luna amara

Totul despre muzica rock

Mesajde trumpet_freak » Mie Mar 15, 2006 3:36 pm

adica cum chisinau e gata, tolea? stii ceva ce noi nu stim?... A-)
daca stii, da si mie un mail...

da chiar, ce e cu linistea asta? s-o iau ca pe "linistea dinaintea furtunii"? :cow:

peace.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Mie Mar 15, 2006 6:54 pm

da, iaca si chisinau... A-)

TURNEUL "LOC LIPSA" (partea II):

mi 12.04 SUCEAVA - Club 60, ora 20.00
• jo 13.04 IASI - Best Club, ora 20.00, bilet: 10 RON (organiz. Twin
Arts)
• sa 15.04 CHISINAU
• jo 04.05 ZALAU - Diesel Club, ora 20.00, bilet: 8 RON
• vi 05.05 SATU MARE
• sa 06.05 BAIA MARE - Stage Club, ora 21.00, bilet: 10 RON
• mi 10.05 BUCURESTI - Viking, ora 21.00, bilet: 12 RON
• jo 11.05 CAMPINA - Club Live, ora 20.00, bilet: 8 RON
• vi 12.05 BUZAU - Festivalul Top T http://www.topt.ro
• du 21.05 ISTANBUL (Turcia) - Caravan Rock Club, ora 19.00, in
deschidere:
INFERNAL CONFLICT
• jo 01.06 SIBIU - Stage Club, ora 20.00, bilet: 10 RON
• vi 02.06 DEVA - John's, ora 20.00, bilet: 8 RON
• sa 03.06 PETROSANI - Barock, ora 20.00, bilet: 8 RON

alte date se vor adauga ulterior, pe masura ce vor fi confirmate.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde shiona » Mie Mar 15, 2006 9:42 pm

intr-un final am reusit si eu sa fac rost de album...si de cateva zile incoace il rumeg de la cap la coada si de la coada la cap
in mare imi place...
se intampla in romania...mi se pare prea vorbita/tipata...ce-i drept are un msj puternic...dar nu pot sa zic ca ma omor dupa ea[ce-i drept de obicei prefer chestiile mai melodioase asa ca pot spune ca nu prea-i stilul meu]
albastru mi se pare ca-i in ton cu vechiul album sau poate doar mi se pare[asta poate si pt ca am auzit-o la concertul de lansare a albumului asfalt]:nesigur:
hidden tracku imi place[acu nu am ascultat originalul pt a putea face o comparatie...]
somn, downtown jesus, luni de fiere, lume oarba, din valuri ard, umbra.copil, intunecare sunt unele din preferatele mele[fac parte din mel pe care le ascult si separat de album intr-un playlist oarecare...restul le ascult doar cand ascult tot albumul]...
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde furnicaParazita » Mie Mar 15, 2006 11:06 pm

servus.albumul e genial. ==D n-are rost sa insir tot playlistul,k nu pot sa ma opresc.oricum nick e foarte agresiv la happiness provider.sincer acum,sunetele alea ,are those human? mie imi plac mel mai lente,mai melodioase,vezi rosu aprins,mara si mai nou downtown jesus,dar de-abia astept sa aud happiness sambata.colaborarea cu Iordache e nota 10 si oricum din valuri ard eee o mel ,la fel ca tot albumul de-altfel, pt care n-am decat necuvinte.
maine,luna amara e pe tvr2 la tonomatul dp2 ,sper sa nu spun prostii,si vineri la 11.15 incepe Deconectare totala,la cityfm,http://www.cityfm.ro,concert live din studioul postului. Asta in caz k nu stiati.
si o mica nelamurire.in toate anunturile am vazut k ora de la lansare e 21.00,dar am gasit intr-un comunicat de la richard k e 20.00.help me out ,please.
furnicaParazita
Junior Member

Mesajde fix002 » Joi Mar 16, 2006 9:00 am

Hehe....Toti va asteapta,Mihnea............ :n:
"It has to start somewhere
It has to start sometime
What better place than here
What better time than now!.."(ratm)
fix002
Junior Member

Mesajde cristane » Vin Mar 17, 2006 12:59 am

Am si eu o intrebare...... de ce, pentru numele lui Dumnezeu, faceti concertul de lansare la Old School? Fara nici o suparare, e cel mai jegos "club" din Bucuresti. Iar sonorizarea e pe masura. Eu voi fi acolo (sper ca acesta sa fie ultimul meu concert din acel loc), dar vroiam sa vin cu multa lume, insa aproape toti au zis ca nici nu vor sa auda de acel local. Fara nici o exagerare, parca e cantina din Regie. Pacat, lansarea ar fi trebuit sa fie ceva deosebit.
cristane
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Vin Mar 17, 2006 4:11 pm

lansarea VA FI ceva deosebit, fie si numai pt faptul ca vin invitatii de pe album si formatia TRAVKA. in afara de asta, pot sa va spun acum ca show-ul va fi si unul vizual, cu proiectii video.
prietenii de la KUMM ne-au spus ca sonorizarea este ok. am incredere in ei.
cat despre aspectul clubului, hai sa ne concentram pe muzica si comunicarea dintre noi si sa incercam sa facem un pic abstractie de "jeg". de dragul comunicarii dintre noi...=)

peace.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde zabi » Vin Mar 17, 2006 5:15 pm

old school e o alegere buna, pentru ca nu exista alta :p. de cand s-a desfiintat baza, nu prea mai e un loc respirabil in bucuresti in care sa tii un concert de lansare, mai ales ca o sa vina fooooaaarte multa lume.
si in plus, nu e mai bine sa zguduim maghernita aia comunista cu niste luna amara ca sa le aratam noi "lor" de ce suntem in stare?! e cu atat mai elocvent mesajul... tot ce sper e sa nu ajungem cu pogo-ul pe la parter... :a:
o sa iasa de pomina!
vous liriez ma lettre avec les levres
zabi
Junior Member

Mesajde r4m0n4_5 » Sâm Mar 18, 2006 2:02 am

dupa concertul de azi-noapte cu urma m-a apucat dorul de "nomad rhymes" si ajungand la dirt shine... :n: intrebare: cat de zapacit tb sa fie cineva ca sa isi dea seama numai acuma de vocea lui nick pe piesa? :blush: adica intotdeauna mi s-a parut ca ii seamana foarte bine vocea cu cea a solistului de la urma, poarte de-asta nu ma gandeam ca e chiar vocea lui nick pe piesa. si evident ca ascultand mai atent piesa m-am prins si de trompeta lui mihnea...:D
:blush:

trecand peste zapaceala mea, mi se pare o colaborare foarte reusita. pentru ca vocile lui mani si nick se lipesc asa de frumos, si pentru ca trompeta suna asa de bine pe piesa...

voi ce pareri aveti? ati ascultat piesa ? :D
r4m0n4_5
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Dum Mar 19, 2006 2:16 am

a fost pogo, a fost tare, am fost si pana in primele randuri :D
felicitari luna amara pentru ca ati cantat tot albumul loc lipsa, multumesc celor care au contribuit din plin la pogo, multumesc fetei din fata mea care mi-a facut vant cu pleata.
rock \m/
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

ohoooo....ai cam pierdut trenul.....

Mesajde trilu-lilu » Dum Mar 19, 2006 2:18 am

mda, am auzit si de colaborare, am ascultat si piesa....e faina si reusita, da' io zic sa ne concentram pe noile colaborari, sunt mult mai bune.... :calm:
cat despre cantarea de asta seara, am "auzit" ca a fost un show pe cinste(am prins si io via mobil "din valuri ard" si "luni de fiere" ==D )....fericitilor, unii mai au de asteptat...
trilu-lilu
Junior Member

Mesajde furnicaParazita » Dum Mar 19, 2006 2:25 am

doar ce am fost la concert. ~a am prins cele mai tari locuri iar recitalul a fost .... demential.nu prea s-au inteles versurile de la piesa noua,dar a sunat super bine.atmosfera,muzica,Iordache..ma bucur k n-a venit ombladoon,dar e o chestie de gusturi.sufocant, dar deja nu mai are nici o importanta.mersi de autograf si va asteptam la topt.FELICITARI! ==D andreea
furnicaParazita
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Dum Mar 19, 2006 2:37 am

offtopic: nu stiu cum s-a intamplat, da acu cand m-am pus la pijama am o vanatie mare si neagra pe piciorul drept. si nici macar nu doare
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde cristane » Dum Mar 19, 2006 1:57 pm

A fost super concertul, trupa merita felicitari pentru un show memorabil. Doua ore jumate, tot albumul nou, citeva piese vechi, lume multa, bere, iordache, cd-uri la pret redus (sold out), tricouri (aproape sold out), nota 10. Mi-a placut ideea cu proiectiile din timpul pieselor. M-am bucurat si eu ca nu a venit Ombladon - varianta inregistrata a piesei "Loc lipsa" este (ma scuzati) cam varza. Insa live e geniala. Piesa noua pare ok, insa sonorizarea proasta a facut sa nu se inteleaga mai nimic din ea (si nu ma refer doar la versuri). Overall, super concert. Bravo.
cristane
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Dum Mar 19, 2006 2:35 pm

ca o completare, sonorizarea chitarilor a fost un pic cam exagerata, cam prea mult reverb. la un moment dat auzeam doar vajaituri in jurul meu ca si cand as fi in mijlocul unui ciclon..
plus ca solourile chitaristului nou nu s-au inteles 100%. la un moment dat am avut impresia ca a cantat o parte din soundtrackul star wars cu pedala de volum, sau poate ca eram eu ametit.
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Dum Mar 19, 2006 6:41 pm

INCREDIBIL.
alt cuvant nu am ca sa caracterizez ce a fost sambata seara la Preoteasa. n-am vazut niciodata 700 de oameni la un concert de club. am fost cu totii socati, nu intelegeam unde mai incape lumea care tot venea...
au fost si mici probleme de sonorizare (la voi a fost foarte fain, la noi pe scena era un haos total...), in mare parte datorate locatiei si nu sunetistului. insa atmosfera pe care voi ati creat-o a fost ceva de vis. nu imi sta in fire sa fac asemenea confidente, insa la "luni de fiere" imi venea sa plang de fericire...
sper ca asa va fi tot turneul.

we fuckin' love you, people!

mihnea
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde zabi » Dum Mar 19, 2006 7:50 pm

ehei, dragilor, si mie mi-a mers la suflet concertul din noaptea trecuta, o sa-l tin minte multa vreme, poate chiar o sa ma agat de el cand se va intampla iar sa ma intreb ce mai e frumos in viata. e uimitor cum ati reusit sa extaziati toata multimea aia. ce mi-a placut mult a fost ca pana si "oamenii pazei" si-au dat seama ca oricat pogo se facea, n-aveam cum sa dam peste voi. :n: va pastram ca pe niste comori. imi doresc sa continuati sa simtiti ca sunt speciale orele pe care le traim impreuna, chiar daca veti avea atat de multe concerte incat de veti ajunge sa le considerati banale, ar fi de inteles...
vous liriez ma lettre avec les levres
zabi
Junior Member

Mesajde fix002 » Lun Mar 20, 2006 10:23 am

Da,a fost o RUPERE pe cinste!
Deshi pogo nu chiar iesea pe acolo(grasanii din fata,fetele din jur...fuck..)...ei,asta e.

Lume era muuulta..mama mia...iaca'sa shi trebe'!:D

Mai,d c vb asa?mie chiar imi pare rau ca ombladon(si andy ghost..) nu a ajuns la concert..draqu...

Mihnea...Suie Paparude...fain!:)
nici prin cap nu mi-o dat dat c-o sa cantati Folclor.

Iordache mi-o placut mult.Il asteptam si pe dansu prin chis...

mai,nush shi sa mai spun...o fost tot PIZDOS!!

hai noroc!!!

TREZIRE!
It has to start sometime
fix002
Junior Member

Mesajde alxunder » Mie Mar 22, 2006 11:42 am

am inteles ca a fost super misto la lansare!felicitari!...eu n-am ajuns...sa dea dracii in aia care au inventat crizele de apendicita si operatiile lor....sper sa ajung macar pe 30, chiar dc n-o sa fie la fel de multa lume...
am si eu o intrebare, care e cel mai misto club de cantat din bucuresti? unde suna cel mai bine?
alxunder
Junior Member

Mesajde marian jan » Mie Mar 22, 2006 11:48 am

backstage cred.daca nu,sala palatului :D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde screenager » Mie Mar 22, 2006 11:23 pm

ok.. nu am albumul original (inca) asa ca nu am nici dreptul de a face afirmatii referitoare la el .
vreau doar sa-mi precizez o mica parere : cu tot respectul din lume pentru Luna Amara , pe care-i consider niste meseriasi,
NU SE FACE CE AU FACUT EI CU STREET SPIRIT !! serios, sa fie coveruri la orice piesa, la toate piesele din lume,
dar nu la Street Spirit . melodia aia... e geniu in stare pura . nici nu pot sa va exprim in cuvinte cat de mult imi place
varianta originala si cata repulsie imi provoaca (,) coverul ..
is there anyone here interested in extra nipples o_O
screenager
Junior Member

Mesajde cristane » Joi Mar 23, 2006 5:09 pm

Mie imi place foarte mult si coverul. Mi se pare ca e o piesa care i se potriveste de minune vocii lui Nick, iar pasajele de trompeta sint geniale. Don't get me wrong, ador originalul, dar cred ca acest cover de la Luna Amara e cel mai bun cover pe care l-a facut cineva, pina acum, dupa Radiohead.

In alta ordine de idei..... o sugestie pentru Luna Amara. Joia viitoare aveti concert in Backstage. Dar tot joia viitoare are loc si marele meci dintre Rapid si Steaua. Se poate oare sa incepeti concertul ceva mai tirziu (adica dupa 22.30), pentru ca si microbistii sa poata veni? :) Eu voi fi la stadion si sper din tot sufletul sa prind si concertul. Daca nu, ne vedem vineri la Brasov :D
cristane
Junior Member

Mesajde r4m0n4_5 » Joi Mar 23, 2006 6:21 pm

screenager scrie:
vreau doar sa-mi precizez o mica parere : cu tot respectul din lume pentru Luna Amara , pe care-i consider niste meseriasi,
NU SE FACE CE AU FACUT EI CU STREET SPIRIT !! serios, sa fie coveruri la orice piesa, la toate piesele din lume,
dar nu la Street Spirit . melodia aia... e geniu in stare pura . nici nu pot sa va exprim in cuvinte cat de mult imi place
varianta originala si cata repulsie imi provoaca (,) coverul ..

asta e cea mai absurda afirmatie pe care am auzit-o in ultima vreme... iti inteleg deosebita admiratie pentru Radiohead, dar asta nu inseamna nici ca sunt sfinti, nici ca e un sacrilegiu sa faci un cover dupa o piesa de-a lor. poate unora le place chiar mai mult varianta luna amara. sau poate mai bine te-ai bucura ca ai posibilitatea sa auzi piesa live, ca pana o sa-i prinzi pe Radiohead prin vreun pub din romania cred ca mai este.... :/
r4m0n4_5
Junior Member

Mesajde screenager » Joi Mar 23, 2006 8:34 pm

ba da, inseamna ce vreau eu sa insemne . fiindca este opinia MEA . personala . intelegi conceptul? piesa asta chiar este "sfanta" pentru mine, daca am priceput eu termenul . poate ca multora le place mai mult coverul, sa se bucure de el ! eu nu pot . ca fapt divers, am ascultat recent coverul live al celor de la Kumm dupa "where i end and you begin" (tot Radiohead) si mi s-a parut superb . poate si fiindca nu m-am omorat niciodata dupa original . stiu ca nu am sanse sa vad vreun concert Radiohead live prin Romania (nu in viata asta) dar prefer sa ascult varianta inregistrata decat coverul Lunii Amare .

p.s. de ce este un post simplu in care imi exprim o doleanta personala o "absurda afirmatie" ? i don't get it :nope:
is there anyone here interested in extra nipples o_O
screenager
Junior Member

Mesajde fix002 » Joi Mar 23, 2006 11:32 pm

fratie,shini are ceva poze de la lansarea din BUc?
trimiteti-mi mie va rog mult.
usindrom@gmail.com
It has to start sometime
fix002
Junior Member

Mesajde LeSharK » Sâm Mar 25, 2006 12:29 pm

coverul Radiohead e foarte reusit.
i think you're the only one with a problem, dude :D
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde fix002 » Mar Mar 28, 2006 1:06 pm

iaca ini plashi "TRASEUL "PIZDETZ,BLEA!" "..
:D
It has to start sometime
fix002
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Mar Mar 28, 2006 11:33 pm

servus.
ne-am intors de prin Banat si un pic de Ardeal, adica Oradea, Resita, Lugoj si Timisoara. foarte fain peste tot, cu surprize placute la Resita si Lugoj, unde nu ne asteptam la atat de multa lume, cam 200 de persoane la fiecare dintre concertele astea 2.

pt bucuresteni, o stire de ultima ora: in afara de concertul de joi din Backstage, cantam si sambata, 1 aprilie (NU E PACALEALA) in Laptarie...

si acum, o stire in urma careia am ramas cam stramb :n: :n: :n: :
LUNA AMARA va canta in deschiderea concertului HIM si AMORPHIS de la Sibiu,am uitat data, dar va zic mai incolo...
Vali va fi foarte fericit.

peace.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde cristane » Mie Mar 29, 2006 10:08 am

Concertul din Backstage la ce ora incepe?
cristane
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Mie Mar 29, 2006 11:25 am

in Backstage, pe la 22.00, 22.30.
trumpet_freak
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock