luna amara

Totul despre muzica rock

Mesajde Syd » Lun Feb 20, 2006 10:04 pm

ha, ce surpriza....nu-mi vine sa cred :)

una din piesele mele preferate...amar, apare pe album...ce-i drept un pic (?)modificata.

imi placea la nebunie varianta aia mai veche.Ok, partea aia hardcore sau ce o fii n-a fost asa reusita, varianta asta e mai buna.
Am avut piesa in playlist muuuulta vreme :)...nu credeam sa o mai aud mai ales ca in concerte n-ati prea cantat-o.
chiar, Trompet Freak-ule :n: , cum de v-ati "amintit" de piesa asta?
Syd
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Mar Feb 21, 2006 11:03 am

felicitari pentru Happiness Provider si melodia cu Iordache. Imi place albumul nou, desi in ochii mei mai putin agresiv ca Asfalt, ce avea un stil mai brut, direct, care mi-a placut foarte mult la vremea respectiva.
personal mi se pare o idee buna faptul ca majoritatea melodiilor se stiau, pe album sunt la o calitate mai buna, plus ca este si un element de colectie.
multa bafta!!!
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Mar Feb 21, 2006 4:03 pm

multumim pentru aprecieri.
syd, adevarul e ca avem cateva piese din astea, ramase "la naftalina" si pe care ne-am hotarat sa le scoatem la vedere, incet incet..."Amar", acum "Umbra.copil" e una din aceste piese. am modificat-o pt a-i da o forma coerenta, muzical vorbind. e interesant, totusi, ca la fel ca inprima varianta, exista schimbari de ritm in piesa. oricum, isi mai aduce aminte cineva de "Interzis" sau "Cuba"? s-ar putea sa aveti surprize in curand...

peace.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Mar Feb 21, 2006 8:14 pm

nu le epuizati asa repede, mai lasati si voi sa mai treaca ceva timp si le scoateti atunci
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde Syd » Mar Feb 21, 2006 10:56 pm

interesanta chestie pt ca daca stau si ma gandesc aproape la fiecare concert Luna Amara la care am mers am auzit cel putin o piesa noua, iar multe din aceste piese nu le-am mai auzit in concertele urmatoare.
Desigur ma refer la concertele alea de 2-3 ore cu muuulte piese :).

Apropo, la un moment dat ati cantat o piesa la care la refren intervenea Petru cu vocea.....sau canta si la strofe, nu mai tin minte exact.Versurile la refren erau ceva de genul:Fuck Fuck, SHit Shit, Piss Piss...o trecut ceva vreme :)).
Ce piesa era?Era de-a voastra sau cover.Ati cantat-o in Cluj in Pub.
Syd
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Mar Feb 21, 2006 11:56 pm

piesa aia se chema "kill, fuck, die" si era un acces necontrolat de metal vulgar... :n: :cow:

oricum, piese noi o sa tot facem, ganditi-va ca deabia a aparut acest album si noi deja am compus vreo alte 5 piese... insa e si aici un calcul pe care trebuie sa-l facem: daca am canta acum piese noi, pana vor aparea pe al treilea album le veti sti deja. si intentia noastra, in ce priveste lansarea de materiale discografice, e sa oferim chestii noi.

peace.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde srazvi » Mie Feb 22, 2006 8:44 pm

ce e cu siteul ? nu mai merge ! speram sa gasesc vreo 2 piese cu orchestratie de studio (ca la albumul precedent) ca pe net au invadat piesele inregistrate de unu' altu' prin concerte si s-a creat chiar un album.
Pe cind prin Arad si pe cind albumul pe aici...sau cum ?
Luna amara
srazvi
Junior Member

Mesajde cristane » Mie Feb 22, 2006 9:17 pm

1. Albumul este exceptional, de la piesa 2 la piesa 15. Il ascult non-stop de citeva zile. (M-ati dat gata cu bonus track-ul Radiohead. It's awesome).
2. O singura plingere. Piesa 1, "Loc lipsa", este dovada de cum poti distruge bunatate de piesa pentru a face ceva comercial, bun de dat la tv. Chitara suna oribil, energia lipseste, vocea lui Ombladon de pe refren e ca nuca in perete, iar soloul lui Vali... unde e??? Si ce e cu trompeta aia procesata?? Oribil.

Oricum, chiar daca am scris mai mult de nemultumirile legate de prima piesa, parerea mea despre album este mai mult decit favorabila. Este exceptional, meritati toate felicitarile.
cristane
Junior Member

Mesajde sunflower » Mie Feb 22, 2006 10:26 pm

am un autograf... de anul trecut, din baza militara, scris la lumina mobilului... spunea asa: "din valuri ard, in puncte cad"... am asteptat valurile acestea si m-am bosumflat ca dureaza atat. acum sunt sunflower happy!

[-o maine la under please, pretty sunflower please, play hurt
sunflower
Junior Member

Mesajde alxunder » Mie Feb 22, 2006 10:32 pm

trumpet_freak scrie: oricum, isi mai aduce aminte cineva de "Interzis" sau "Cuba"? s-ar putea sa aveti surprize in curand...

or sa fie cumva pe noul site? [-o mai bine in cuba decat in romania!
alxunder
Junior Member

Mesajde sunflower » Mie Feb 22, 2006 10:42 pm

chiar asa. ce-i cu site-ul?
sunflower
Junior Member

Mesajde r4m0n4_5 » Joi Feb 23, 2006 1:15 pm

eu am ramas placut impresionata de album. imi era dor

foarte reusita colaborarea cu Iordache, cred ca e cea mai buna piesa de pe album. si celelalte doua colaborari mi se par destul de reusite. intunecare contureaza asa de bine portretul cuiva cunoscut de mine... cui si spin, desi am mai auzit-o in concerte, izbitor de socanta... luni de fiere parca suna mai bine live, sunt putin dezamagita de inregistrare. parca ii lipseste ceva... placut sa regasesc "amar" pe album :) happiness provider si downtown jesus sunt atat de frumoase....

dar cred ca totusi cea mai placuta surpriza e piesa in cercuri. nu stiu de ce in concerte nu m-a impresionat. dar e de departe cea mai buna piesa cantata de mihnea, dupa parerea mea mult mai sus decat folclor, dizident sau cuba. doar cuvinte de lauda am pentru voi, baieti! felicitari!
r4m0n4_5
Junior Member

Mesajde r4m0n4_5 » Joi Feb 23, 2006 1:21 pm

sunflower scrie:am un autograf... spunea asa: "din valuri ard, in puncte cad"... am asteptat valurile acestea si m-am bosumflat ca dureaza atat. acum sunt sunflower happy!

eu am un autograf de prin 2000 :) care spune atat " true sunshine" si nu mai stiam daca este o piesa cu numele asta sau doar un vers. l-am regasit in happiness provider :)
r4m0n4_5
Junior Member

Mesajde sunflower » Joi Feb 23, 2006 9:03 pm

avem si site, avem si concert peste 2 ore... sunt prea happy, risc sa-mi sifonez petalele :)

imi place din ce in ce mai mult happiness provider :)
sunflower
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Feb 23, 2006 10:36 pm

am apucat sa ascult doar albastru(pe care o stiam si care imi place), se intampla in romania(desi nu-mi displace, nu pot spune ca sunt innebunita), somn(ok), somn acustic(ok), luni de fiere(ok). din pacate, imi pare atat de rau ca nu gasesc nimic mai mult decat ok in piesele astea; desi instrumentatia e misto, desi versurile sunt reusite ca de obicei, nici una dintre ele nu imi atrage atentia, nu ma face sa vreau s-o pun pe repeat ca piesele vechi. poate ca le-am ascultat prea pe fuga, poate ca la o auditie completa si profunda o sa mi se schimbe impresia...
in orice caz aici inserez si necesarul "*hac* parerea mea!".

ah, si o intrebare: am auzit ca nu mai cantati "folclor" in concert?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde alxunder » Vin Feb 24, 2006 1:46 am

nu, canta se intampla in romania...e aiurea sa mai cante folclor acum, cand mesajul transmis nu mai de actualitate...nu inseamna ca nu mai miroase a prostie in romania, miroase aproape la fel numai ca mirosul asta nu mai e albastru, e mai spre portocaliu...iar se intampla in romania vorbeste tocmai despre acest tip de miros...cred
imi pare rau ca n-am ajuns azi in under...dar pe 18 martie nu am cum sa ratez, mai ales ca am vazut ca o sa fie si invitatii de pe album (de-abia astept din valuri ard...care m-a lasat "paf!" de la concertul din b52)
alxunder
Junior Member

Mesajde sunflower » Vin Feb 24, 2006 2:02 am

eu nu pun pe repeat nimik... ascult tot albumul cap coada & by the way, nu-l gasesti de cumparat pe nicaieri [asfalt l-am luat dintr-o benzinarie din alba iulia. eram in drum spre rosia. si daca trebuie sa ma duc pana acolo pentru loc lipsa, o fac cu placere. imi iau un medical :)]. imi place ca sunt 2 stari diferite [asta se vede si pe primul]... numai ca, nu stiu daca am mai scirs asta sau nu [oricum o gandesc de multa vreme] live suna mai bine decat in studio, iar asta-i rar la noi...

mi-a placut o chestie super mult... nu-i de pe album... e de la unplugged-ul din b52 [despre care nu stiu daca a fost sau nu la tv, so please let me know] nick cantand rem. ==D

anyway, nu-i soare de multa vreme... sunflower goes to sleep... a fost super in under :) thanks
sunflower
Junior Member

Mesajde nbm » Vin Feb 24, 2006 10:45 am

nu-l gasesti de cumparat pe nicaieri

sunflower, incearca la magazinul muzica. s-ar putea sa-l mai gasesti
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde LeSharK » Vin Feb 24, 2006 11:12 am

nu cred ca-i din bucuresti..
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde nbm » Vin Feb 24, 2006 12:25 pm

daca o zis ca s-ar duce pina la alba iulia... nu vad de ce n-ar veni si la bucuresti :D

mai simplu insa este sa-l comande online. era un linc pe paginile anterioare
nbm

Mesajde fix002 » Vin Feb 24, 2006 3:24 pm

SA-MI BAG PULA IN CASA DE DISCURI SI IN DISTRIBUITORII MA'SII!!
Cu discomania m-am praibit,in iasi albumul inca nu a ajuns..!!!...ce draqu...vreau albumu...fucking life..................................eh,blea...
VA ASTEPTAM IN CHISINAU!!
"It has to start somewhere
It has to start sometime
What better place than here
What better time than now!.."(ratm)
fix002
Junior Member

Mesajde sunflower » Vin Feb 24, 2006 7:54 pm

[quote="nbm"]daca o zis ca s-ar duce pina la alba iulia... nu vad de ce n-ar veni si la bucuresti :D

:D tocmai ce-am zis ca am fost in under [daca vrea cineva poze]... pare ciudat, dar floarea soarelui traieste in oras, pe asfalt. sau cel putin incearca sa se adapteze :) oricum, m-as duce pana la alba din nou... chiar si asa... no reason :)

thanx 4 the link... astept acum
sunflower
Junior Member

Mesajde nbm » Vin Feb 24, 2006 8:09 pm

da, bre, pe baza acelei afirmatii iti dadusem si io sfatul sa te deplasezi pina la muzica, da' daca shark o zis ca nu crede ca iesti din capitala, am dat-o la intors :D
oricum, m-as duce pana la alba din nou... chiar si asa... no reason

si io, da nu pe vremea de afara :D

eniuei, auditie placuta
nbm

Mesajde sunflower » Vin Feb 24, 2006 8:32 pm

yak... vremea asta nu ma ajuta deloc... mi-a cam sifonat corola... am si o stare... de nescris pe forum :(

spune-mi, pls, tu ce parere ai. nu suna mai bine "tot ce esti, e tot ce n-ai"? nu asta suntem de fapt?
sunflower
Junior Member

Mesajde nbm » Vin Feb 24, 2006 8:58 pm

"tot ce esti e tot ce n-ai"

nu cred. cred ca sunt mai degraba ceea ce am ;)
altfel spus:
"stau inchis in capul meu
e ce-am ales, e ce vreau eu"
nbm

Mesajde sunflower » Vin Feb 24, 2006 9:13 pm

atunci te invidiez ;)
sunflower
Junior Member

Mesajde nbm » Sâm Feb 25, 2006 3:17 pm

sunflower, nu ma invidia, mai bine gindeste pozititv :)
si gata cu off-topicele
ti-ai gasit albumul?
nbm

Mesajde sunflower » Sâm Feb 25, 2006 5:50 pm

l-am primit cadou :D
dar il comandasem si pe discomania.ro :D o sa am 2
sunflower
Junior Member

Mesajde sunflower » Sâm Feb 25, 2006 6:08 pm

a fost unplugged-ul din b52 pe tv klumea?
sunflower
Junior Member

Mesajde idaho » Dum Feb 26, 2006 12:45 am

Bun album, intra la concurentza in playlist cu meds'ul de la Placebo. Pe cand albumul in Fnac?

Recunosc cu mana dreapta pe inima shi stanga pe olitza ca l'am dat jos de pe net (sunt un nesimtzit Mihnea, recunosc, dar promit ca prima oara cand ajung in Ro il iau, plus ca dau o bere in Sub sau Pub, asta bineintzeles daca nu apare cumva la Fnac ;k ).

Ma bucur ca a intrat in sfarshit Somn in studio shi a ieshit pe album. De mult vroiam sa vad cum iese... variantele live care circula pe net nu ma satisfac calitativ A-)

Imi place piesa cu Andy Ghost, simt o imbunatatzire din partea lui de la "Adrenalina" urlata in Piatza Lucian Blaga la nush ce fest de studentzi.

Cel mai mult mi'a lipsit Petru la ultima piesa, cea cu Iordache. Nu vreau sa ma gandesc ce ar fi ieshit daca ishi puneau mintzile in comun cei doi. Cred ca piesa ar fi tzinut exact 15:09 cat are acum Din valuri plus Street Spirit, ar fi trebuit sa mai scoata Luna Amara dublu CD :n:

Felicitari Luna Amara!

P.S. Ash fi fost foarte curios sa aud Albastru in duet cu Loredana... for the fun of it :shoot:

Free Dublin!
idaho
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock