Oribilul Mosh scrie: da, Gabizz. fetitza se numeste Keisha Castle-Hughes. iar filmul se intituleaza Whale Rider. l-am cautat pe net, dar nu l-am gasit. sunt sigur ca master vali il are. este un film Neo-Zeelandez.
ma declar admirator al copi(i)ilor astia care ajung sa fie nominalizati la oscar, sau chiar sa castige.
Oribilul Mosh scrie:
apropos...Harry Potter de ce nu a primit nici macar o nominalizare ? nici una din cele doua partzi aparute pana acum.
pentru ca producatorii au avut grija sa faca niste productii de tot kktu' in care sa joace nici tzanci mucosi si cu cash la gura. de pilda, marele actor Daniel Redcliffe (Harry Potter in film) are in echipa de productie tatal, nashul iar masa-i agent de casting => se intampla si la case mai mari...
a patra a parte , la care deja se filmeaza , o sa fie cea mai scumpa productie din istoria cinematografiei. poate de data asta vor primi macar una-doua nominalizari pt machiaj si costume...
p.s. chiar n-a luat nici o nominalizare pana acu'? eu stiam ca la efecte, or something. oricum, se explica lipsa succesul filmului in fatza academiei.