Muzica rock poate influenta psihicul uman?

Totul despre muzica rock

Mesajde FleurDuLys » Dum Oct 15, 2006 12:09 pm

Total de acord Shaki, de altfel cel mai razna tot ascultatorii de manele o iau :D insa aici era vorba de cum influenteaza rock-ul psihicul uman. Deranjatii sunt deranjati si daca ar asculta Mozart toata ziua. In legatura cu pokemonii, pe mine personal nu ma deranjeaza, sunt draguti pe langa casa omului :P, insa de multe ori teribilismul unora este asociat cu toti ascultatorii genului, generalizat si uite asa eu ma vad cateodata cu o stampila-n frunte. Si etichetele ma irita.
FleurDuLys
Junior Member

Mesajde IllusI[]n » Mie Feb 07, 2007 1:23 pm

Stati asa...cand zici p[sihic la ce te referi mai clar..la starea psihologica sau la afectiuni de sanatate? Ca sanatatea iti poate fi zdruncinata la aproape orice concert..de bass.decibeli etc.Dar starea psihica o poate influenta muzica rock,my opinion..pe mine ma linisteste`te..depinde ce trupe :))
Once upon a time in broken dreams...
Reflections that I can't face
So hold your breathe and make a wish for me
Take me to a better place ...
IllusI[]n
Junior Member

Mesajde Barbiiris » Mar Feb 20, 2007 3:10 pm

bhuttu scrie:Pe mine foarte mult ma influenteaza muzica Didei Dragan. De exemplu, ieri am ascultat ultimul material al canteretei, iar seara, in somn, am visat ca-l omor pe Adrian Nastase.

Oare Ion Iliescu sau extraterestrii sa aiba vreo legatura cu toate astea? Mai ales ca hamsterul meu a murit de cum a ascultat o data Madalina Manole.

comentariile tale sunt beton!mi-a mai revenit bunadispozitie! nu de alta dar am ascultat holografdin greseala si mi-a venit ideea sa-mi ucid porcusorul de guineea! :)))) mda! acum sa incerc sa fac un cometariu mai serios desi sunt cu gura pana la urechi.da, cam asta e ideea , rockul nu poate influenta intr-atat incat sa ucizi pe cineva, numai daca nu ai tu probleme deja la etaj :U am auzit kestia cu plantele ca intr-un fel reactioneaza la muz simfonica, in altfel la muzica rock, etc. sa fie sanatoase , noi suntem oameni nu plante, d-aia si expresia ``bai, ce stai ca o planta?``:)) ideea e ca noi ne alegem muzica pe care o ascultam, in functie de temperamentul pe care-l avem, de felul in care suntem claditi.persoanele mai energice asculta rock si alte genuri care-ti pun sangele in miscare, cei mai cumpatati cica asculta simfonica, etc. am vazut un documentar pe undeva in sensul asta si mi s-a parut o explicatie relativ rezonabila.
Barbiiris
Junior Member

Anterior

Înapoi la Rock