Initial trimis de Oribilul Mosh
Darky....! Arata-mi si mie un post serios de-al tau !
Nu exista asha ceva
!Initial trimis de Oribilul Mosh
Vezi..Sopra....? Ai redeschis acest subiect.....si a devenit unul de caterinca !
Darky....sa mor de nu ma apuc si itzi sterg din posturi....ca niciodata nu scrii serios ! Arata-mi si mie un post serios de-al tau !

Initial trimis de Oribilul Mosh
Ooo...multumesc bhuttule ! ...sper ca ale tale cuvinte au fost sincere.....si nu adresate din viclenie !![]()
Asta numai Dumnezeu, Dracu' si cu mine ar putea s-o stie! Cel putin deocamdata!
Dar iar nu e bine. Daca poti sa-ti imaginezi cum e sa fii futut in cur(ca de, c-o constipatie toti suntem datori!), nu stiu cine ar putea sa-mi dea o idee despre ce inseamna drogurile. Poate betia, dar toti care le-au incercat pe-amandoua zic ca nu e acelasi lucru. Asta odata.
)
Initial trimis de Sopra Tutt1
Premierea lui Moshu cu ordinul "Steaua Romaniei" si cashtigarea titlului de "Cel mai bun samaritea" in urma incercarii de a reabilita niste suflete pierdute.
si ti-am si raspuns. Si cum era o fraza din "Secretul lui Bachus" "Trebuie sa-ti ridici neincetat nivelul". Te mai corectez pentru ca tin la tine nu ca am ceva cu tine. Si din nefericire nu am cum sa-ti spun cum se prepara cocaina... asta nu inseamna ca stiu 
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator