Initial trimis de JaJa Beens
Desi nu prea e la locul ei, dar am urmatoarea chestie pe creier:
Care ma poate ajuta cu o chestie in flash mx care cred ca e simpla pt un necunoscut dar prea grea pt un incepator ca mine?
Sunt dispus sa te ajut...ascult
Initial trimis de JaJa Beens
Desi nu prea e la locul ei, dar am urmatoarea chestie pe creier:
Care ma poate ajuta cu o chestie in flash mx care cred ca e simpla pt un necunoscut dar prea grea pt un incepator ca mine?
Initial trimis de Rolf
bhuttule, cum adica? am fost banat?
Initial trimis de Oribilul Mosh
Tra-la-la-la !
Eu ma gandesc la fetitze de 15-16 ani ! Tra-la-la-la ! Care au tzatzele rotunde in forma de mere ! Tra-la-la ! Cred ca o sa f*t una cat de curand ! Tra-la -la ! :p
(glumesc..desigur ! cum ash putea sa f*t....daca am putza mica ? )
Unde vine hotelul asta Moshule?... ca vin si io, vorba lui JaJa: "poate dau si eu o buca"Initial trimis de Oribilul Mosh
sa te f*t in Hotel Cismigiu..
Iata..cum i-a disparut postul lui bhuttu....deoarece foloseste "quote" ...la mesajul anterior ! :p
Initial trimis de bhuttu
Ce banc sa zic, ce banc sa zic...(postu' asta l-am pus ca mi-am dat seama ca de fapt imi mai trebuie 3)![]()
pt. Sopra : Hotel Cismigiu e vis-a-vis de McDonald's Central ! Mergem dupa restantze !![]()
Initial trimis de Sopra Tutt1
Popalin... parca ziceai ca maine te intalnesti cu o gagica intr-o garsoniera... bla bla... oricum, bafta si la gagica si la angajare
;P
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori