pacha scrie:Arthemis-Inca un lucru nu inteleg, de ce trebuie sa vb pe mess cu oameni cu care am vb acum 5 minute la telefon sau chiar m-am vazut in ziua respectiva, adica ce se poate intampla atat de important incat sa vb cu tine si la telefon si pe mess si sa ne si intalnim??
Ai dreptate.De ce,de ce,de ce?
Arthemis scrie:1. ROZUL... mor! mi se sterpezesc dintii cand vad roz in jurul meu si de la un timp, in jurul meu, se pare ca-i o moda sa te imbraci in roz.
se hotareste gigielu nost sa plece la rameti une sa sent-alneasca cu neste oameni in scopu destractiei, betiveli si alte activitati specifice sezonului si locatiei.
SOD scrie:iubire, cand ti-ai tras-o ultima oara?
care o ajuns un sereleu foarte profitabil. zona de cazare a manastirii s-o extins foarte mult cu mana de lucru foarte ieftina (obligatorie) a puscariasilor de la aiud. ca deh, sa-si mai spele si iei din pacatele savarsite cu voie sau fara de voie.pacha scrie:
P.S. manastire cu o multime de maicute !
wrong. am schimbat doo vorbe cu unu din iei cand munceau pe acolo. cu politistii care ii pazeau nu am discutat ca nu prezentau incredere:Dpacha scrie:Fii serios,acolo nu a muncit nici un puscarias.
optimizarea vine odata cu reactiile, asa ca, reactionati!
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator