C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
SODilicuţelu, şi eu te iubesc pe tine.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
serus
pe mine sa ma scuzatz, ca am nejte probleme interne, deshi asara a fost numa bere!
pe mine sa ma scuzatz, ca am nejte probleme interne, deshi asara a fost numa bere!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
file, rezolvati iute problemele domestice si fii pe faza (scurta) ca maine apare episodu 16 din lost
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Ziua buna tutulor martzienilor, ca ieri a fo martz!
Ninje peste noi cu floooori!Pa dreaq.
Poveste:
Cica neshte copchii s-au apucat ei sa faca un abonament la erdees.Ce s-au gandit ei, hai sa dea net la pretz mic la neshte uamini.Departe, intr-un loc mult mai indepartat(adica vreo trei blocuri), paiacec stetea shi era calm shi fericit.Cand, deodata se gandejte ca peste vreo doo luni ashea s-ar putea sa-i vie chefu sa injure pe cineva.Shi cum copchii ploii tocma se jucau cu cablurile UTP sau FTP prin diverse swichuri shi hubburi, zise paiacec: " gata!Mi-am asigurat portzia de injuraturi de administrat pentru peste doo luni!"
S-a facut doo luni.Adica azi, adica umpic mai pe seara.Netu merge nu, retzeaua merge nu, adresa mach tre s-o schimb din cinci in cinci minute,... plm... deci, idei de injuraturi vreau pentru agaricii respectivi.
S-am incalecat p-o shea shi vam spus povestea-shea!Mai mincinos cine nu crede:D
Ninje peste noi cu floooori!Pa dreaq.
Poveste:
Cica neshte copchii s-au apucat ei sa faca un abonament la erdees.Ce s-au gandit ei, hai sa dea net la pretz mic la neshte uamini.Departe, intr-un loc mult mai indepartat(adica vreo trei blocuri), paiacec stetea shi era calm shi fericit.Cand, deodata se gandejte ca peste vreo doo luni ashea s-ar putea sa-i vie chefu sa injure pe cineva.Shi cum copchii ploii tocma se jucau cu cablurile UTP sau FTP prin diverse swichuri shi hubburi, zise paiacec: " gata!Mi-am asigurat portzia de injuraturi de administrat pentru peste doo luni!"
S-a facut doo luni.Adica azi, adica umpic mai pe seara.Netu merge nu, retzeaua merge nu, adresa mach tre s-o schimb din cinci in cinci minute,... plm... deci, idei de injuraturi vreau pentru agaricii respectivi.
S-am incalecat p-o shea shi vam spus povestea-shea!Mai mincinos cine nu crede:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
ola, de az iar sunt cemeist adeca angajat cu cartea mea de munca de la 1 martie, berea, masa si dansu' alta data, merci de felicitari.
fluf, deci mia dat semeseu ocazie cu care salut totz cemeijtii din partea lu nene neco si zice ca ie dor de noi.
fluf, merluc, intra pe ytau cand potz.
fluf, deci mia dat semeseu ocazie cu care salut totz cemeijtii din partea lu nene neco si zice ca ie dor de noi.
fluf, merluc, intra pe ytau cand potz.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
iote ca bagai si io capu ca gasii usa intredeschisa si ce vazui? plictiseala si banalele strofocari kantemiriene asa ca ma retrag la ale mele trebi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (2 membri si 3 vizitatori) Shaki, incoherent
aiule, spor shi multpa
aiule, spor shi multpa

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Shaki scrie:dana, felicitari
te rog eu sa nu shtergi chestiile alea cu peshtele de pe retzete k ie tare mijtok
nu sterg bre. din pacate pt voi si din fericire pt mine activitatea mea va avea in principal un buro cu sediu intr-o locatie de exceptie: acasa

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
...banalele strofocari kantemiriene...
ceAI mah? cetz trebe? ca daca nu ie "banalele", te planji ca nule pricepe nimeni, ba chear nici nun cearca
activitatea mea va avea in principal un buro cu sediu intr-o locatie de exceptie: acasa
poi auzism io ca vor "ajtia" sa legifereze uo treaba cu caznicele (nush, ceva gen certificat de mama buna/vitrega, or de nevasta eubituare), casa puasa ea si iele pensie, da' credeam ca ie abureala electorala
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
pichinashu ca pichinashu, da niponezu sta la taclale cu creatoru lui - asa ca niciaici, niciaici!
si ie bine mah ca ai job (chear si asa: acelash numa ca dea casa), normal ca ie bine: platejt tacse, iar tzara merge, voios, inainte
si ie bine mah ca ai job (chear si asa: acelash numa ca dea casa), normal ca ie bine: platejt tacse, iar tzara merge, voios, inainte
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
dragii mei, mai traitzi, ce surpriza, vad ca sunteti inca toti, sanatosi voinici, num vine sam cred oichilor. va comunic deci din partea sentimentelor mele ca va cam iubesc inca, da, chiar daca nu vo spun decat din an in an. ierea asea de frumos. ma podideste metafizicitatea si ma intreb: de ce num mai vine????
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
nene angus, asemenea! deci ejti viu!
baix, brava la capriori bre! asha infrangere fericita n-am mai vazut!
baix, brava la capriori bre! asha infrangere fericita n-am mai vazut!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!!
RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!!
RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!!
RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!!
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
serus hova! tz-ai loat placa sh-amu ejti rapid sau ce vrai sa insinuezi?!

-