daca stii, da si mie un mail...
da chiar, ce e cu linistea asta? s-o iau ca pe "linistea dinaintea furtunii"?
peace.
n-are rost sa insir tot playlistul,k nu pot sa ma opresc.oricum nick e foarte agresiv la happiness provider.sincer acum,sunetele alea ,are those human? mie imi plac mel mai lente,mai melodioase,vezi rosu aprins,mara si mai nou downtown jesus,dar de-abia astept sa aud happiness sambata.colaborarea cu Iordache e nota 10 si oricum din valuri ard eee o mel ,la fel ca tot albumul de-altfel, pt care n-am decat necuvinte.
adica intotdeauna mi s-a parut ca ii seamana foarte bine vocea cu cea a solistului de la urma, poarte de-asta nu ma gandeam ca e chiar vocea lui nick pe piesa. si evident ca ascultand mai atent piesa m-am prins si de trompeta lui mihnea...

)....fericitilor, unii mai au de asteptat...
am prins cele mai tari locuri iar recitalul a fost .... demential.nu prea s-au inteles versurile de la piesa noua,dar a sunat super bine.atmosfera,muzica,Iordache..ma bucur k n-a venit ombladoon,dar e o chestie de gusturi.sufocant, dar deja nu mai are nici o importanta.mersi de autograf si va asteptam la topt.FELICITARI!
andreea
Eu voi fi la stadion si sper din tot sufletul sa prind si concertul. Daca nu, ne vedem vineri la Brasov 
screenager scrie:
vreau doar sa-mi precizez o mica parere : cu tot respectul din lume pentru Luna Amara , pe care-i consider niste meseriasi,
NU SE FACE CE AU FACUT EI CU STREET SPIRIT !! serios, sa fie coveruri la orice piesa, la toate piesele din lume,
dar nu la Street Spirit . melodia aia... e geniu in stare pura . nici nu pot sa va exprim in cuvinte cat de mult imi place
varianta originala si cata repulsie imi provoaca (,) coverul ..

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori