Initial trimis de JaJa Beens
Desi nu prea e la locul ei, dar am urmatoarea chestie pe creier:
Care ma poate ajuta cu o chestie in flash mx care cred ca e simpla pt un necunoscut dar prea grea pt un incepator ca mine?
Sunt dispus sa te ajut...ascult
Initial trimis de JaJa Beens
Desi nu prea e la locul ei, dar am urmatoarea chestie pe creier:
Care ma poate ajuta cu o chestie in flash mx care cred ca e simpla pt un necunoscut dar prea grea pt un incepator ca mine?

), asta pt ca nu sunt acas', ca ma gandesc ca in urmatoarele 5 zile am doua examene nashpa la facultate si mai am si exam de permis, ca e ora 8.00 am , si pic de somn, mi-e foame, si am o durere tampita de cap, si mai am si kef de vorba:p si acuma ma gandesc sa tac dreaq si sa plec acas' sa mai dorm si io ca oamenii normali, ca nu am mai dormit noaptea de 3 luni. nu mai zic nik, gata, vreau sa plec.ufff, numa ca n-am kef de plecat si nici de stat.offf:(Initial trimis de Rolf
bhuttule, cum adica? am fost banat?
Bine, nu merg la Ruine doar pentru Vama Veche (ie unii oameni care stiu la ce ma refer), dar, totusi.Initial trimis de Oribilul Mosh
Tra-la-la-la !
Eu ma gandesc la fetitze de 15-16 ani ! Tra-la-la-la ! Care au tzatzele rotunde in forma de mere ! Tra-la-la ! Cred ca o sa f*t una cat de curand ! Tra-la -la ! :p
(glumesc..desigur ! cum ash putea sa f*t....daca am putza mica ? )
Unde vine hotelul asta Moshule?... ca vin si io, vorba lui JaJa: "poate dau si eu o buca"Initial trimis de Oribilul Mosh
sa te f*t in Hotel Cismigiu..

Initial trimis de Oribilul Mosh
Iata..cum i-a disparut postul lui bhuttu....deoarece foloseste "quote" ...la mesajul anterior ! :p
facut din
. Tot d-aia, ca am dat quote nejustificat. Si dupa ce stergi postul, sterge-ma si pe mine la
cu :p , ca stiu ca-ti place!
Initial trimis de bhuttu
Ce banc sa zic, ce banc sa zic...(postu' asta l-am pus ca mi-am dat seama ca de fapt imi mai trebuie 3)![]()
Initial trimis de Oribilul Mosh
pt. Sopra : Hotel Cismigiu e vis-a-vis de McDonald's Central ! Mergem dupa restantze !![]()
Initial trimis de Sopra Tutt1
Popalin... parca ziceai ca maine te intalnesti cu o gagica intr-o garsoniera... bla bla... oricum, bafta si la gagica si la angajare
;P

Asta pe de o parte. Pe de alta, ma indoi ca ella4ever o sa puna cu tine in practica ce stie deja. :pUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator