[quote="The Blue"]Parerea mea-zanza are mici probleme cu maselele de minte,in sensu' ca probabil are prea multe.Cum o fii sa joci frumos pe net si sa inceapa sa te injure?(asta e o competitie deosebit de intelectuala,nu zanza?.
Aha..... si parca dragutu de el avea ban pe proarena.Nou format si prietenia cu taticii siteului sterg cu buretele faptul ca a fost lame(si a ramas).
Bun-de ce nu vreau sa vin eu la RQL-daca-l vad pe Zanza,tre sa-l bat.
Iubi,182,90 fost component in lot nat de judo juniori.Pregateste-te intelectual pentru momentul dulce si mult asteptat al intalnirii ]
173, 74 -> in 2000 lotul olimpic de matematica al romaniei :S
so astept 15 min sa termine rain+blue - surpriza callvote map ztn, hmm ies putin, ma intorc mai astept 10 min, iar map_restart: clar ca o te injur cu ardoare; nu am injurat pe nimeni ca am pierdut, din contra tot ceea ce vreau e sa intru, sa astept sa-mi vina randu', sa joc - castig/pierd - gg si la revedere, no map_restart, no "am loss, n-am mouse...", no cine esti cine esti
daca nu ti-ai dat seama pana acuma : eu sunt zanza! si sunt deja inscris la rql, ba chiar o sa vin chiar daca mai pui 20-30 de kile
prietenia cu taticii siteului - nu prea exista :p, daca ai citit banul de pe proarena era ceva de genul: sa ne lipsim de tine pe parcursul rql2, asa ca pe urma m-am intors -> userul z :gay:
si uite parerea mea referitor la participarea brasovenilor: "noi suntem niste lameri, daca venim la buc o sa ne facem de ras

asa ca tre sa gasim o solutie - il amenintam pe zanza, vazand impresionantele noastre puteri o sa zica NU si atunci nu mai venim ca deh ..."
so little

te invit si pe tine si pe colegul vTx sa veniti la rql3 ca lumea vrea sa vada sange (mai exact mainele mele rupte - copyright blondy), de partea cu q3 hai sa fim seriosi n-aveti nici o treaba!
ps: tocmai m-a batut blue asa ca nici eu nu am nici o treaba

, dar macar am onoarea sa ma prezint :A