Sicule, din cele scrise, eu am dedus ca la-nselat pretenu cu una, adica s-a dezhomosexualizat ala. Can a prins de veste, sa-mbatat ca porcu' si si-a varsat amaru' aici.
Nu cred c-a fost adonys... a fost cam ca in cazul meu pe aici, cand am lasat odata fereastra deschisa pe un comp dintr-un camin studentesc si s-a bagat unu pe "filme" si, cica a adus grave insulte cinefililor. cand am intrat ceva mai tarziu, mi-a aparut un mesaj care zicea ca sunt BANat. si m-am nervat tare, ca tocmai ma-nscrisesem la un conc pe lieraturi (eram Matei pe atunci). 'geaba am zis ca n-am fost eu, tot Ban a ramas -m-a banat chioru'.
si cand am auzit de vorbit buruienos pe filme, mi-am dat seama cine ar putea fi: era unu care nu facea altceva decat sa joace CS si mai stiu eu ce si sa se uite la filme: se scula la 15:00 si se culca dimineata. la scoala se ducea doar cand avea insomnii. era la medicina, mi-a cerut de multe ori bani sa-i dea profii nota de trecere la examene. pana la urma s-a lasat de medicina (era in anul III sau IV) pt ca nu mai avea bani sa se duca la examene (cica se plateste o taxa de intrare la examen, cam asa ceva.) si a intrat la Drept; vai de steaua lui!
Si l-am intrebat ce-a avut de-a intrat cu contul meu si i-a injurat pe aia, ca am luat BAN pe forum din cauza lui; el habar-navea ce e ala "forum" si "BAN". a zis ca n-a stiut ce e aia, a navigat pe-acolo, a vazut fereastra si a trecut la treaba.
-Nu te fac, ca nu stii nimica din el, nici macar nu-l stimezi sau iubesti umpic; el era bun si prietenos, avea umor, pe cand tu bantui pe-aci ca-n visele gothice ale Gigelei: cu palosu-n mana si ochii injectati de furie cautand razbunarea intocmai ca Nazgul inelu' ala.
- Bine breh, las ca e bun si Shiva! lasa ca in 4 ani candidez la Primarie si-o sa fiu Moromete peste morometi. Gandeste-te umpic: ing mecanic, constructor, programator, advocat, economist, agricultor, hayr-stilist, cine mi-ar putea face fata?
-
Io creca ar trebui sa te opresti acolo unde ti se opresc si diplomele. zi numa de inginer si hai, si de priceput in lucrari agrare, ca nu creca incurci pe nimeni.
-
Zici ca tre sa ai diploma sa te pricepi la ceva? esti uituc si habarnist, Emiroi! diferenta dintre ing mecanic si ing. in constructii nu e mare. difera doar materia prima, invat repede constructiile mai ales ca am ocazia sa invat pe viu; pt programare nu-ti trebuie facultate, vorba lu' Hova, si un maimutoi poate programa; diploma de advocat o sa vina in curand; economist, stii vorba aia, "...daca nu are sens, e ori economie, ori..." e de-ajuns sa stii matematica, ca restu vine de la sine, apoi o sa am o armata de pikesi sa faca treaba aia. in fine, nu trebuie sa ai diploma ca sa te pricepi la ceva.
-
Nu, nai inteles. da' lasa
-Ce nu-ntelesai, kanti?
stim cu totii ca pisky, at cand e bagat in corzi, zice "esti tot mai slab!". Vez ca mata folosesti pe poste de tic verbal cuvintele "n-ai inteles". Fereste-te de ele ca te dau de gol!
----------------------------------
si-acum o sa-l inchid pe chuck noris, sa se vada care-i invincibilul.
iaca: chuck noris nu poate juca/lua Oscarul in filme de cinema!