Bun album, intra la concurentza in playlist cu meds'ul de la Placebo. Pe cand albumul in Fnac?
Recunosc cu mana dreapta pe inima shi stanga pe olitza ca l'am dat jos de pe net (sunt un nesimtzit Mihnea, recunosc, dar promit ca prima oara cand ajung in Ro il iau, plus ca dau o bere in Sub sau Pub, asta bineintzeles daca nu apare cumva la Fnac

).
Ma bucur ca a intrat in sfarshit Somn in studio shi a ieshit pe album. De mult vroiam sa vad cum iese... variantele live care circula pe net nu ma satisfac calitativ
Imi place piesa cu Andy Ghost, simt o imbunatatzire din partea lui de la "Adrenalina" urlata in Piatza Lucian Blaga la nush ce fest de studentzi.
Cel mai mult mi'a lipsit Petru la ultima piesa, cea cu Iordache. Nu vreau sa ma gandesc ce ar fi ieshit daca ishi puneau mintzile in comun cei doi. Cred ca piesa ar fi tzinut exact 15:09 cat are acum Din valuri plus Street Spirit, ar fi trebuit sa mai scoata Luna Amara dublu CD
Felicitari Luna Amara!
P.S. Ash fi fost foarte curios sa aud Albastru in duet cu Loredana... for the fun of it
Free Dublin!