ca noi nu avem o situatie prea buna..."
Shi pfiu.....am scapat...cica la prietena mea: " de ce n-ai inceput sa plangi? "..lol..de parca eu plang la comanda.
i saw again Queen Of The Damned...god,i loooove this movie!!
shi arata shi super bine Stuart Townsend:
shi nu inteleg de ce simt acest lucru atat de des.Momentan ma simt bine,cu toate ca nu am un chef prea mare de viata in mine,dar nu inteleg de ce,cand am tot ce-mi doresc shi recunosc ca multi shi-ar dori sa aibe ce am eu(chiar daca mie nu-mi place sa vb asha mult despre asta sau sa ma mandresc,etc),eu ma sim asha plictisita shi fara sens in viata.Sunt sanatoasa,am bani,orice ash yice mi se indeplineshte...eh nu chiar orice,dar...nu sunt proasta,nu sunt urata,nu sunt diforma,nu sunt surda sau oarba sau cu probleme grave,nu am corp urat sau sanii prea mici sau mai shtiu eu ce chestii idioate care le macina pe fete in general....etc...shi tot nu sunt fericita.De multe ori incerc sa fiu fericita shi sa rad cu toti cei din jur dar pur shi simplu nu reushesc decat pe moment...apoi din nou imi dispare yambetul de pe fatza shi din nou imi pun intrebari fara raspuns.Oricum sper sa fie numai o perioada mai ciudata a acestei varste shi sa treaca rpd.De revelion pur shi simplu n-am putut sa zambesc shi nu m-ash fi simtit bine,zambind cu cei din jur....mai rau: simteam ca nici cei din jur nu tre sa zambeasca shi ca tre sa-i intristey shi pe ei...