in cautari
46 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
in cautari
tanara, prostutza, urata foc, taaare rea, imi place coada de matura doar ca sa ma plimb pe/cu ea, caut potential partener sa-i fac viata imposibila. Succes garantat! Scrie-mi.....
nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!
- lebadutza
- Junior Member
Re: in cautari
Initial trimis de lebadutza
tanara, prostutza, urata foc, taaare rea, imi place coada de matura doar ca sa ma plimb pe/cu ea, caut potential partener sa-i fac viata imposibila. Succes garantat! Scrie-mi.....
Daca tot nu ai lasat "o adresa de mai jos" nu am incotro decat sa scriu mai jos, so...
Pai cu primele doua sunt de acord.

- tzucu
- Junior Member
Re: Re: in cautari
Initial trimis de tzucu
Daca tot nu ai lasat "o adresa de mai jos" nu am incotro decat sa scriu mai jos, so...
Pai cu primele doua sunt de acord.Tare rea..asta e bine..ca doar asa au facut femeile, ca nu stiau daca sa la faca rele sau bune, si au hotarat sa la faca rele, da BUNE. Si e buna o vrajitura la casa omului, cross my heart and hope to die....Si daca reusesti sa-mi faci viata imposibila, adica mai imposibila decat mi-o fac eu cu manuta mea
, ce sa zic..tot respectul, cineva care poate sa-shi bata joc de viata mea mai mult decat eu insumi..nu e putin lucru...
te pot imposibili pana la limita imposibila a imposibilitatii

Deci, tzin'te bine ca vin sa te imposibilez!!!
- lebadutza
- Junior Member
Re: Si eu
Initial trimis de Scar_Fac3
tinerel, dus de acasa, la fel de urat, plictisitor, fac urat la bautura, etc.. si toate celea , caut potentiala partenera sa imi faca viata imposibila (daca poate)![]()
toate-s bune si frumoase, numai plictisitor sa nu fii....ca imi faci si mai grea misiunea....

PS: si prin ce vai te duci de acasa???
- lebadutza
- Junior Member
Re: Re: Re: in cautari
Initial trimis de adyt
vrei sa te lipesti? scriemi!
sigur!!!
vreau sa ma lipesc ca musca de banda cu insecticid!!! doar sa vad macar o bucatica de bunavointa (pardon, de lipici!)...

- lebadutza
- Junior Member
Re: Re: Re: in cautari
te pot imposibili pana la limita imposibila a imposibilitatii. Parol!!
Deci, tzin'te bine ca vin sa te imposibilez!!!
Bine madam' lebadutzo..Pai o sa caut un ceva de sprijin pe aici prin jurul meu prin viatza mea..da nu prea pot sa pun nici un fel de ordine ca sa gasesc asa ceva, si o sa ma pregatesc pana-n dinti pentru un val de imposibilitati care de care mai incomensurabil de imposibil de imposibile..Io am aruncat manusa..

- tzucu
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: in cautari
Initial trimis de tzucu
Bine madam' lebadutzo..Pai o sa caut un ceva de sprijin pe aici prin jurul meu prin viatza mea..da nu prea pot sa pun nici un fel de ordine ca sa gasesc asa ceva, si o sa ma pregatesc pana-n dinti pentru un val de imposibilitati care de care mai incomensurabil de imposibil de imposibile..Io am aruncat manusa..![]()
am prins-o.....gata, nu mai ai cale de intoarcere!!!
- lebadutza
- Junior Member
oribilu!!
sunt oribil am capu mare sunt grasoi si am niste picioare x-ate
)
Daca te intereseaza scrie-mi pe adresa urmatoare :
dukanu@hotmail.com

dukanu@hotmail.com
- Vizitator
te vreau
puterea nu este in mainile tale ci este in inima ta...
deci eu...de buna voie si nesilit de nimeni ....al tau boby}{....ma declar prieten cu tine
daca si tu ai vrea sa fim preteni scriemi la adresa de mail IONUTZ20012001@YAHOO.COM
deci eu...de buna voie si nesilit de nimeni ....al tau boby}{....ma declar prieten cu tine
daca si tu ai vrea sa fim preteni scriemi la adresa de mail IONUTZ20012001@YAHOO.COM
- boby}{
Re: Re: Re: Re: Re: in cautari
am prins-o.....gata, nu mai ai cale de intoarcere!!!
In cazul asta inseamna ca ai ceva care imi apartine, si daca tot nu mai e cale de intoarcere, sper sa fie cale de dus, sa vin dupa ea..si apoi....Ca totusi o manusa nu mi se pare cel mai frumos cadou..Chiar daca era din dragoste, am gasit-o la antena 1..:confused:
- tzucu
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: in cautari
Initial trimis de tzucu
In cazul asta inseamna ca ai ceva care imi apartine, si daca tot nu mai e cale de intoarcere, sper sa fie cale de dus, sa vin dupa ea..si apoi....Ca totusi o manusa nu mi se pare cel mai frumos cadou..Chiar daca era din dragoste, am gasit-o la antena 1..:confused:
mai tzucule ma confuzezi cu totu'... si totusi si o manusa poate avea farmecul ei, mai ales ca a fost aruncata cu dragoste....

Iar daca dragostea ai gasit-o doar la antena 1, inseamna ca trebe sa ma uit si eu la emisiunea asta....
- lebadutza
- Junior Member
Re: oribilu!!
Initial trimis de ALEXANDRU
sunt oribil am capu mare sunt grasoi si am niste picioare x-ate)
dukanu@hotmail.com
esti cat se poate mai extraordinar de vazut vreodata!!! Dar vorba lui meatloaf : but i won't do that!
PS: cu mansarda cum stai???

- lebadutza
- Junior Member
Re: te vreau
Initial trimis de boby}{
inima mi-e inghetzata....deci vrei sa fii prieten cu Craiasa Zapezii, ai??
Cum mai stam cu gramatica? Chiulim la ore???

- lebadutza
- Junior Member
Re: Re: oribilu!!
esti cat se poate mai extraordinar de vazut vreodata!!! Dar vorba lui meatloaf : but i won't do that!
PS: cu mansarda cum stai???![]()
Auzi lebadutzo, iti place Mealoaf?
Mess with the best
Die like the rest
Die like the rest
- WOLF
- Junior Member
Re: te vreau
Initial trimis de boby}{
Asta e un fel de Capitan Planet , nu ?
"The power is yours! Let our powers combine!" ..
Sau poate ma insel si totul e doar filozofie yoghina? Parca te vad imbracat in galben si ras in cap...
Mess with the best
Die like the rest
Die like the rest
- WOLF
- Junior Member
Re: Re: Re: oribilu!!
Initial trimis de WOLF
Auzi lebadutzo, iti place Mealoaf?
ihi... si tie?
- lebadutza
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in cautari
mai tzucule ma confuzezi cu totu'... si totusi si o manusa poate avea farmecul ei, mai ales ca a fost aruncata cu dragoste....![]()
Iar daca dragostea ai gasit-o doar la antena 1, inseamna ca trebe sa ma uit si eu la emisiunea asta....
Sincer sa fiu nu ma uit deloc la televizor, nici la antena 1 nici la cd-rom drive 3x femeie, viatza bate campii si altele..Acuma si eu ca in bancurile alea cand eram mici..am aruncat-o cu dragoste..Mi-a aruncat pe jos feliea de paine..Cu intentzie ..? Nu, cu marmelada
- tzucu
- Junior Member
Ave!am 21 175 si 50 sunt din calarasi dar student in bucuresti si imi caut o fata cu care sa ma inteleg.daca vrei sa ne cunoastem mai bine trimite-mi un mesaj in care sa spui cum sa iau legetura cu tine si ne intilnim.Adresa este scostin@hotmail.com Pe curind ai grija de tine.Ciao!
- Vizitator
- Vizitator
Initial trimis de Dan
Tanar..brunet...1,78..76kg...caut tinere pentru distractie sau aventuri...Daca esti ineresata contaceaza-ma la tel.: 092147762 ...Sau la adresa asta de e-mail : dan_ko_25_2000@yahoo.com ....Astept mesajele voastre!
- dan_25
Cred ca te ajut eu cu o matura!!!
buna Lebadutza..cred ca pot sa te ajut cu matura aia....Sau se poate inlocui si cu altceva....
)))(poate cu ceva mai ajutator si unic de folosinta).Deci astept un mesaj de la tine sa vad daca esti interesata de oferta!!!

- dan_25
SUNT IN MARI CALDURI ,CHIAR DACA VARA SA TERMINAT.
CAUT PARTENERA PT. SEX !!!!
DACA VREI SA MA CAUTI ,CAUTA-MA:
1:LA 112287
2:LA 210261
SAU PE ADRESELE:
A:GLADIATORU @YAHOO.COM
B:GIOVANNY@PRIETENII.COM
CU DRAGOSTE SI RESPECT :
LA REVEDERE!
CAUT PARTENERA PT. SEX !!!!
DACA VREI SA MA CAUTI ,CAUTA-MA:
1:LA 112287
2:LA 210261
SAU PE ADRESELE:
A:GLADIATORU @YAHOO.COM
B:GIOVANNY@PRIETENII.COM
CU DRAGOSTE SI RESPECT :
LA REVEDERE!
- cRISTI17
Tot in cautari
Tanar,destept,frumos foc,taaaaare nebun,imi place coarda de bungee jumping doar ca sa m aleg cu ea,caut potentiala partenera ca sa-mi faca viata imposibila.Succes improbabil...Citeste-mi!:D
Gyanny
to be born is the first sin-to live is the second ;
- [GAINA]PENALA
- Junior Member
Re: Tot in cautari
[quote]Initial trimis de [GAINA]PENALA
[B]
Tanar,destept,frumos foc,taaaaare nebun,imi place coarda de bungee jumping doar ca sa m aleg cu ea,caut potentiala partenera ca sa-mi faca viata imposibila.Succes improbabil...Citeste-mi!:D
mai penala, suna beton mesajul tau!!! ma tot gandesc cum sa te imposibilez prin telepatie!!! caci gasesc cam indepartat horezu de capitala culturii....
[B]
mai penala, suna beton mesajul tau!!! ma tot gandesc cum sa te imposibilez prin telepatie!!! caci gasesc cam indepartat horezu de capitala culturii....
- lebadutza
- Junior Member
Daca esti asa urata cum zici, haide scrie-mi!
Te astept pe adresa ionut_12@yahoo.com. Si poate vorbim mai in detaliu. Am nevoie de o prietena care sa imi faca viata imposibila...
- Iana Ionut
46 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2