Evelina vs. Tino
43 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Shi a ieshit Tino... ;m Cam enervant omu` asta... Am vazut o singura disputa intre el shi Evelina shi nu ma m-ai puteam opri din ras...Se injurau nu chiar atat de rau ca la usha cortului...dar erau prin apropiere ;h ...Oricum urmatoarea eliminata sa fie totushi Evelina... sau macar Andreea Raicu ;a ... please please please :j
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
-
A|exandra - Junior Member
Cineva zicea da Tino ca are fatza de taran. Mie mi se pare ca era singuru care avea cat de cat fatza de barbat din cacastoarea aia.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
ba piskeshule, dumneata esti frustrat? complexat? ai o adevarat problema, observ...ca e barbat adevarat, ca e efeminat...
tino era un TZARAN CRETIN si MITOCAN. I se citea parsivitatea in ochi...
p.s. ai vazut cum avea rasa barba aia? :hehe:
p.s. 2 ca sa fie barbat adevarat tre sa fie precum tino?
tino era un TZARAN CRETIN si MITOCAN. I se citea parsivitatea in ochi...
p.s. ai vazut cum avea rasa barba aia? :hehe:
p.s. 2 ca sa fie barbat adevarat tre sa fie precum tino?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Gabutzule draga! Nu conteaza cum era ras. Avea o doza de masculinitate, era bine facut si nu avea fatzuca din aia da fatuca. De aia era barbat bine. Faptu ca era prost sau nu, conteaza mai putin in discutia asta. Dulcinei de astia, ca Iustin si castigatoru de data trecuta, gasesti peste tot, ba chiar prea multi. Daca as fi fata, ar trebui sa fiu lesbiana sa fac dragoste:D cu un asemenea "barbat".
-
piskeshu - banned
eu cred ca tu esti complexat, si iti place tino pentru a mai schimba mentalitati in ceea ce priveste oamenii urati. :M
era bine facut, ceeeeeee???????????? loooooooool
esti chior! sau vorbim de persoane diferite? e alb ca varul si mai era si antrenor de fitness iar mushchii sai lipseau cu desarvarsire.
cat despre
hai, lasa-lasa, recunoaste ca si tu crapi de invidie :j
eu nu-i vad peste tot, mie mi se par iesiti din tipare. si asta pt ca NU sunt tunsi periutza si nu au moaca ai mitocaneasca, asa cum consideri tu ca ar trebui sa fie un barbat 'hadevarat'.
era bine facut, ceeeeeee???????????? loooooooool
esti chior! sau vorbim de persoane diferite? e alb ca varul si mai era si antrenor de fitness iar mushchii sai lipseau cu desarvarsire.
cat despre
Dulcinei de astia, ca Iustin si castigatoru de data trecuta
hai, lasa-lasa, recunoaste ca si tu crapi de invidie :j
eu nu-i vad peste tot, mie mi se par iesiti din tipare. si asta pt ca NU sunt tunsi periutza si nu au moaca ai mitocaneasca, asa cum consideri tu ca ar trebui sa fie un barbat 'hadevarat'.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Gabutzule, fitness nu inseamna bodybuilding! Io sa schimb mentalitati? Vorbesti prostii copilutz! Btw:Ce face mami?
Mie mi-e ciuda? Imi exprimam o parere si doar atat. Cunosc o gramada de pletioshi care arata bine, deci sa nu crezi ca-i consider dulcinei pa totzi pletosii. Inca ceva:n da-mi exemplu de barbat bine.
Mie mi-e ciuda? Imi exprimam o parere si doar atat. Cunosc o gramada de pletioshi care arata bine, deci sa nu crezi ca-i consider dulcinei pa totzi pletosii. Inca ceva:n da-mi exemplu de barbat bine.
-
piskeshu - banned
[B] Hello! e prima oara cand scriu pe acest forum...orikum...orice are un inceput...
) chiar dak a iesit tino si evelina a ramas in casa dupa prima propunere, a fost propusa din nou pentru a iesi...cred k de data asta chiar o sa iasa... :ppp

- LauraS
- Junior Member
Heh...iata ca nu a iesit!
Parca vad ca asta o sa fiu o a doua Iza, care o sa aiba un noroc chior, si o sa mai stea saptamani bune in casa!
Parca vad ca asta o sa fiu o a doua Iza, care o sa aiba un noroc chior, si o sa mai stea saptamani bune in casa!
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
-
Black Eyes - Junior Member
Oricum, in ultimul timp am observat ca s-a mai potolit, deci are toate sansele sa mai ramana in casa....
Dar eu sper totusi sa iasa odata, si sa o ia si pe Fily cu ea, ca nu o suport!
Dar eu sper totusi sa iasa odata, si sa o ia si pe Fily cu ea, ca nu o suport!
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
-
Black Eyes - Junior Member
Da, s-a mai potolit...dar nu se stie cat timp o sa mai ramana...oricum...showul de acum nu se compara cu cel de data trecuta...acum k a iesit si Aly sa vedem care sunt urmatorii propusi pentru eliminare...cel care merita sa ramana cat mai mult mi se pare Ciprian.voi ce zicetzi? 

- LauraS
- Junior Member
43 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2