C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde baixinho© » Mie Mar 15, 2006 12:47 pm

SODilicuţelu, şi eu te iubesc pe tine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde h0va » Mie Mar 15, 2006 12:56 pm

eo ma gandex sa produc nitzica paguba in populatzia de peshte..ashadar cred ca am sa ma arunc in pat sh'am sa bag in mine neshte cantitatz nesimtzite de somn.

?!
h0va

Mesajde nae cinefil » Mie Mar 15, 2006 1:03 pm

serus
pe mine sa ma scuzatz, ca am nejte probleme interne, deshi asara a fost numa bere!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde SOD » Mie Mar 15, 2006 1:17 pm

bre, da ie o reala placere sa navighezi prentre pagini de fanclub care nu face nimica. e dracu bre ie plictiseala asta?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Mar 15, 2006 1:18 pm

file, rezolvati iute problemele domestice si fii pe faza (scurta) ca maine apare episodu 16 din lost
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Mie Mar 15, 2006 1:30 pm

neatza. io spre diferenta de SOD tot ma plictisesc
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde SOD » Mie Mar 15, 2006 1:47 pm

ma plictisesc rau
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde paiacec » Mie Mar 15, 2006 2:59 pm

Ziua buna tutulor martzienilor, ca ieri a fo martz!
Ninje peste noi cu floooori!Pa dreaq.
Poveste:
Cica neshte copchii s-au apucat ei sa faca un abonament la erdees.Ce s-au gandit ei, hai sa dea net la pretz mic la neshte uamini.Departe, intr-un loc mult mai indepartat(adica vreo trei blocuri), paiacec stetea shi era calm shi fericit.Cand, deodata se gandejte ca peste vreo doo luni ashea s-ar putea sa-i vie chefu sa injure pe cineva.Shi cum copchii ploii tocma se jucau cu cablurile UTP sau FTP prin diverse swichuri shi hubburi, zise paiacec: " gata!Mi-am asigurat portzia de injuraturi de administrat pentru peste doo luni!"
S-a facut doo luni.Adica azi, adica umpic mai pe seara.Netu merge nu, retzeaua merge nu, adresa mach tre s-o schimb din cinci in cinci minute,... plm... deci, idei de injuraturi vreau pentru agaricii respectivi.
S-am incalecat p-o shea shi vam spus povestea-shea!Mai mincinos cine nu crede:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde kant emir » Mie Mar 15, 2006 3:02 pm

ete ca cecu este si, prin urmare, egzista - asta conduce la ideia ca nu mai trebe inventat (cacu ruata: daca tot este, ce sa ne mai chinuim s-o inventam?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde SOD » Mie Mar 15, 2006 3:24 pm

daca e ceva, gudbai pa larevedere ! si fortza rapidu !
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde kant emir » Mie Mar 15, 2006 3:33 pm

tutulor martzienilor - az posa lasi pe mercuriale (aaa, de la planete: Mercur, Uranus)
daca e ceva - nare cesa fie (n-au optservat ca ie numa plictis in ultima vreme?)
kant emir

Mesajde Djinn » Mie Mar 15, 2006 4:45 pm

GAGAAAAA, o ajuns necko? te-o sunat?
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde gaga » Mie Mar 15, 2006 5:48 pm

ola, de az iar sunt cemeist adeca angajat cu cartea mea de munca de la 1 martie, berea, masa si dansu' alta data, merci de felicitari.

fluf, deci mia dat semeseu ocazie cu care salut totz cemeijtii din partea lu nene neco si zice ca ie dor de noi.

fluf, merluc, intra pe ytau cand potz.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde jeorj » Mie Mar 15, 2006 5:56 pm

apoi succes gaga in noul job si sa fien trun ceas bun:)
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Mar 15, 2006 5:56 pm

dana, felicitari

te rog eu sa nu shtergi chestiile alea cu peshtele de pe retzete k ie tare mijtok :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde eyewitness » Mie Mar 15, 2006 5:59 pm

iote ca bagai si io capu ca gasii usa intredeschisa si ce vazui? plictiseala si banalele strofocari kantemiriene asa ca ma retrag la ale mele trebi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Shaki » Mie Mar 15, 2006 6:06 pm

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (2 membri si 3 vizitatori) Shaki, incoherent

aiule, spor shi multpa :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Djinn » Mie Mar 15, 2006 6:07 pm

iote, si nu vazu aiu ca gaga ie omu munci again :D da' creca stia oricum.

Deci cele ce va ura shaki va urez si io, ma tirez ca deseara iar ne destrabalam :hades:
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde gaga » Mie Mar 15, 2006 6:14 pm

Shaki scrie:dana, felicitari

te rog eu sa nu shtergi chestiile alea cu peshtele de pe retzete k ie tare mijtok :D

nu sterg bre. din pacate pt voi si din fericire pt mine activitatea mea va avea in principal un buro cu sediu intr-o locatie de exceptie: acasa :D
gaga

Mesajde jeorj » Mie Mar 15, 2006 6:25 pm

aufidarzen si munci sau distractii placute care pe unde puteti, plec si io ca daca mai stau mult peaici risc sa-mi faca astia statuie chestiune care nu man canta
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Mar 15, 2006 7:09 pm

...banalele strofocari kantemiriene...

ceAI mah? cetz trebe? ca daca nu ie "banalele", te planji ca nule pricepe nimeni, ba chear nici nun cearca

activitatea mea va avea in principal un buro cu sediu intr-o locatie de exceptie: acasa

poi auzism io ca vor "ajtia" sa legifereze uo treaba cu caznicele (nush, ceva gen certificat de mama buna/vitrega, or de nevasta eubituare), casa puasa ea si iele pensie, da' credeam ca ie abureala electorala
kant emir

Mesajde gaga » Mie Mar 15, 2006 7:21 pm

kantemire iar ai nimerit ca pichinezu-n bulanu japonezului: am acelasi job ca inainte deci NU.
gaga

Mesajde kant emir » Mie Mar 15, 2006 7:32 pm

pichinashu ca pichinashu, da niponezu sta la taclale cu creatoru lui - asa ca niciaici, niciaici!
si ie bine mah ca ai job (chear si asa: acelash numa ca dea casa), normal ca ie bine: platejt tacse, iar tzara merge, voios, inainte
kant emir

Mesajde angus » Mie Mar 15, 2006 9:11 pm

dragii mei, mai traitzi, ce surpriza, vad ca sunteti inca toti, sanatosi voinici, num vine sam cred oichilor. va comunic deci din partea sentimentelor mele ca va cam iubesc inca, da, chiar daca nu vo spun decat din an in an. ierea asea de frumos. ma podideste metafizicitatea si ma intreb: de ce num mai vine????
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Mie Mar 15, 2006 10:57 pm

nene angus, asemenea! deci ejti viu!

baix, brava la capriori bre! asha infrangere fericita n-am mai vazut!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde h0va » Mie Mar 15, 2006 10:57 pm

RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!!
RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!!
RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!!

RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!!

?!
h0va

Mesajde nae cinefil » Mie Mar 15, 2006 11:14 pm

serus hova! tz-ai loat placa sh-amu ejti rapid sau ce vrai sa insinuezi?!
;)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde nbm » Mie Mar 15, 2006 11:25 pm

servus naie, ce mai faci matale?
il astepti pe kant emiru sa va conversatzi tirziu in nuapte?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde h0va » Mie Mar 15, 2006 11:39 pm

nene nae, sunt de prisos cuvintele..

?!
h0va

Mesajde kant emir » Joi Mar 16, 2006 1:06 am

noroc naie, h0va, ienbi, din mortz rasarita nashica! ceacetz, tuate bune? ce-i cu rapidu cela, o batut deo rupt? ca nu vaz pe nicaeri clar, scor, ceva
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare