Evelina vs. Tino

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

cine sa plece ?

Chestionarul s-a închis pe data de Lun Mar 29, 2004 1:18 am

Evelina
11
61%
Tino
7
39%

Voturi totale : 18

Mesajde gabuba » Mar Mar 30, 2004 9:10 am

asa-l vezi tu desi n-ai vazut nici o emisiune. stai calma, pe tine te credem orice ai spune.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde A|exandra » Joi Apr 01, 2004 9:32 am

Shi a ieshit Tino... ;m Cam enervant omu` asta... Am vazut o singura disputa intre el shi Evelina shi nu ma m-ai puteam opri din ras...Se injurau nu chiar atat de rau ca la usha cortului...dar erau prin apropiere ;h ...Oricum urmatoarea eliminata sa fie totushi Evelina... sau macar Andreea Raicu ;a ... please please please :j
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
A|exandra
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Apr 01, 2004 9:49 am

Cineva zicea da Tino ca are fatza de taran. Mie mi se pare ca era singuru care avea cat de cat fatza de barbat din cacastoarea aia.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gabuba » Sâm Apr 03, 2004 10:24 am

ba piskeshule, dumneata esti frustrat? complexat? ai o adevarat problema, observ...ca e barbat adevarat, ca e efeminat...
tino era un TZARAN CRETIN si MITOCAN. I se citea parsivitatea in ochi...
p.s. ai vazut cum avea rasa barba aia? :hehe:
p.s. 2 ca sa fie barbat adevarat tre sa fie precum tino?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde vali » Sâm Apr 03, 2004 11:24 am

piskeshu, watch the language
some people deserve to die
vali

Mesajde piskeshu » Lun Apr 05, 2004 8:21 am

Gabutzule draga! Nu conteaza cum era ras. Avea o doza de masculinitate, era bine facut si nu avea fatzuca din aia da fatuca. De aia era barbat bine. Faptu ca era prost sau nu, conteaza mai putin in discutia asta. Dulcinei de astia, ca Iustin si castigatoru de data trecuta, gasesti peste tot, ba chiar prea multi. Daca as fi fata, ar trebui sa fiu lesbiana sa fac dragoste:D cu un asemenea "barbat".
piskeshu
banned

Mesajde gabuba » Lun Apr 05, 2004 9:45 am

eu cred ca tu esti complexat, si iti place tino pentru a mai schimba mentalitati in ceea ce priveste oamenii urati. :M
era bine facut, ceeeeeee???????????? loooooooool
esti chior! sau vorbim de persoane diferite? e alb ca varul si mai era si antrenor de fitness iar mushchii sai lipseau cu desarvarsire.

cat despre
Dulcinei de astia, ca Iustin si castigatoru de data trecuta

hai, lasa-lasa, recunoaste ca si tu crapi de invidie :j
eu nu-i vad peste tot, mie mi se par iesiti din tipare. si asta pt ca NU sunt tunsi periutza si nu au moaca ai mitocaneasca, asa cum consideri tu ca ar trebui sa fie un barbat 'hadevarat'.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde piskeshu » Lun Apr 05, 2004 10:10 am

Gabutzule, fitness nu inseamna bodybuilding! Io sa schimb mentalitati? Vorbesti prostii copilutz! Btw:Ce face mami?
Mie mi-e ciuda? Imi exprimam o parere si doar atat. Cunosc o gramada de pletioshi care arata bine, deci sa nu crezi ca-i consider dulcinei pa totzi pletosii. Inca ceva:n da-mi exemplu de barbat bine.
piskeshu
banned

Mesajde LauraS » Sâm Apr 10, 2004 9:36 pm

[B] Hello! e prima oara cand scriu pe acest forum...orikum...orice are un inceput... :)) chiar dak a iesit tino si evelina a ramas in casa dupa prima propunere, a fost propusa din nou pentru a iesi...cred k de data asta chiar o sa iasa... :ppp
LauraS
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Lun Apr 12, 2004 3:04 am

Heh...iata ca nu a iesit!
Parca vad ca asta o sa fiu o a doua Iza, care o sa aiba un noroc chior, si o sa mai stea saptamani bune in casa!
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde LauraS » Lun Apr 12, 2004 8:43 am

Nu a iesit din casa Evelina, asa cum credeam...exact cum ziceai tu...pare sa fie o a doua Iza...oricum...abia astept noile propuneri :))
LauraS
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Mar Apr 13, 2004 2:42 am

Oricum, in ultimul timp am observat ca s-a mai potolit, deci are toate sansele sa mai ramana in casa....
Dar eu sper totusi sa iasa odata, si sa o ia si pe Fily cu ea, ca nu o suport!
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde LauraS » Mie Apr 14, 2004 9:33 pm

Da, s-a mai potolit...dar nu se stie cat timp o sa mai ramana...oricum...showul de acum nu se compara cu cel de data trecuta...acum k a iesit si Aly sa vedem care sunt urmatorii propusi pentru eliminare...cel care merita sa ramana cat mai mult mi se pare Ciprian.voi ce zicetzi? :)
LauraS
Junior Member

Anterior

Înapoi la Antichitati