in cautari

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

in cautari

Mesajde lebadutza » Mar Aug 21, 2001 7:04 pm

tanara, prostutza, urata foc, taaare rea, imi place coada de matura doar ca sa ma plimb pe/cu ea, caut potential partener sa-i fac viata imposibila. Succes garantat! Scrie-mi.....
nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!
lebadutza
Junior Member

Re: in cautari

Mesajde tzucu » Mie Aug 22, 2001 5:54 pm

Initial trimis de lebadutza
tanara, prostutza, urata foc, taaare rea, imi place coada de matura doar ca sa ma plimb pe/cu ea, caut potential partener sa-i fac viata imposibila. Succes garantat! Scrie-mi.....

Daca tot nu ai lasat "o adresa de mai jos" nu am incotro decat sa scriu mai jos, so...

Pai cu primele doua sunt de acord. :D Tare rea..asta e bine..ca doar asa au facut femeile, ca nu stiau daca sa la faca rele sau bune, si au hotarat sa la faca rele, da BUNE. Si e buna o vrajitura la casa omului, cross my heart and hope to die....Si daca reusesti sa-mi faci viata imposibila, adica mai imposibila decat mi-o fac eu cu manuta mea :D , ce sa zic..tot respectul, cineva care poate sa-shi bata joc de viata mea mai mult decat eu insumi..nu e putin lucru...
tzucu
Junior Member

Re: Re: in cautari

Mesajde adyt » Joi Aug 23, 2001 12:03 am

vrei sa te lipesti? scriemi!
adyt

Si eu

Mesajde Vizitator » Joi Aug 23, 2001 9:07 am

tinerel, dus de acasa, la fel de urat, plictisitor, fac urat la bautura, etc.. si toate celea , caut potentiala partenera sa imi faca viata imposibila (daca poate) :)
Vizitator

Si eu

Mesajde Scar_Fac3 » Joi Aug 23, 2001 9:11 am

tinerel, dus de acasa, la fel de urat, plictisitor, fac urat la bautura, etc.. si toate celea , caut potentiala partenera sa imi faca viata imposibila (daca poate) :)
Scar_Fac3

Re: Re: in cautari

Mesajde lebadutza » Joi Aug 23, 2001 2:56 pm

Initial trimis de tzucu

Daca tot nu ai lasat "o adresa de mai jos" nu am incotro decat sa scriu mai jos, so...

Pai cu primele doua sunt de acord. :D Tare rea..asta e bine..ca doar asa au facut femeile, ca nu stiau daca sa la faca rele sau bune, si au hotarat sa la faca rele, da BUNE. Si e buna o vrajitura la casa omului, cross my heart and hope to die....Si daca reusesti sa-mi faci viata imposibila, adica mai imposibila decat mi-o fac eu cu manuta mea :D , ce sa zic..tot respectul, cineva care poate sa-shi bata joc de viata mea mai mult decat eu insumi..nu e putin lucru...

te pot imposibili pana la limita imposibila a imposibilitatii :). Parol!!
Deci, tzin'te bine ca vin sa te imposibilez!!!
lebadutza
Junior Member

Re: Si eu

Mesajde lebadutza » Joi Aug 23, 2001 3:01 pm

Initial trimis de Scar_Fac3

toate-s bune si frumoase, numai plictisitor sa nu fii....ca imi faci si mai grea misiunea....:)

PS: si prin ce vai te duci de acasa???
lebadutza
Junior Member

Re: Re: Re: in cautari

Mesajde lebadutza » Joi Aug 23, 2001 3:06 pm

Initial trimis de adyt
vrei sa te lipesti? scriemi!

sigur!!!
vreau sa ma lipesc ca musca de banda cu insecticid!!! doar sa vad macar o bucatica de bunavointa (pardon, de lipici!)...:)
lebadutza
Junior Member

Re: Re: Re: in cautari

Mesajde tzucu » Lun Aug 27, 2001 8:06 pm

te pot imposibili pana la limita imposibila a imposibilitatii :). Parol!!
Deci, tzin'te bine ca vin sa te imposibilez!!!

Bine madam' lebadutzo..Pai o sa caut un ceva de sprijin pe aici prin jurul meu prin viatza mea..da nu prea pot sa pun nici un fel de ordine ca sa gasesc asa ceva, si o sa ma pregatesc pana-n dinti pentru un val de imposibilitati care de care mai incomensurabil de imposibil de imposibile..Io am aruncat manusa..:D
tzucu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: in cautari

Mesajde lebadutza » Mar Aug 28, 2001 8:40 pm

Initial trimis de tzucu

Bine madam' lebadutzo..Pai o sa caut un ceva de sprijin pe aici prin jurul meu prin viatza mea..da nu prea pot sa pun nici un fel de ordine ca sa gasesc asa ceva, si o sa ma pregatesc pana-n dinti pentru un val de imposibilitati care de care mai incomensurabil de imposibil de imposibile..Io am aruncat manusa..:D

am prins-o.....gata, nu mai ai cale de intoarcere!!!
lebadutza
Junior Member

oribilu!!

Mesajde Vizitator » Mie Aug 29, 2001 7:18 am

sunt oribil am capu mare sunt grasoi si am niste picioare x-ate :))
Daca te intereseaza scrie-mi pe adresa urmatoare :

dukanu@hotmail.com
Vizitator

te vreau

Mesajde boby}{ » Mie Aug 29, 2001 10:17 am

puterea nu este in mainile tale ci este in inima ta...
deci eu...de buna voie si nesilit de nimeni ....al tau boby}{....ma declar prieten cu tine

daca si tu ai vrea sa fim preteni scriemi la adresa de mail IONUTZ20012001@YAHOO.COM
boby}{

buna

Mesajde enrico » Joi Aug 30, 2001 12:32 pm

ce faci draga a-mi place cum te-ai descris dar lasa shi tu adresa sa te contacteze lumea
enrico

Re: Re: Re: Re: Re: in cautari

Mesajde tzucu » Joi Aug 30, 2001 4:20 pm

am prins-o.....gata, nu mai ai cale de intoarcere!!!

In cazul asta inseamna ca ai ceva care imi apartine, si daca tot nu mai e cale de intoarcere, sper sa fie cale de dus, sa vin dupa ea..si apoi....Ca totusi o manusa nu mi se pare cel mai frumos cadou..Chiar daca era din dragoste, am gasit-o la antena 1..:confused:
tzucu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: in cautari

Mesajde lebadutza » Joi Aug 30, 2001 4:50 pm

Initial trimis de tzucu

In cazul asta inseamna ca ai ceva care imi apartine, si daca tot nu mai e cale de intoarcere, sper sa fie cale de dus, sa vin dupa ea..si apoi....Ca totusi o manusa nu mi se pare cel mai frumos cadou..Chiar daca era din dragoste, am gasit-o la antena 1..:confused:

mai tzucule ma confuzezi cu totu'... si totusi si o manusa poate avea farmecul ei, mai ales ca a fost aruncata cu dragoste....:)
Iar daca dragostea ai gasit-o doar la antena 1, inseamna ca trebe sa ma uit si eu la emisiunea asta....
lebadutza
Junior Member

Re: oribilu!!

Mesajde lebadutza » Joi Aug 30, 2001 4:53 pm

Initial trimis de ALEXANDRU
sunt oribil am capu mare sunt grasoi si am niste picioare x-ate :))
Daca te intereseaza scrie-mi pe adresa urmatoare :

dukanu@hotmail.com

esti cat se poate mai extraordinar de vazut vreodata!!! Dar vorba lui meatloaf : but i won't do that!

PS: cu mansarda cum stai??? :)
lebadutza
Junior Member

Re: te vreau

Mesajde lebadutza » Joi Aug 30, 2001 4:56 pm

Initial trimis de boby}{
deci eu...de buna voie si nesilit de nimeni ....al tau boby}{....ma declar prieten cu tine

daca si tu ai vrea sa fim preteni scriemi la adresa de mail IONUTZ20012001@YAHOO.COM

inima mi-e inghetzata....deci vrei sa fii prieten cu Craiasa Zapezii, ai??
Cum mai stam cu gramatica? Chiulim la ore??? :)
lebadutza
Junior Member

Re: Re: oribilu!!

Mesajde WOLF » Joi Aug 30, 2001 5:51 pm

esti cat se poate mai extraordinar de vazut vreodata!!! Dar vorba lui meatloaf : but i won't do that!

PS: cu mansarda cum stai??? :)

Auzi lebadutzo, iti place Mealoaf?
Mess with the best
Die like the rest
WOLF
Junior Member

Re: te vreau

Mesajde WOLF » Joi Aug 30, 2001 5:55 pm

Initial trimis de boby}{

Asta e un fel de Capitan Planet , nu ?
"The power is yours! Let our powers combine!" ..
Sau poate ma insel si totul e doar filozofie yoghina? Parca te vad imbracat in galben si ras in cap...
Mess with the best
Die like the rest
WOLF
Junior Member

Re: Re: Re: oribilu!!

Mesajde lebadutza » Vin Aug 31, 2001 4:40 pm

Initial trimis de WOLF

Auzi lebadutzo, iti place Mealoaf?

ihi... si tie?
lebadutza
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in cautari

Mesajde tzucu » Vin Aug 31, 2001 6:10 pm

mai tzucule ma confuzezi cu totu'... si totusi si o manusa poate avea farmecul ei, mai ales ca a fost aruncata cu dragoste....:)
Iar daca dragostea ai gasit-o doar la antena 1, inseamna ca trebe sa ma uit si eu la emisiunea asta....

Sincer sa fiu nu ma uit deloc la televizor, nici la antena 1 nici la cd-rom drive 3x femeie, viatza bate campii si altele..Acuma si eu ca in bancurile alea cand eram mici..am aruncat-o cu dragoste..Mi-a aruncat pe jos feliea de paine..Cu intentzie ..? Nu, cu marmelada
tzucu
Junior Member

Mesajde Vizitator » Lun Sep 03, 2001 10:08 am

Ave!am 21 175 si 50 sunt din calarasi dar student in bucuresti si imi caut o fata cu care sa ma inteleg.daca vrei sa ne cunoastem mai bine trimite-mi un mesaj in care sa spui cum sa iau legetura cu tine si ne intilnim.Adresa este scostin@hotmail.com Pe curind ai grija de tine.Ciao!
Vizitator

Mesajde Vizitator » Mie Sep 05, 2001 7:24 am

Vizitator

Mesajde dan_25 » Joi Sep 06, 2001 1:27 pm

Initial trimis de Dan
Tanar..brunet...1,78..76kg...caut tinere pentru distractie sau aventuri...Daca esti ineresata contaceaza-ma la tel.: 092147762 ...Sau la adresa asta de e-mail : dan_ko_25_2000@yahoo.com ....Astept mesajele voastre!
dan_25

Cred ca te ajut eu cu o matura!!!

Mesajde dan_25 » Joi Sep 06, 2001 2:04 pm

buna Lebadutza..cred ca pot sa te ajut cu matura aia....Sau se poate inlocui si cu altceva....:))))(poate cu ceva mai ajutator si unic de folosinta).Deci astept un mesaj de la tine sa vad daca esti interesata de oferta!!!
dan_25

Mesajde Vizitator » Dum Sep 09, 2001 7:28 pm

Vizitator

Mesajde cRISTI17 » Lun Sep 10, 2001 7:54 pm

SUNT IN MARI CALDURI ,CHIAR DACA VARA SA TERMINAT.
CAUT PARTENERA PT. SEX !!!!
DACA VREI SA MA CAUTI ,CAUTA-MA:
1:LA 112287
2:LA 210261
SAU PE ADRESELE:
A:GLADIATORU @YAHOO.COM
B:GIOVANNY@PRIETENII.COM

CU DRAGOSTE SI RESPECT :
LA REVEDERE!
cRISTI17

Tot in cautari

Mesajde [GAINA]PENALA » Mar Sep 11, 2001 7:13 pm

Tanar,destept,frumos foc,taaaaare nebun,imi place coarda de bungee jumping doar ca sa m aleg cu ea,caut potentiala partenera ca sa-mi faca viata imposibila.Succes improbabil...Citeste-mi!:D

Gyanny
to be born is the first sin-to live is the second ;
[GAINA]PENALA
Junior Member

Re: Tot in cautari

Mesajde lebadutza » Mie Sep 12, 2001 5:44 pm

[quote]Initial trimis de [GAINA]PENALA
[B]

Tanar,destept,frumos foc,taaaaare nebun,imi place coarda de bungee jumping doar ca sa m aleg cu ea,caut potentiala partenera ca sa-mi faca viata imposibila.Succes improbabil...Citeste-mi!:D

mai penala, suna beton mesajul tau!!! ma tot gandesc cum sa te imposibilez prin telepatie!!! caci gasesc cam indepartat horezu de capitala culturii....
lebadutza
Junior Member

Daca esti asa urata cum zici, haide scrie-mi!

Mesajde Iana Ionut » Joi Sep 13, 2001 8:41 pm

Te astept pe adresa ionut_12@yahoo.com. Si poate vorbim mai in detaliu. Am nevoie de o prietena care sa imi faca viata imposibila...
Iana Ionut

Următorul

Înapoi la Antichitati