(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde cutuma© » Joi Sep 05, 2002 9:18 pm

Initial trimis de JaJa Beens
Desi nu prea e la locul ei, dar am urmatoarea chestie pe creier:
Care ma poate ajuta cu o chestie in flash mx care cred ca e simpla pt un necunoscut dar prea grea pt un incepator ca mine?

Sunt dispus sa te ajut...ascult
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde JaJa Beens » Joi Sep 05, 2002 10:58 pm

Moshule n-am vrut sa fiu offtopic. am vrut sa zic ca o mica bucurie ar fi o bere si am mai vrut sa te calc putin pe coada :j ;j
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 05, 2002 11:04 pm

Hai...lasa-ma cu prostiile !
Ai noroc...ca esti dintr-o zona a tzarii pe care eu o iubesc....ca altfel demult erai banat !

Mai bine..ia legatura cu Decret....sa te ajute cu Power Point....sau ce doreai tu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Sep 05, 2002 11:15 pm

Ja Ja Beens vrea de fapt sa faca referire la Jar Jar Binks, urecheatul din Razboiul Stelelor ???

http://www.jarjarsucks.com/
:D
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Hera » Vin Sep 06, 2002 6:52 am

ce sa zic? ca imi vine sa o iau razna ...stau pe net de cca 12 ore( fara intrerupere , decat cand m-am dus la baie :D), asta pt ca nu sunt acas', ca ma gandesc ca in urmatoarele 5 zile am doua examene nashpa la facultate si mai am si exam de permis, ca e ora 8.00 am , si pic de somn, mi-e foame, si am o durere tampita de cap, si mai am si kef de vorba:p si acuma ma gandesc sa tac dreaq si sa plec acas' sa mai dorm si io ca oamenii normali, ca nu am mai dormit noaptea de 3 luni. nu mai zic nik, gata, vreau sa plec.ufff, numa ca n-am kef de plecat si nici de stat.offf:(
Hera
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Vin Sep 06, 2002 8:53 am

Initial trebuia sa fie Jar Jar, dar sa te cheme Borcan Borcan Binks... Si mie mi se pare ca suna mai bine JaJa Beens.
btw marfa linkul Aliosha, dar parerea mea ca urecheatul a facut tot filmul
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde bhuttu » Vin Sep 06, 2002 10:46 am

Initial trimis de Rolf
bhuttule, cum adica? am fost banat?

Nu ma, nu pricepeti(banuiesc ca nu sunt prea inteligibil la nervi). Era vorba de faptul ca Rolf-nu-mai-intru, Rolf-dial-up, Rolf-sunt-absent e online. Si uite, si acu' e tot online... Adica? Te-ai impacat cu sefii, Rolf?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Rolf » Vin Sep 06, 2002 10:56 am

Aha! Pai inca sunt la serviciu bhuttule! Da mai am putin, la vreo 3 saptamini...

Cind oi ramine numai cu dialupu probabil ca o sa intru mai rar. Merge si de caruta dupa ce m-am obisnuit cu teava asta de la servici.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 06, 2002 3:13 pm

Iata..cum i-a disparut postul lui bhuttu....deoarece foloseste "quote" ...la mesajul anterior ! :p

Tra-la-la-la !

Eu ma gandesc la fetitze de 15-16 ani ! Tra-la-la-la ! Care au tzatzele rotunde in forma de mere ! Tra-la-la ! Cred ca o sa f*t una cat de curand ! Tra-la -la ! :p
(glumesc..desigur ! cum ash putea sa f*t....daca am putza mica ? )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Sep 06, 2002 3:19 pm

Abia astept sa vina ziua de duminica. Vreau sa vad recital Chirila. Sper sa o zica si pe aia cu Hotel Cismigiu. :) Bine, nu merg la Ruine doar pentru Vama Veche (ie unii oameni care stiu la ce ma refer), dar, totusi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 06, 2002 3:24 pm

Eu merg pentru faza cu "americanii-s de vina..f*tui in gura..sa-i f*t ! "

Si pentru : "ne ca*am pe-ntuneric...stam cu cracii-n pi*at !.... "

Si pentru : "sa te f*t in Hotel Cismigiu..ca mi-e frica si tremur,ca mi-e frica si tremur..de un nou cutremur ! "

:p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Sep 06, 2002 3:27 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Tra-la-la-la !
Eu ma gandesc la fetitze de 15-16 ani ! Tra-la-la-la ! Care au tzatzele rotunde in forma de mere ! Tra-la-la ! Cred ca o sa f*t una cat de curand ! Tra-la -la ! :p
(glumesc..desigur ! cum ash putea sa f*t....daca am putza mica ? )

Hesus Hrist !!! Nu mai poate fi facut nimic pentru tine. Esti in ultima faza... Tra - la - la - la - la
Aliosha

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Sep 06, 2002 3:30 pm

sa te f*t in Hotel Cismigiu..
Unde vine hotelul asta Moshule?... ca vin si io, vorba lui JaJa: "poate dau si eu o buca" :D
Sopra Tutt1
Junior Member

pt. Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 06, 2002 3:31 pm

Si asa o sa ajungi si tu...acolo printre ghetzuri !
Tra-la-la-la ! Yuppi !
C'ommon u guys ! Yuppi ! I am boriiing !
.......asta o sa fii tu dupa cateva luni de stat printre ursii polari !

Aliosha ,penguins & polar bears....va fi urmatoarea melodie a celor de la Millencolin ! :p

pt. Sopra : Hotel Cismigiu e vis-a-vis de McDonald's Central ! Mergem dupa restantze ! ;)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Vin Sep 06, 2002 5:43 pm

Iata..cum i-a disparut postul lui bhuttu....deoarece foloseste "quote" ...la mesajul anterior ! :p

Iti place rau de tot, nu? Terminatule! Sterge-l p-asta, :cow: facut din :sperm: . Tot d-aia, ca am dat quote nejustificat. Si dupa ce stergi postul, sterge-ma si pe mine la :moon: cu :p , ca stiu ca-ti place!

PS: Strasnic mai tachinez!
bhuttu

Mesajde marian jan » Vin Sep 06, 2002 5:48 pm

m-or angaja aia maine,nu m-or angaja-ma tot gandesc.
voi ce ziceti?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde bhuttu » Vin Sep 06, 2002 6:24 pm

Ce banc sa zic, ce banc sa zic...(postu' asta l-am pus ca mi-am dat seama ca de fapt imi mai trebuie 3) :D
bhuttu

Mesajde Aliosha » Vin Sep 06, 2002 10:07 pm

Ce o face Moshu la ora asta de nu e el online ???? E totusi vineri seara ce dracu.
Singura explicatie ar fi ca ....doarme.
Aliosha

Mesajde cutuma© » Vin Sep 06, 2002 10:12 pm

Aliosha, pe mine ma ingrijoreaza deja...adik totushi, vorba ta, e vineri seara...e ziua preferata a moshului pt fanclub. Am nishte ganduri oribile ...dak nu mai avea...mancare shi...s-a mancat pe el insushi...;P

cutuma©

Mesajde Aliosha » Vin Sep 06, 2002 10:16 pm

Pune mana si da-i niste apeluri sa vezi ce face...un mesaj ceva.
E Vineri seara pentru Dumnezeu !!!!!!!!!!!!

PS: iti zic eu ca doarme ca porcu ca e si el obosit....saracutzu...
Aliosha

Mesajde cutuma© » Vin Sep 06, 2002 10:16 pm

Initial trimis de bhuttu
Ce banc sa zic, ce banc sa zic...(postu' asta l-am pus ca mi-am dat seama ca de fapt imi mai trebuie 3) :D

Ca sa citez din clasici..."ba domnu", ce-i asta? Strangere de posturi huh? Shi ziceatzi de moshu ca e obsedat de pozitzia in top 10 la mesaje...

cutuma©

Mesajde cutuma© » Vin Sep 06, 2002 10:23 pm

Gata, i-am dat mesaj...sa vad daca raspunde...

Va voi tzine la curent cu evolutzia in aceasta delicata problema "absentza oribilului de pe fanclub". Pentru shtirile protv a fost adelin petrishor...adik decret

cutuma©

Mesajde Aliosha » Vin Sep 06, 2002 10:28 pm

I-ai dat si beep sa vezi daca are jegu ala de telefon deschis ???
Aliosha

Mesajde cutuma© » Vin Sep 06, 2002 10:30 pm

Mesaj de la Oribilul...
"Am vazut pe Tatu, exceptzionale (nota personala: mie mi s-a parut k s-au facut de kkt, dar in fine...). Acum sunt la o bere. Saluta forumul din partea mea."

Vezi mai aliosha...cat ne-am inshelat in privintza lui, sa ne fie rushine...

cutuma©

Re: pt. Aliosha

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Sep 07, 2002 12:17 am

pt. Sopra : Hotel Cismigiu e vis-a-vis de McDonald's Central ! Mergem dupa restantze ! ;)

Se mai pune problema?

Popalin... parca ziceai ca maine te intalnesti cu o gagica intr-o garsoniera... bla bla... oricum, bafta si la gagica si la angajare :D

Bah, la voi merge messengerul?... ca la mine a picat cand aveam mai multa nevoie de el ;P
Sopra Tutt1
Junior Member

Re: Re: pt. Aliosha

Mesajde marian jan » Sâm Sep 07, 2002 1:55 am

Initial trimis de Sopra Tutt1

Popalin... parca ziceai ca maine te intalnesti cu o gagica intr-o garsoniera... bla bla... oricum, bafta si la gagica si la angajare :D

;P

pei ma sopra,sa-ti explic:la interviu trebuie sa fiu la ora 10:00 pe la romexpo(si io ti-am spus ca stau in militari-cam lung drumu').sper sa ma scol-avand in vedere ca e ora 2:39 noaptea si mai am la bord ceva beri si 1/2 sticla tequila.sper sa ma scol.ce draq credeai ca ies cu gagica dimineata?sau se fac interviuri seara?oricum,sa fie,frate!ca am nevoie de amandoua ca de aer!!!!!!!!!!!

ps:si sper sa o duc in garsoniera!daca e asa fac cinste duminica! :D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 07, 2002 5:08 am

Da...domnii mei...am fost la o berica . Si am venit obosit ..si n-am mai intrat.

Aliosha....cum ai plecat tu..cum mi-am reluat traiul de alta data ! Uite...acum m-am sculat la 6 dimineatza..sa intru pe net....desi beneficiez de cablu. Dar prea m-am obisnuit cu dial upu ! La 7 o sa ies..ca se scumpeste tarifu ! :p

Cat despre tine...dormi cu ursii polari si cu focile.
Oribilul Mosh
Junior Member

moshule

Mesajde Joao » Sâm Sep 07, 2002 11:24 am

cand o sa vii in Craiova o sa ai ce face,ca si ella4ever e tot de p-aci! si ea vorbeste de ce sex a facut......................;)
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 07, 2002 11:31 am

Ohoho...cate voi face in Craiova !
In primul rand..voi lua masa cu Joao in cele mai scumpe restaurante. Asta e clar !

Pe urma o voi cunoaste pe axeandra ....pe care si Joao de'abia asteapta sa o cunoasca.

Iar pe urma o voi f*te pe ella4ever....intr-o pozitzie total noua pt. ea !

He,he....de'abia astept ! Poate nimeresc si etapa de campionat....sa merg si eu la meci..la lider ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Sep 07, 2002 11:35 am

Pana ajungi tu acolo, Universitatea nu o sa mai fie lider. :) Asta pe de o parte. Pe de alta, ma indoi ca ella4ever o sa puna cu tine in practica ce stie deja. :p
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati