bhuttu scrie:Pe mine foarte mult ma influenteaza muzica Didei Dragan. De exemplu, ieri am ascultat ultimul material al canteretei, iar seara, in somn, am visat ca-l omor pe Adrian Nastase.
Oare Ion Iliescu sau extraterestrii sa aiba vreo legatura cu toate astea? Mai ales ca hamsterul meu a murit de cum a ascultat o data Madalina Manole.
comentariile tale sunt beton!mi-a mai revenit bunadispozitie! nu de alta dar am ascultat
holografdin greseala si mi-a venit ideea sa-mi ucid porcusorul de guineea!

))) mda! acum sa incerc sa fac un cometariu mai serios desi sunt cu gura pana la urechi.da, cam asta e ideea , rockul nu poate influenta intr-atat incat sa ucizi pe cineva, numai daca nu ai tu probleme deja la etaj

am auzit kestia cu plantele ca intr-un fel reactioneaza la muz simfonica, in altfel la muzica rock, etc. sa fie sanatoase , noi suntem oameni nu plante, d-aia si expresia ``bai, ce stai ca o planta?``:)) ideea e ca noi ne alegem muzica pe care o ascultam, in functie de temperamentul pe care-l avem, de felul in care suntem claditi.persoanele mai energice asculta rock si alte genuri care-ti pun sangele in miscare, cei mai cumpatati cica asculta simfonica, etc. am vazut un documentar pe undeva in sensul asta si mi s-a parut o explicatie relativ rezonabila.