creatzo, cate muste omorasi cu pulanu pana acu? pe "ajutoare" cum le cheama? rigu, margan, gruia, ca pe la noi? vezi ce faci cu sarpele bou ca acum nu mai ai filme xxx si, daca nu-l scoli, asa ramane. eu zic sa faci ca paznicii nostri: lipesti peretii baracii cu foi din playboi si esti in grafic.
_ __ __ __ ___ ___ __
deci muncii pe rupte luna trecuta. dadui peste plan cu... nustiu cat la suta; las asta in seama sobolanilor de birouri, ca aia sunt cu socotelile. sa zicem asa: salar brut-100 lei. salar incasat -115 lei. va datz sama ca dadui peste plan cu cel putin 15%?
__ __ __ __ __ __
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=520932&postcount=21079
deci, draga moshulica-fraierica, cum spuneam in linku al de mai la deal, te duceai si-ti alegeai un berbecutz.... si-n timp ce ti-l belea si punea in pungi ciubanu, dadeai pe gatlej 3-4, hai, 5 paharele de palinca de pruna de-aia buna-buna, c-asa se obisnuieste in ciobanie, sa te cinsteasca, nu ca calicii aia de la tine care te pun sa platesti pana si aeru' poluat pe care-l respiri.
asa... apoi la plecare faceti schimb de numere de telefon si-i pui asa: badie, daca mai tai ceva, da-mi un bip, ca-tz dau telefon indarat si-ti spun cat de mare sa fie halca.
si mai vorbeste cu el de branzeturi, ca are multe si le da ieftin la intermediarii care ti le vand tie scump. poate-l invetzi si cum sa prepare branza aia mucegaita de care scrii pe-aci. si mai vorbeste cu el de cate toate: mere de albine, oaua, pasari, legume, ulei si mai vez tu ce e pe-acolo, sa vezi preturi de-o sa zici ca nu esti in .ro. o sa te abonezi la oamenii din satul ala, ba chiar iti deschizi restaurantu de care vorbeai mai ieri ca-l botezi "Locomania" si in care ziceai ca pui tablouri cu marii forumisti.
... si daca tot lasi bacsisuri, ia lasa matalutza bacsis si la ciuban, ca asta merita, nu al care deja te fura.
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
cat despre toale... ce e dom'le cu toalele alea de 2-3 mil/buc? vorbesc si cu tine, tilicoi! eu cred ca voi sunteti complexati ca n-aveti valoare si, achizitionand produse scumpe credeti ca, in felul asta v-o cresteti (fii atent incoa Emiroi, ca pretind a fi si mare psiholog

). Omu' da valoare toalei!
iote, eu loai saptamana trecuta o geaca de la bazar cu 100 lei. asa, vazuta din fata arata OK -mi-a placut mult buzunarul ala rupt de la piept. am probat-o si imediat ce-am luat-o pe mine, m-am incalzit. mi-a placut si asta ca eu cautam ceva sa tie de cald ca is mai tot timpu pe-afara si vremea a-nceput sa fie cainoasa.
http://www.flickr.com/photos/28960889@N04/2912983440/sizes/l/in/photostream/
http://www.flickr.com/photos/28960889@N04/2912137307/sizes/l/in/photostream/
Cand m-am dezbracat, am bagat de sama ce scrie pe spate... am lasat-o si-am plecat sa caut altceva; mi-am zis ca ma face lumea cocalar. am cautat dar n-am gasit decat din alea, subtiri... si cum inca simteam caldura gecii aleia m-am intors si am inceput sa studiez scriitura aia: ma uitam la cusatura, sa vad daca se pot da jos literele alea. pana la urma am luat-o cu gand sa ma duc la un croitor, sa mi le dea jos. intre timp am purtat-o si m-am obisnuit cu ea... creca nu i le mai dau jos. Oricum, o folosesc numai pe santier.
Asa... iar in legatura cu pretul, intrebat fiind, am spus ca am dat 3 mil pe ea si nimeni n-a avut ceva de zis. am zis asa gandindu-ma la discutiile voastre de pe Moco... si ca sa am ce scrie aici. Dupa aia le-am spus pretul adevarat si aia au zis ca nu s-au indoit deloc, chiar au crezut. Deci omul da valoare hainei! Eu cred ca numai complexatii si sarantocii isi iau de-astea scumpe, sa zica cei din jurul lor: "mama ce
scula are; asta se kk bani!" asta in timp ce ei manaca ceapa umpluta cu ceapa.
Eu am obs ca oamenii bogati (cu cap) is cumpara chestii obisnuite. probabil le cumpara-n sictir la adresa astora de care vorbeam mai la deal.
__ __ __ __ __ __ __
Emiroi, vazusi? Neam de neamul tau n-a purtat Armani! mai am o camsa "Armani", neagra, pe care am dat 50 lei.