spre deosebire de tine am fost crescut in spiritul competitiei intelectuale, de mic am fost invatzat sa-mi rezolv problemele cu ajutorul creierului si nicidecum prin forta pumnilor. de aceea decizia de a ne bate tine numai si numai de tine: tu vei decide asta prin primul pumn/picior aruncat (uite nici nu mai e problema de la alegerea hartilor
)!
eu voi fii prezent pe 22 in demuerte - fie ca ma ameninti tu, st, blue, etc - nu am lipsit si nici nu voi lipsi orice s-ar intampla - de asta poti fi sigur...si mai poti fi sigur ca daca alegi varianta bataii eu te voi sustine si voi riposta in masura in care ma tin puterile
si apropo sa nu te simti nu stiu ce fiinta aleasa prin prisma acestui conflict cu mine - nr celor cu care m-am certat este extrem de mare
, unele au avut un caracter pozitiv, altele pur regretabil; lucrul important e ca s-a trecut peste ele (de fapt o sa vedem la mav daca asta e adevarat sau ma insel)
ps: ce inseamna "ruleaza fin"??
)
....
.. mai bine .. ca vine plaoaia ... 
asa ca tre sa gasim o solutie - il amenintam pe zanza, vazand impresionantele noastre puteri o sa zica NU si atunci nu mai venim ca deh ..."
te invit si pe tine si pe colegul vTx sa veniti la rql3 ca lumea vrea sa vada sange (mai exact mainele mele rupte - copyright blondy), de partea cu q3 hai sa fim seriosi n-aveti nici o treaba!
)