)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde Invincible » Sâm Sep 13, 2008 8:33 pm

nci nu lam citit, n-auz! am gasit cartile dar nu se putea intele nimic din ele. cred ca le-a scanat ala cu abyy finereader de-arata textu de parca m-as fi jucat cu pusca-n el. da-mi mata unu bun si eu ti l-oi citi pe nerasuflate. si pe urma o sa-l ai pe moromete clonat pe forum.

unu: eu indragesc toate personagiile taranesti din romane, da? si-am priceput fara sa-l citesc, din comentariile ce le-am invatat pentru bacaloriat. Moromete reprezinta ultimul taran liber, pe scurt.

doi: crez ce vrei.
io, in 4 ani sau cati or mai fi pana la alegerea primului gospodar, candidez la primarie la mine-n comuna. ;) si-o sa castig :D si-oi fi atuncea Moromete peste morometi! ;)
gandeste-te : ing mecanic, constructor, programator, advocat, economist, priceput in lucrari agrare, stilist .. (ia uite colea ce look i-am tras lu Rigu! ~p), o sa trec peste orice contracandidat ca invincibilu peste keshu.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Sâm Sep 13, 2008 9:10 pm

si-am priceput fara sa-l citesc
ai priceput pa drec!
Moromete reprezinta ultimul taran liber, pe scurt.

man, daca nash avea convingerea ca imi racesc gura de pomana, tzaj mai spune si tie, cum am mai spuso si altora

serios, lasa-l in pace pe Moromete, ca ala era bland si tolerant si intelept si cu umor si prietenos

mai bine spune-ti tzugurlan

sau nah (concesia concesiilor) preaputernicul si ciubacu' Dumitru lu Nae

(de fabt, obsesia ta pentru rasbunari creca sar potrivi pentru Victor Balosu, ofticarea si inima amara alu tilica ar merge la un Paraschiv, prostovanu cel mancau ie bun de Nila; sau chiar de Achim, ca ala fusese si nas de tren)

gandeste-te : ing mecanic, constructor, programator, advocat, economist, priceput in lucrari agrare, stilist ..

io creca ar trebui sa te opresti acolo unde ti se opresc si diplomele

zi numa de inginer
si hai, si de priceput in lucrari agrare, ca nu creca incurci pe nimeni
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Invincible » Sâm Sep 13, 2008 9:41 pm

emiroi, sari! :D:
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Sâm Sep 13, 2008 10:18 pm

nu stiu ce-i cu el

cred ca e beat

adonys?
kant emir

Mesajde kant emir » Sâm Sep 13, 2008 10:25 pm

man

am sters aproapte tot, pe prezumtia ca esti sub influenta unor anume trebi

daca mai ai ceva de zis, fa-o pe jurnalul tau
kant emir

Mesajde Invincible » Sâm Sep 13, 2008 11:42 pm

man, daca nash avea convingerea ca imi racesc gura de pomana, tzaj mai spune si tie, cum am mai spuso si altora.
Adica cum, crez ca nu pricep? Sau e un altfel de mod de a-mi spune ca sunt prost, ha? Sau crez ca o sa te contazic precum Scato, fara sa fi citit ceva?

io creca ar trebui sa te opresti acolo unde ti se opresc si diplomelezi numa de inginer
si hai, si de priceput in lucrari agrare, ca nu creca incurci pe nimeni
vez bre ce habarnist iesti. Si uituc pe deasupra. Deci tie-ti trebe diploma ca sa te pricepi, ha? Pai ia sa socotim: 4 ani pana la alegeri; inginer mecanic avem, agricultor avem, da?
1 Constructor: diferenta dintre mecanic si constructor e materialul folosit; trebe-nvatzate proprietatile solurilor si ale materialelor ceramice, se face. Rezisenta Materialelor este baza la astia si, materia asta se face si la Mecanica. Unde mai pui ca eu pot invata mult mai repede fiindca lucrez la o firma de-asta si mai dau si cate-o tura pe la santierele altora, mai pun o caramida colea, mai tai si lipesc o placa de gresie dincolo, ma mai chiorasc la cum face mesteru o arcada din din ghips.
2 Programator: vorba lu Hova, si o maimutza poate sa programeze.
3 Avocat: diploma e pe vine.
4 Economist (psiholog): „....daca n-are sens, e ori Economie, ori Psihologieâ€Â
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Sâm Sep 13, 2008 11:55 pm

Si zici ca tre sa ai diploma sa te pricepi la ceva?

nu
nai inteles

da' lasa
kant emir

Mesajde Sică » Dum Sep 14, 2008 8:56 am

de cand nu am mai fost pe aici, si uitasem de el :D:

cplm e cu adonys ala?
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Sep 14, 2008 12:08 pm

poi

ori sonbatat/drogat si lo apucat regretele ca shonshelat iubita credinciuasa

or io intrat gagica credincioasa pe compu lui si io citit conversatiile pe iahu, sonrfat so sio ofticat si so hotarat sal faca de rushinea forumurilor pe care i leo gasit in istoricu brauzarului

in anbele variante, useru cu pricina so facut vinovat de spam grosolan si oftopic si consecutive si ignorarea avertismentelor (chiar si prin neglijentza de ash lasa username+passw la indemana rauintentionatilor), chiar si dupa condescendentza ce iam aratat
kant emir

Mesajde Sică » Dum Sep 14, 2008 1:37 pm

tx for the info :D
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Shaki » Dum Sep 14, 2008 1:39 pm

n-am inteles despre ce e vorba cu adonys - mi-a trimis si niste pmuri dubioase - insa i-am lasat offline si o spun si aici: daca are nevoie de ajutor, sa spuie :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Invincible » Dum Sep 14, 2008 3:38 pm

Sicule, din cele scrise, eu am dedus ca la-nselat pretenu cu una, adica s-a dezhomosexualizat ala. Can a prins de veste, sa-mbatat ca porcu' si si-a varsat amaru' aici. :n:

Nu cred c-a fost adonys... a fost cam ca in cazul meu pe aici, cand am lasat odata fereastra deschisa pe un comp dintr-un camin studentesc si s-a bagat unu pe "filme" si, cica a adus grave insulte cinefililor. cand am intrat ceva mai tarziu, mi-a aparut un mesaj care zicea ca sunt BANat. si m-am nervat tare, ca tocmai ma-nscrisesem la un conc pe lieraturi (eram Matei pe atunci). 'geaba am zis ca n-am fost eu, tot Ban a ramas -m-a banat chioru'.
si cand am auzit de vorbit buruienos pe filme, mi-am dat seama cine ar putea fi: era unu care nu facea altceva decat sa joace CS si mai stiu eu ce si sa se uite la filme: se scula la 15:00 si se culca dimineata. la scoala se ducea doar cand avea insomnii. era la medicina, mi-a cerut de multe ori bani sa-i dea profii nota de trecere la examene. pana la urma s-a lasat de medicina (era in anul III sau IV) pt ca nu mai avea bani sa se duca la examene (cica se plateste o taxa de intrare la examen, cam asa ceva.) si a intrat la Drept; vai de steaua lui!
Si l-am intrebat ce-a avut de-a intrat cu contul meu si i-a injurat pe aia, ca am luat BAN pe forum din cauza lui; el habar-navea ce e ala "forum" si "BAN". a zis ca n-a stiut ce e aia, a navigat pe-acolo, a vazut fereastra si a trecut la treaba.

- Cand iti schimbi semnatura de adolescent katanist?
- Iote semnatura noua, numai ca nu se asorteaza cu nickul; ma faci "Moromete" si-o schimb.
-Nu te fac, ca nu stii nimica din el, nici macar nu-l stimezi sau iubesti umpic; el era bun si prietenos, avea umor, pe cand tu bantui pe-aci ca-n visele gothice ale Gigelei: cu palosu-n mana si ochii injectati de furie cautand razbunarea intocmai ca Nazgul inelu' ala.
- Bine breh, las ca e bun si Shiva! lasa ca in 4 ani candidez la Primarie si-o sa fiu Moromete peste morometi. Gandeste-te umpic: ing mecanic, constructor, programator, advocat, economist, agricultor, hayr-stilist, cine mi-ar putea face fata?
- Io creca ar trebui sa te opresti acolo unde ti se opresc si diplomele. zi numa de inginer si hai, si de priceput in lucrari agrare, ca nu creca incurci pe nimeni.
- Zici ca tre sa ai diploma sa te pricepi la ceva? esti uituc si habarnist, Emiroi! diferenta dintre ing mecanic si ing. in constructii nu e mare. difera doar materia prima, invat repede constructiile mai ales ca am ocazia sa invat pe viu; pt programare nu-ti trebuie facultate, vorba lu' Hova, si un maimutoi poate programa; diploma de advocat o sa vina in curand; economist, stii vorba aia, "...daca nu are sens, e ori economie, ori..." e de-ajuns sa stii matematica, ca restu vine de la sine, apoi o sa am o armata de pikesi sa faca treaba aia. in fine, nu trebuie sa ai diploma ca sa te pricepi la ceva.
- Nu, nai inteles. da' lasa

-Ce nu-ntelesai, kanti? :n:

stim cu totii ca pisky, at cand e bagat in corzi, zice "esti tot mai slab!". Vez ca mata folosesti pe poste de tic verbal cuvintele "n-ai inteles". Fereste-te de ele ca te dau de gol!

----------------------------------
si-acum o sa-l inchid pe chuck noris, sa se vada care-i invincibilul.
iaca: chuck noris nu poate juca/lua Oscarul in filme de cinema! :cool:
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Dum Sep 14, 2008 7:06 pm

bai, ma lasi? io nus pijke, nu procedez ca el si orice analogie este fortata

daca vrei sa reiau o explicatie (pe care nici nu ti-o datorez, dealtfel), ar trebui sa existe oarece motivatie, altfel efortul meu ma estenueaza peste masura

uite, pomana, ca am zis ca nai inteles ce tzam sugerat: oprestete cu insiruirea de talente la inginer (ai facut o scoala, mai si lucrezi in domeniu, deci am niste motive sa cred ca te descurci; insa nu ma freca la cap cu insinuari de programator, ca din cate am observat eu, nu te prea pricepi la calculatoare si la softuri - chiar de unii te incurajeaza; constructor inseamna mai mult decat lopatar si amestecator de betoane ori tencuitor ori mai stiu eu ce-ti trece prin cap, si zic asta pentru ca am avut ocazia sa observ o mica parte din bataia de cap pe care o are cel care conduce un santier; nam motive sa fiu convins ca esti strain de sportul asta, dar nici n-am motive sa cred ca stii despre ce vorbesti; avocatura - fara "d" - nu stiu daca realizezi ca este o alta limba, si ca legea, in jurul careia se invarte este obiectul de activitate al unei caste diferite de cea a muritorilor de rand; "economismul", de asemenea, este cu mai mult decat contabilitatea or sinpla aritmetica; partea cu stilizmu de par este un partz care ma face sa casc - chiar de la profesinisti! mai ramane agricultorizmu, despre care n-am comentat, ca nu te impiedica nimeni sa stii sa pui niste rasaduri si sa scoti morcovii din pamant); deci, sa esplicitez esplicitarea: fara sa te consider idiot, ma indoiesc eu ca mintea ta a putut sa acumuleze atatea cunostintze din atatea domenii, si inca atat de diferite intre ele

pentru ca esti destul de tinerel, iar judecata ta (atata cat pot sa deduc din activitatea ta pe forumurile cunoscute) nu este nici ampla, nici profunda, nici matura

nu dai semne de om superdestept (cum ar fi un om care la nic 25 de ani se poate lauda ca stapaneste domeniile enumerate de tine), si nici timp sa acumulezi experienta (indispensabila) nu ai avut

deci:

-Ce nu-ntelesai, kanti?

si-a gasit raspuns?
kant emir

Mesajde Invincible » Dum Sep 14, 2008 8:42 pm

dragu meu Emiroi, iti scapa un fapt esential. Am scris ca, peste patru ani, voi fi toate cele de mai sus si ca alea pe care nu le stapanesc inca, is usor de invatat.
La cap constructii, 75% din materiile necesare le-am facut deja la mine, la Mecanica: Statica, Cinematica si Dinamica Solidului rigid, Vibratii, Studiul materialelor (metalice), Rezistenta materialelor, si alte alea de care n-au treaba constructorii. trebuie sa mai studiez geologia, geodezia si ce-o mai avea ei... metode de obtinere a materialelor si arhitectura. Faptul ca am acces la santiere este un atu; adica invatz mai repede si mai sanatos (experienta este mama invataturii).

Cat despre programator, draga Emiroi, afla ca de de la un timp e cam obligatoriu sa stii treaba asta la mecanica, mai ales cand faci simulari numerice la masterat. cat despre utilizarea softului, hai, nu ma 'nebuni! :) cum poti sa spui asta in ziua de azi, cand totul este intuitiv.
la Hard, da, nu ma pricep; se farama computoru il ducem la reparat sau la gunoi. ce, zisei eu ceva de electronica? sau o bagasi si tu asa, sa fie?
nu-mi spune mie cu ce se manaca advocatura, (cu "d", da?) pt ca sunt student in anul III.
despre economism, bine, treaca de la mine; nu se pricep aia din guvern, care e sefi cu doctorate grele dara eu, cu cateva cursuri de economie si management!

deci ramane asa: mecanic, constructor, programator, advocat, agricultor, hayr-stilist si recuperator in loc de economist. ayalo, iti dete keshu banii inapoi? :D: n-ai adresa lui din greseala?

nu dai semne de om superdestept (cum ar fi un om care la nic 25 de ani se poate lauda ca stapaneste domeniile enumerate de tine), si nici timp sa acumulezi experienta (indispensabila) nu ai avut
fii atent incoa mai, emiroi, mai! io-s mai mare decat Crash. stii cati ani are ala? ;)

pentru ca esti destul de tinerel, iar judecata ta (atata cat pot sa deduc din activitatea ta pe forumurile cunoscute) nu este nici ampla, nici profunda, nici matura

Activitatea mea pe forumuri? Eu n-am ce discuta cu habarnistii si mistocarii de profesie. dintre voi, numai Afexu e de bagat in seama. pentru restul am aberatii, abureli si vorbe piskesho-liviene, dupa cum vine probelma.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Dum Sep 14, 2008 9:04 pm

bine mah, bravo

ejdejtebt

cel mai cel

bun asa, multumit?
kant emir

Mesajde Invincible » Dum Sep 14, 2008 9:13 pm

nu-s destept ma, n-auz ca nu le-nvatai pe toate?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Dum Sep 14, 2008 9:39 pm

poi nah
spui sio ca pare satz placa tzie sa citesti, sa te vaz satul

ca doar nu crezi ca cred asa ceva
kant emir

Mesajde Invincible » Dum Sep 14, 2008 9:46 pm

creca trebuie sa pun de-acum inainte semne de-alea oribil-moshuliene, stii mata, mikimausi din aia care scot limba sa sublinieze ca-i bascaie sau gluma :D:

gata, plecai sa ma culc ca maine ma duc pe santierele Patriei. a plouat cu galeata si o sa avem de furca rau de tot maine.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Daimon » Mie Sep 17, 2008 12:06 am

grave sunt unele boli
Daimon

Mesajde Invincible » Mie Sep 17, 2008 7:09 pm

ce e, Daimoane, nu mai ai pe cine pupa in qr si pusasi oichii pe Emiroi? hai, bajti de-aci, pana nu-l pun pe Finu sa-ti ia echipa-n piton!

Draga Emiroi, sa stii ca am fost bolanav! Iti amintesti de tulburelu ala de care vorbeam si sub influientza caruia scriam? Ei, bine, ieri si alantaieri am tot zacut... m-am cufurit imprastiat 1,5 zile. de era Scato la mine, ar fi zis ca i-a pus mana "d-zo" pe chelie.

in alta dezordine de idei, sunt beat-mort, de data adta cu vin adevarat m-am trotilat. Ce frumoasa si bogata e toamna(?)

Daimoane, tot nu plecasi?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Mie Sep 17, 2008 10:13 pm

copilu, daca ai ceva de inpartzit cu daimonu, fa-o in asa fel incat sa nu para ca il insultzi

(daca te intereseaza, afla ca il stimez si il sinpatizez si comunic bine cu iel si inpartashim cam aceleasi valori, k?)

ma bucur sa aflu ca ai fost bolnavior, ceea ce iti dorim si in continoare

finca numa asa o sa invezt sa pretzuejt, cuadevarat, starea de bine

si porma poate tenvezt so ecstinzi
kant emir

Mesajde Invincible » Joi Sep 18, 2008 12:04 am

copilu, daca ai ceva de inpartzit cu daimonu, fa-o in asa fel incat sa nu para ca il insultzi

copiloi, daca n-ai observat, huliganelu ma insultat! apoi o cam cauta, fiindca stia cum o sa reactionez. mai bine ramanea in merlucia unde va-ncanta cu umorul livian.

Daimoane, daca mai faci fro aluzie la mine o sa te iubesc PMistic si-o sa fac vraji s-aveti ghinion tot sezonul!
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Joi Sep 18, 2008 2:25 am

sigur

numa iel, tu nu
kant emir

Mesajde Invincible » Vin Sep 19, 2008 6:32 am

ezapt, io nu!

sau, si io, dar cu motiv. fu autoaparare!

Daimoaneee!!.... :D: :D: :D: :D:
http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-4415787-uefa-timisoara-partizan-belgrad-1-2-grobari-cucerit-timisoara.htm
Pana nu spui ca esti bulangiu, tot asa o s-o tina Poli!
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Invincible » Sâm Sep 20, 2008 11:25 am

EMIROOOOOOI!!!.... LIBERTATEEE!!!.......

ce vrei sa te-nvatz az?
finca numa asa o sa invezt sa pretzuejt, cuadevarat, starea de bine
si porma poate tenvezt so ecstinzi
creca vrei sa te-nvatz despre plante medicinale. iaca, la calitatile alea mai sus enumerate, as putea adauga pe aceea de medic naturist, ca am experienta de la varsta de 14 ani; adica cel putin 10 ani.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Sâm Sep 20, 2008 5:22 pm

cei breh, ai evadat dimbuda?
kant emir

Mesajde kant emir » Sâm Sep 20, 2008 8:11 pm

acu evadai din altceva, mai rau (miroase a sulf);

ai scapat din iad?
kant emir

Mesajde Daimon » Dum Sep 21, 2008 2:54 am

emire, multa rabdare ai !

unde-i cr3tz, lipseste la checkin
Daimon

Mesajde kant emir » Dum Sep 21, 2008 4:36 am

nam breh nicio treaba cu rapdarea, ejt copil? daca omui om si nu se ia (murdar) de nimeni, nam nicio treaba

cretzulache? cretzulache muncejte breh

pe bani multz, casal otraveasca pe tilica
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati