Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde Djinn » Vin Mai 05, 2006 4:31 pm

Frumos jurnalul tau, pacha, superbe peisaje, flori si ciumperci :) (si boxele alea sanatoase, sa-ti traiasca :D )
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Arthemis » Vin Mai 05, 2006 5:02 pm

pacha scrie:Arthemis-Inca un lucru nu inteleg, de ce trebuie sa vb pe mess cu oameni cu care am vb acum 5 minute la telefon sau chiar m-am vazut in ziua respectiva, adica ce se poate intampla atat de important incat sa vb cu tine si la telefon si pe mess si sa ne si intalnim??

Ai dreptate.De ce,de ce,de ce?

nu stiu pasho, dar cum aflu iti zic si tie!

ps. ma apuc de facut curat, faci un pustiu de bine (vecinilor) si-mi imprumuti si mie un picutz boxele matale?
I've got PMS and a gun, don't push it!
Arthemis

Mesajde Djinn » Vin Mai 05, 2006 9:43 pm

Arthemis scrie:1. ROZUL... mor! mi se sterpezesc dintii cand vad roz in jurul meu si de la un timp, in jurul meu, se pare ca-i o moda sa te imbraci in roz.

deci poza aia in tanga roz de-a pus-o Unleashed pe forum era special pentru matale :D m-am prins, gata.
Djinn

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 06, 2006 4:14 am

Iubita mea, magnific. Aproape fara greseala. Mii de plecaciuni, darky!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde memetshot » Sâm Mai 06, 2006 4:47 pm

flufo, casa citez un mare ganditor in viatza.
SOD scrie:iubire, cand ti-ai tras-o ultima oara?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Djinn » Sâm Mai 06, 2006 8:48 pm

eheheheee.... memete, in citate sa ne taiem sau in cifre concrete sa ne rupem? not that it matters for the ultimate harmony of the universe and the absolute truth :D

pese, ca mi-am amintit: bine dreq ca n-am pus visu de l-am visat c-o seara nainte ca ma intrebai de cand n-am mai bagat in vena ~p
Djinn

Mesajde basstard » Dum Mai 07, 2006 2:02 am

Pacha, acu am vazut si io poza cu instalatia ta de sunet. o curiozitate : vad 4 boxe cu diverse difuzoare. Cum sunt legate toate la un amplif cu 2 iesiri? Adica ai stat sa bunghesti conexiuni serie-paralel ca sa iasa la calcul cu impedantza de iesire? sau le-ai pus filtre? (care teoretic impaCA CApra si varza da baiu cu impedantza tot nu se rezolva)
pese: vecinii mei o duc mai rau ca ai tai, trebuie sa suporte tunetul Ampegului de 450/500W (RMS reali, 1000w - program) din dotare :rau:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Djinn » Lun Mai 08, 2006 12:47 pm

uidule, de mare esceptie :D
mai ales asta:
fergus scrie: nu te supara, te futi? / io da, da' tu sigur nu

~p

ps - bine mah, si pe propria mama ai incercat s-o agati?! froidianule :P
Djinn

Mesajde sin ella » Lun Mai 08, 2006 4:47 pm

se hotareste gigielu nost sa plece la rameti une sa sent-alneasca cu neste oameni in scopu destractiei, betiveli si alte activitati specifice sezonului si locatiei.

Ce alte activitati specifice sezonului si mai ales locatiei s-or desfasura la Rameti* ma tot intreb. Hhmmm...

in cazul lui weed se impune intrebarea deja celebra (si retorica):

SOD scrie:iubire, cand ti-ai tras-o ultima oara?

:P

* manastire de maicute
............................
sin ella

Mesajde nbm » Lun Mai 08, 2006 4:51 pm

sin ello, linga manastire e si o cabana, plus neshte munti numai buni de escalada ;)

asta doar asa ca sa-l salvez pe gigiell ~p
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde jeorj » Lun Mai 08, 2006 5:25 pm

sinela draga, daca prin alte parti s-o auzit numa de manastirea rameti, tin sa te anunt ce ezicsta si un sat cu acelasi nume, undeva in varfu dealului de deasupra manastirii, de unde se poate decola foarte frumos cu parapanta (vezi avatar :D), de asemenea mai este si o cabana langa care se poate ateriza foarte frumos (da daca ai ghinion mai poti lovi si cate o masina cum am patit eu:D, sau vreo stanca cum o patit un prieten), unde mai poti sa te betivesti in voie, mai e o vale de rau unde inca se mai gasesc locuri unde sa iti montezi cortu, sunt si niste pereti de stanca foarte apreciati de acei sportivi numiti cuceritorii inutilului:D, si de asemenea mai sunt si niste chei, adica un defileu foarte spectaculos, unde maretia naturii iti poate unge sufletu chinuit de stresul rutinei cotidiene. Asadar manastirea e duar punctul terminus pentru consumatorii de turism de asfalt:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

o prostie

Mesajde mafioata » Lun Mai 08, 2006 5:56 pm

Imi pare rau ca trebuie sa spun asta...............dar treaba e ca jurnalul e cam naspa sa stai sa scrii ce ti sa intamplat in jiua aceea sau ma rog eu ce mai scriu aia pe acolo.Dar pe uni trebuie sa-i intelegem pt ca sunt persoane care nu au cu cine discuta si ei prin intermediul asta discuta............dar jurnalul e o prostie e un lucru copilaresc...........cel mai bine e sa-ti cauti un prieten adevarat in care sa ai incredere in el si sa stii ca nu o sa te dea de gol vreodata in fata cuiva ......sa nu te tradeze............ca sunt multe persoane de genul asta...........asa ca trebuie sa iti cauti un prieten care merita.............asa ca concluzia e ca e o prostie foarte mare............daca sa apucat vre un baiat sau o fata sa se lase si sa isi caute un prieten cu adevarat........ca jurnalul face rau mai ales te inchizi in tine si nu mai discuti cu nimeni ce te doare si ce nu.:hang:
mafioata
Junior Member

o prostie

Mesajde mafioata » Lun Mai 08, 2006 5:58 pm

Imi pare rau ca trebuie sa spun asta...............dar treaba e ca jurnalul e cam naspa sa stai sa scrii ce ti sa intamplat in jiua aceea sau ma rog eu ce mai scriu aia pe acolo.Dar pe uni trebuie sa-i intelegem pt ca sunt persoane care nu au cu cine discuta si ei prin intermediul asta discuta............dar jurnalul e o prostie e un lucru copilaresc...........cel mai bine e sa-ti cauti un prieten adevarat in care sa ai incredere in el si sa stii ca nu o sa te dea de gol vreodata in fata cuiva ......sa nu te tradeze............ca sunt multe persoane de genul asta...........asa ca trebuie sa iti cauti un prieten care merita.............asa ca concluzia e ca e o prostie foarte mare............daca sa apucat vre un baiat sau o fata sa se lase si sa isi caute un prieten cu adevarat........ca jurnalul face rau mai ales te inchizi in tine si nu mai discuti cu nimeni ce te doare si ce nu.impact:hang:
mafioata
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Mai 08, 2006 5:59 pm

mafioato.......... părerea........... mea................ este............... că................. mai.............. bine.............. ar.............. fi............ indicat............. să............ să............ am............ uitat............ ce............ am............ vrut............ să.......... comunic........... plm............. adevărul............ e............ că........... la............ cate............. puncte............ am......... băgat........
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Shaki » Lun Mai 08, 2006 6:06 pm

mafioato,
incearca sa nu mai postezi acelashi mesaj de doo ori, exista un regulament in acest sens, da o raita shi citeshte-l, continua lectura cu o carte de gramatica pe care itzi recomand s-o aprofundezi, shi intre timp puate-tzi dai seama k vb aiurea. itzi spun k, dintre persuanele care au jurnal pe subforumul acesta, f multzi sunt suficient de norocoshi incat sa aiba multzi prieteni adevaratzi
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde old lord » Lun Mai 08, 2006 10:17 pm

ce aveti bre cu "saraca mafioata". e ea de vina ca nu o duce capul :D

baixinho fain post, imi place :D
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde eyewitness » Mar Mai 09, 2006 4:18 am

uidilicutzicu, de mare angajament ca vorba aia, futi nu futi vremea studentiei trece :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde pacha » Mar Mai 09, 2006 10:25 am

"Ce alte activitati specifice sezonului si mai ales locatiei s-or desfasura la Rameti* ma tot intreb. Hhmmm... "

Inainte de chei este un mic platou unde nu te fute nimeni la cap si-ti poti face de cap :)

P.S. manastire cu o multime de maicute !

Pt Basstard:Am (se va d in poza) doua amplifuri Tehnics de 2x120w.Ajung pt un apartament la parter.Sunt legate,simplu,pe canale separate fara calcule ca nu e cazul.
Si asta trece !
pacha

Mesajde jeorj » Mar Mai 09, 2006 11:41 am

pacha scrie:
P.S. manastire cu o multime de maicute !
care o ajuns un sereleu foarte profitabil. zona de cazare a manastirii s-o extins foarte mult cu mana de lucru foarte ieftina (obligatorie) a puscariasilor de la aiud. ca deh, sa-si mai spele si iei din pacatele savarsite cu voie sau fara de voie.
jeorj
Junior Member

Mesajde nbm » Mar Mai 09, 2006 11:45 am

gigielle, nu vrei tu sa povestesti pe forumu de turism despre ramet. m-as baga io, dar n-am fost acolo decit odata. sa nu stricam oamenilor comentariile la jurnale :D

iaodi, voiam sa-i zic si io lu uidu: "ai vrut s-o agati pe maica-ta? motherfucker ~p"
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde pacha » Mar Mai 09, 2006 12:49 pm

Pe scurt;s-o extins foarte mult cu mana de lucru foarte ieftina (obligatorie) a puscariasilor de la aiud.
Fii serios,acolo nu a muncit nici un puscarias.

On topic:Arthemis,mi-ai dat emotii !
Si asta trece !
pacha

Mesajde jeorj » Mar Mai 09, 2006 1:11 pm

pacha scrie:Fii serios,acolo nu a muncit nici un puscarias.
wrong. am schimbat doo vorbe cu unu din iei cand munceau pe acolo. cu politistii care ii pazeau nu am discutat ca nu prezentau incredere:D

ps. o sa descriu un pic zona la cererea lu nbm:D
jeorj
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Mai 11, 2006 3:19 pm

scavenger, din cate shtiu eu prezentza la facultate nu este obligatorie...
btw...
"groteasca comparatie"
corect este "grotesca". sper k nu eshti student la litere :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Djinn » Joi Mai 11, 2006 3:30 pm

ce rea e shaki azi :D
Djinn

Mesajde eyewitness » Joi Mai 11, 2006 3:37 pm

scavanger, inceput promitator, daca reusesti sa transformi "victimizarea" in "optimizare" poate reusim in frun fel sa progresam :D
eyewitness

Mesajde the_scavenger » Joi Mai 11, 2006 7:00 pm

Shaki, nu sunt la litere, dar prostia e valabila oricum. "grotesca", nu "groteasca", m-am uitat si-n dex, mersi! :) Or sa fie mai multe dintr-astea..
Prezenta nu e obligatorie, dar orice amanare ma duce intr-o situatie nu prea roz. Daca am fost la cateva cursuri semestrul asta, insa am laboratoare.. Da, stiu ca nici facultatea nu-i obligatorie, dar daca tot merg mai departe cu rationamentul, as renunta la multe.. (hei, asta nu-i victimizare, ci predictie! ;))

eyewitness, optimizarea vine odata cu reactiile, asa ca, reactionati!
[url=picasaweb.google.com/cgcmsu][size=-2]pozne!
[/size][/url]
[url=picasaweb.google.com/mihaela.maresoiu][size=-2]pozne!![/size][/url]
the_scavenger
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Mai 11, 2006 7:17 pm

am plans cand m-am nascut(crez ieu),dup-aia cand m am despartit de invatatoare printr-a patra,dup-aia la un film prin liceu,la o inmormantare acum vreo 2 ani si acum cand am vazut pozele puse de riverflow.

si culmea e ca vad cam in fiecare zi......
bravo baixule!
marian jan

Mesajde eyewitness » Joi Mai 11, 2006 9:46 pm

optimizarea vine odata cu reactiile, asa ca, reactionati!

raspunsu nu ma satisface, ajteptam ceva mai...intelijent, drept pentru care fii multumit ca ai reusit sa-mi captezi atentia pentru prima fila de jurnal. promit sa nu recidivez
eyewitness

Mesajde sin ella » Joi Mai 11, 2006 9:48 pm

of, iubi, tu si cu shaki, doi rai :nu:. omul era entuziasmat. si mie mi-a placut cum a scris.
............................
sin ella

Mesajde eyewitness » Joi Mai 11, 2006 10:07 pm

iubi, subliniaza-mi macar doo fraze de unde rabufnejte entuziasmu si promit ca-nchid ochii cand vine instalatoru la noi :D
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale