)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde Invincible » Dum Sep 21, 2008 10:11 am

ai scapat din iad?
cum bre, eu, razboinicul luminii, sa scap? pai de cum ma vad aia inauntru, ma baneaza cu viteza kantemiro-merluciana. :D:

si da, chiar ma-ntrebam ieri pe unde o umbla cretzolina, ca nici pe moco nu l-am mai vazut. creca e paznic pe undeva...

bine c-adusesi vorba de bani. ies acu in oras, sa-mi cumpar izmene, caciula si manusi noi, ca veni toamna si bate un vant la mine pe santier de te taie in 2. O sa iau si cardu cu mine, sa vad daca mi-au pus astia salaru pe el ca de cand l-am primit (Ianuarie) n-am scos un banutz. Si cand te gandesti ca Tilica abia asteapta sa ia banii la sf. de luna... Traesc si scump bucurestenii aia ca sunt ciuca tepelor. Auzi la ei.. isi cumpara blugi cu 2-3 mil, adidasi -la fel.

iote ca-mi amintii ce puneam la cale saptamana trecuta
Invincibilus: plm! tare inselator tulburelu' asta; so beui doar o juma de litra. oribile mosh, cand ma-ntorn, te iau pe tine la dantz ca m-ai nervat. s pe tilicoi la feal!

Asa bre, Oribile, ce e cu restaurantele alea de nu te mai poate scoate omu din ele? Nu-ti stie muierea gati? Pai ezistra rezolvare: paru'!
Sau esti in bani si vrei sa vada lumea ca te-ai ajuns? N-asa ca, daca aia avea paru' lu hova, ai umbla cu gelu' dupa tine?
I-auzi la el: "am platit 100 lei." Baaaah... ce tzapa ai luat!!! Cu banii aia te duceai intr-un sat de pe langa Bucuresti si iti alegeai un berbecutz din care puteai sa-ti faci purcoaie de feluri de mancare.

(gata, plecai! viu mai incolo si termin)
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Lun Sep 22, 2008 11:22 am

checkin, checkout.
cr3tz

Mesajde Invincible » Mar Sep 23, 2008 6:09 pm

anaconda in, anaconda out!
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Invincible » Lun Sep 29, 2008 6:26 pm

Emiroi, i-auz la Gagarina, cica vazu colibri! :D:

spune-i ca nu vazu decat o molie. http://img211.imageshack.us/img211/3231/picture011qa8.jpg
asa am zis si eu prima data cand am vazut-o da mi-am amintit de o emisiune la tv in care zicea ca, intr-o lingura incap 5 pasarele (sau 3?) din alea -fara cioc. si m-am uitat mai cu luare aminte, ba chiar am facut si fotugrafii si era ditamai Godzilla ce-am vazut eu acolo-sa!
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Lun Sep 29, 2008 7:16 pm

spune-i

da spune-i chiar tu, ca io nus pojtaju nimanui

sau poate ca nu potz? ei bine, afla tu ca de astai bun sa fii capabil sa te integrezi intro coumunitate - casa potz

sa nu fii nevoit satz caotz purtatori de mesaje

si dealfel nici nu ma intereseaza, si in plus este shumbiolog p'acolo, si in plus exista tofelu de informatii si de surse credibile

nu creca moare nimeni daca nutz esprimi tu convingerea ca stii
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Invincible » Lun Sep 29, 2008 8:15 pm

da, bine, debaneaza-ma ca ma duc indata sa-i spun

bla-bla... " integrezi intro coumunitate" -comunitatea merluca (vorba mea).
Emiroi, io-s sadic, nu masochist. pricepusi?

nu creca moare nimeni daca nutz esprimi tu convingerea ca stii
nu moare bre, cum sa moara? un' s-a vazut sa mori din cauza inculturii?

si dealfel nici nu ma intereseaza, si in plus este shumbiolog p'acolo, si in plus exista tofelu de informatii si de surse credibile
aha... colibru ala e in pas cu tehnologia sec XXI (sau in care mai suntem) si foloseste ochelari in infrarosu de se hraneste noaptea :D:. Da-te Gica-ncontra inc-odat si zi-i sa stea la panda si sa fotugrafieze colibru cu pricina si-ai sa vezi in poza strigoiu'.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Lun Sep 29, 2008 8:30 pm

amice, vorbesti degeaba

si cu observatul (si al tau, si al altora), si cu debanatul, si cu "incultura", gicancontrismu, si cu toate

da' fie pea ta, ca tzam mai zis o data ca nu ma inte

(si nici nu te debanez)
kant emir

Mesajde ZOROX » Mar Sep 30, 2008 11:50 am

kantemir, asociatia de locatari te-a rugat de njspe mii de ori sa nu mai hranesti animalele pe scara forumului !!!
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Sep 30, 2008 12:54 pm

kantemir, asociatia ...

"domnu kant emir", da? domnu
kant emir

Mesajde Invincible » Mar Sep 30, 2008 2:32 pm

kant emir scrie:amice, vorbesti degeaba

si cu observatul (si al tau, si al altora), si cu debanatul, si cu "incultura", gicancontrismu, si cu toate

da' fie pea ta, ca tzam mai zis o data ca nu ma inte

(si nici nu te debanez)

emiroi, mi-am atins scopu'; nu te mai umfla in pene cu puterile tale si cu explicatiuni gen "stai coada sa te prind". e de-ajuns sa-tz vada gagarina nikul ca vine numaidecat incoa sa ceteasca.

esti momeala buna. ;)
-------------------------------
Livu, azsta seara ma costumez in Superman. Te-astept in vechiul tau costum.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Invincible » Mar Sep 30, 2008 6:38 pm

http://www.merluc.ro/clasa-muncitoare/7-clasa-muncituare-stop-de-munca-nevorbitoare-stop-neco-2660.html

:D: ... ajunsara merlucii la vorba invincibila dupa dezbateri pro-funde cu linkuri si tot tacamu'.
nu pteau face iei un rationament simplu deloc-deloc: ce sa caute colibru in munti bre? ca acolo e frig si colibru isi economiseste inergia la sange in asa hal incat, chiar la el in tara tine minte fiecare floare de unde a luat polen, ca sa nu faca drumuri degeaba...
Iar asta, al dracu sa fie el, se duce in munte, toamna.... N-ai cu cine, dom'ne, n-ai cu cine... niste merluci!

daca se dovedeste ca ala e colibru, creca e colibru invincibil sau Isus al colibrilor aflat pe la noi intr-o excursie de 40 de zile.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde ZOROX » Mar Sep 30, 2008 7:52 pm

domnu kantemir, asta e ultimu avertisment. ati declarat si la intretinere ca sunteti singuru pe forumu asta. aicea nu e zoo, dl kantemir. sunteti totusi intr-o lume civilizata. aveti actele pentru shiva, de la ce pet store l-ati procurat ?
sa nu se intample ca in ani anteriori cand ati uitat bietul caine in subsol.
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Sep 30, 2008 8:52 pm

ca in ani anteriori cand ati uitat bietul caine in subsol.

adica
ca in anii anteriori
(asa e la plural, mai vine un "i")

tu esti, Lăbuş? iarta-ma ca te-am lasat in pivnita, dar am crezut ca e mai bine pentru tine, sa ispravesti si sa nu mai suferi

n-a fost sa fie
kant emir

Mesajde Invincible » Mar Sep 30, 2008 10:24 pm

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=444682&postcount=81
iote bre, Emiroi, ce dorinte pe mine in urma cu 3 ani.... :D:
Acu a ajuns Aiu sa se barincadeze sa nu dau navala peste el. Ia sa vad... va mai merg inregistrarile? :D

Sorry, registration has been disabled by the administrator.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Mar Sep 30, 2008 10:29 pm

Sorry, registration has been disabled by the administrator.

partea bolduita se poate citi kant emir

(iar aia cu sorry se poate ignora, e numai o formula)
kant emir

Mesajde Invincible » Mar Sep 30, 2008 10:37 pm

conteaza prea putin...

da baricadele rezista? :D
iote Mocofanii! detera drumu' la inregistrari si mi-o loara spamerii inainte. Ptiu, iar am de lucru!

i-auz:

Welcome, kant emir.
You last visited: Today at 22:43
vezca tre sa-tz vina mail de confirmare. :D:
ar fi ceva sa-mi dea aia puterile pe care le aveai... in doua secunde ar fi acolo hiroshima si nagasaki la un loc.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Mar Sep 30, 2008 10:47 pm

daca tu ai impresia ca e amuzant, sau ca foloseste cuiva demersul tau, te cam inseli

vezi ca nu faci decat sa te intinzi peste plapuma care nici macar nu este a ta

si asta n-are cum sa fie bine
kant emir

Mesajde Invincible » Mar Sep 30, 2008 10:57 pm

lasa bre, nu pune la inima... le dadeam si amaratilor alora sujet de conversatie. Nu vez ca nu scriu nimic acolo? A ajuns Moco sub FC. Forteaza scrisul cu pollurile alea, da' tot nu le merge. Acuma creca Tilica face un poll nou: " cat va rezista kant emir?"

auz bre, da cine-s vizitatorii aia care cetesc pe aicea? ia uita-te mata in globu' de cristal si da-i in gat!
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Mar Sep 30, 2008 11:20 pm

ia uita-te mata in globu' de cristal si da-i in gat!

da mai bine ia fate mata baiet mare si atuatevazator, sa vez ce binei
kant emir

Mesajde Invincible » Mar Sep 30, 2008 11:50 pm

sunt obosit.... mi-e somn....
pana acu durmii de ma vez aci la ora asta. de la 6:30 pan la 10 durmii. acu ma culc iar. n-am chef sa fiu atoatevazator.
in 4.5 ore ma scol. si-odata ajuns la lucru trimit un sofer acasa c-auzai ca se da sef pe-acolo cand sunt eu plecat. il banez timp de-o zi.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Invincible » Dum Oct 05, 2008 10:12 am

creatzo, cate muste omorasi cu pulanu pana acu? pe "ajutoare" cum le cheama? rigu, margan, gruia, ca pe la noi? vezi ce faci cu sarpele bou ca acum nu mai ai filme xxx si, daca nu-l scoli, asa ramane. eu zic sa faci ca paznicii nostri: lipesti peretii baracii cu foi din playboi si esti in grafic.
_ __ __ __ ___ ___ __
deci muncii pe rupte luna trecuta. dadui peste plan cu... nustiu cat la suta; las asta in seama sobolanilor de birouri, ca aia sunt cu socotelile. sa zicem asa: salar brut-100 lei. salar incasat -115 lei. va datz sama ca dadui peste plan cu cel putin 15%?
__ __ __ __ __ __
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=520932&postcount=21079
deci, draga moshulica-fraierica, cum spuneam in linku al de mai la deal, te duceai si-ti alegeai un berbecutz.... si-n timp ce ti-l belea si punea in pungi ciubanu, dadeai pe gatlej 3-4, hai, 5 paharele de palinca de pruna de-aia buna-buna, c-asa se obisnuieste in ciobanie, sa te cinsteasca, nu ca calicii aia de la tine care te pun sa platesti pana si aeru' poluat pe care-l respiri.
asa... apoi la plecare faceti schimb de numere de telefon si-i pui asa: badie, daca mai tai ceva, da-mi un bip, ca-tz dau telefon indarat si-ti spun cat de mare sa fie halca.
si mai vorbeste cu el de branzeturi, ca are multe si le da ieftin la intermediarii care ti le vand tie scump. poate-l invetzi si cum sa prepare branza aia mucegaita de care scrii pe-aci. si mai vorbeste cu el de cate toate: mere de albine, oaua, pasari, legume, ulei si mai vez tu ce e pe-acolo, sa vezi preturi de-o sa zici ca nu esti in .ro. o sa te abonezi la oamenii din satul ala, ba chiar iti deschizi restaurantu de care vorbeai mai ieri ca-l botezi "Locomania" si in care ziceai ca pui tablouri cu marii forumisti.
... si daca tot lasi bacsisuri, ia lasa matalutza bacsis si la ciuban, ca asta merita, nu al care deja te fura.
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
cat despre toale... ce e dom'le cu toalele alea de 2-3 mil/buc? vorbesc si cu tine, tilicoi! eu cred ca voi sunteti complexati ca n-aveti valoare si, achizitionand produse scumpe credeti ca, in felul asta v-o cresteti (fii atent incoa Emiroi, ca pretind a fi si mare psiholog :P). Omu' da valoare toalei!

iote, eu loai saptamana trecuta o geaca de la bazar cu 100 lei. asa, vazuta din fata arata OK -mi-a placut mult buzunarul ala rupt de la piept. am probat-o si imediat ce-am luat-o pe mine, m-am incalzit. mi-a placut si asta ca eu cautam ceva sa tie de cald ca is mai tot timpu pe-afara si vremea a-nceput sa fie cainoasa.
http://www.flickr.com/photos/28960889@N04/2912983440/sizes/l/in/photostream/
http://www.flickr.com/photos/28960889@N04/2912137307/sizes/l/in/photostream/
Cand m-am dezbracat, am bagat de sama ce scrie pe spate... am lasat-o si-am plecat sa caut altceva; mi-am zis ca ma face lumea cocalar. am cautat dar n-am gasit decat din alea, subtiri... si cum inca simteam caldura gecii aleia m-am intors si am inceput sa studiez scriitura aia: ma uitam la cusatura, sa vad daca se pot da jos literele alea. pana la urma am luat-o cu gand sa ma duc la un croitor, sa mi le dea jos. intre timp am purtat-o si m-am obisnuit cu ea... creca nu i le mai dau jos. Oricum, o folosesc numai pe santier.
Asa... iar in legatura cu pretul, intrebat fiind, am spus ca am dat 3 mil pe ea si nimeni n-a avut ceva de zis. am zis asa gandindu-ma la discutiile voastre de pe Moco... si ca sa am ce scrie aici. Dupa aia le-am spus pretul adevarat si aia au zis ca nu s-au indoit deloc, chiar au crezut. Deci omul da valoare hainei! Eu cred ca numai complexatii si sarantocii isi iau de-astea scumpe, sa zica cei din jurul lor: "mama ce scula are; asta se kk bani!" asta in timp ce ei manaca ceapa umpluta cu ceapa.
Eu am obs ca oamenii bogati (cu cap) is cumpara chestii obisnuite. probabil le cumpara-n sictir la adresa astora de care vorbeam mai la deal.
__ __ __ __ __ __ __
Emiroi, vazusi? Neam de neamul tau n-a purtat Armani! mai am o camsa "Armani", neagra, pe care am dat 50 lei.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Lun Oct 06, 2008 1:49 pm

emire eu cred ca ai nevoie de maxim 15 secunde pe zi ca sa le raspunzi unora pe aici.
cr3tz

Mesajde Daimon » Lun Oct 06, 2008 3:23 pm

tot cald in Malibu,CA,USA ?
Daimon

Mesajde pacha » Lun Oct 06, 2008 5:07 pm

da sa vezi ce-i la paris!
Si asta trece !
pacha

Mesajde kant emir » Lun Oct 06, 2008 7:23 pm

maxim 15 secunde

eh, a trecut vremea cand cautam literele pe tastatura si tastam numa cu aratatoru
kant emir

Mesajde pacha » Mar Oct 07, 2008 11:20 am

felicit pe aceasta cale pe uzerul SunLife care,probabil,implineste 26 de ani.s-a inscris in 2006 si nu a postat nimic.Stia el ceva :))
Si asta trece !
pacha

Mesajde Invincible » Mie Oct 08, 2008 5:55 pm

Cr3tzule, te manaca gaozu' ?
ia sa-ti trimit eu un PM invincibil, sa vad daca mai sunt in forma. Sa nu uiti sa-l postezi, da? ;)
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Joi Oct 09, 2008 2:28 pm

Bine ai venit cr3tz.
Ultima vizita: 06-10-2008 la 17:04
Mesaje Personale: Necitit 0, Total XXL.

de ieri se chinuie la un pm... va dati seama cate ore la net in plus inseamna asta? cate linkuri?

eu sper ca exista ceva care iti alina durerea asta invincibila.
cr3tz

Mesajde Invincible » Joi Oct 09, 2008 8:22 pm

ce ba, nu veni? deh, s-a cr3tzulizat forumu'.

las ca te-npemeiez maine sara! :D
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Shaki » Joi Oct 09, 2008 8:31 pm

emy, tot nu ai maturat gunoiu? :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati