Drogurile (moartea alba)

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Game Over » Sâm Mai 25, 2002 5:19 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Darky....! Arata-mi si mie un post serios de-al tau !

Nu exista asha ceva :D !
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 25, 2002 6:05 pm

Vezi..Sopra....? Ai redeschis acest subiect.....si a devenit unul de caterinca !
Darky....sa mor de nu ma apuc si itzi sterg din posturi....ca niciodata nu scrii serios ! Arata-mi si mie un post serios de-al tau !

Moshule, nu cred ca e cazul sa te agiti asa tare. Gadeste-te putin ca darky e un copil foarte frumos si ca o iubim asa cum e. La 14 ani nu prea le rupi in experienta de viata, nu? Posturi serioase sau nu, asta conteaza mai putin. Plus ca a promis sa nu se apuce de marijuana.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 25, 2002 6:12 pm

Bai bhuttu..eu o iubesc pe Darky mult mai mult decat o iubesti tu...dar prea le ia pe toate in deradere.
Mie..pe acest subiect..imi vine sa-i rup capu lu Sopra...si scriu serios..iar Darky baga glume ! Si asa eram nervos.....dar sa mai vad si glumele ei !

Marijuana...asta va trebuie voua ! Bai Sopra....n-ai minte sa te pui la mintea astora !

Si daca tot atzi deschis acest subiect..sa va spun ca in argoul american.....la marihuna..se mai spune si Mary Jane...care vine de la Maria Juana...a spaniolilor ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 25, 2002 6:32 pm

Moshule, fii mai detasat, ce dracu', esti om mare!
Cum ii spuneam si lui darky... fanclubu' e "Cel mai mare portal de DISTRACTIE din Romania". Nu de stres! Aici trebuie sa intram doar ca sa ne distram, si eventual, sa mai aflam cate ceva, sa mai cunoastem oameni si idei, atat! Nu sa facem posturi multe sau posturi inteligente, sau sa stergem posturi!
Nu mai pune atata suflet!
bhuttu

Mesajde costasilviu » Sâm Mai 25, 2002 6:42 pm

"Maimutza a fumat cand a coborat din pom
a fost apreciata si de primul om.
Buna dupa munca, buna dupa somn
Iarba despicata-n sapte-i buna
pentru neuron
Primul moare geniul ce a consumat fapta:
A fumat ganja si-a descoperit roata!
Istoria sa faca bine sa ne spuna:
Omul a plantat cannabis cand a ajuns pe luna?
Fara marijuana am fi sus, la loc, in pom
Fii fericit : in zecemii de ani de ganja
nimeni n-a murit!"

Spune, Sopra ceva, ca-i din parazitzii tai (si-ai mei).
Nimeni nu trebuie sa trebuiasca, right? nici "sa..." nici "sa nu ...". Orice interzicere e interzisa, asta ar trebui sa fie deviza si totul ar fi OK!
Bun, parerea mea ati auzit-o, dar faptul ca iarba e recomandata chiar de medicina, stiti?
costasilviu

pt. bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 25, 2002 6:44 pm

Mda...aici cam asa este !
Cateodata ma mai ia si pe mine flama ! Alisoha spunea : "tu ma calmezi pe mine in viatza reala..iar eu te calmez pe tine pe forum ! "
Si cam asa e. Eu in viatza reala..sunt impaciuitor..si ma impac bine cu toata lumea...iar pe forum..sunt total opus..caut cearta ... !

Dar azi m-a suparat Sopra...ca a deschis subiectul cu marijuana !

Darky....ma mai iubesti ????
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 25, 2002 6:51 pm

Cine ar putea sa nu-l iubeasca pe Moshu'? Personalitatea lui atat de fragmentata... complexele lui, idealurile lui... atat de inconsecvent, osciland intre ras si plans, intre prieten si dusman, intre ras si plans, intre Kipling si Faramita Lambru...
Eu il iubesc pe Moshu'!
bhuttu

Mesajde darkshines » Sâm Mai 25, 2002 6:57 pm

da ma , moshule!
te ador in continuare ! :D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 25, 2002 7:01 pm

Ooo...multumesc bhuttule ! ...sper ca ale tale cuvinte au fost sincere.....si nu adresate din viclenie ! :D

Deja ma simt mai bine.....si ma bucur ca Sopra a redeschis acest subiect !
Asa ca..haidetzi sa postam despre marijuana !
Sau mai bine..sa vorbim despre droguri in general ???
Schimb numele subiectului ????
................................

Darky...tu asa sa faci..sa ma adori si sa ma venerezi..ca si pana acum !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Sâm Mai 25, 2002 7:10 pm

eu nu te-am venerat niciodata moshule!ti s-a parut...
ai tu imaginatia bogata ;n

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 25, 2002 7:17 pm

Ooo...multumesc bhuttule ! ...sper ca ale tale cuvinte au fost sincere.....si nu adresate din viclenie ! :D

:D Asta numai Dumnezeu, Dracu' si cu mine ar putea s-o stie! Cel putin deocamdata!
Cat priveste drogurile, pentru ca inca nu mi-am zis parerea... uite cum e vorba:
N-am incercat niciodata nici droguri, nici marijuana(desi zic eu ca si asta tot drog e). Dar as vrea sa le incerc si daca o sa am vreodata ocazia, o s-o fac! De ce? De unde stiu ca nu-mi place daca nu stiu ce e aia? As simple as that.
Pe de alta parte, sunt impotriva a orice creaza dependenta, fiindca libertatea mea ca entitate e unul din lucrurile la care tin foarte mult.
Si despre thread... desi oameni ca SOD sau Kgula m-ar putea convinge ca nu e bine sa vorbim despe droguri, raman la parerea mea, exprimata forte bine de Sopra si de DarkKiller. Ce dracu', oameni buni, noi suntem singurii? sau cei mai rai? Dam si noi cu vorba, nu dam cu paru'!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 25, 2002 7:32 pm

Am redenumit..acest subiect..pentru a fi cat mai sugestiv .....si pentru ca voi cei care doritzi sa incercatzi drogul...sa nu uitatzi ca ele au omorat pana acum milioane de oameni...si ca ...fac in continuare nenumarate victime !

Ma intreb..de ce oare vretzi sa incercatzi ceva despre care stitzi ca este ucigator ???
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 25, 2002 7:38 pm

Moshule, de ce traiesc? Sa mananc fara colesterol, sa ma scol la 7 sa ma duc la servici si sa dorm 8 ore pe noapte ca asa e sanatos? Las-o asa! Daca tot m-am trezit pe lumea asta, hai s-o si explorez! Ca intr-un quest!
Si drogurile... or fi ele ucigatoare, da' de unde stiu ca nu-s placute? Viata mea... e o moneda de schimb prea putin valoroasa in comparatie cu multe alte lucruri!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 25, 2002 7:45 pm

Bhuttu...nu esti curios sa fii futut in cur ?? Poate o sa obtzii prin acest lucru..senzatzii nebanuite ! Nu potzi stii....si tre' sa explorezi,nu ???

Departe de mine gandul..de a trai cum ai deswcris tu in postul de mai sus ! Vorba aia..mananc ca un porc,beau ,de asemenea,ca un porc....dar nici sa iau droguri...asa de dragul de a face ceva !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 25, 2002 8:03 pm

BUNA DE TOT, Moshule! Rad de ma prapadesc...:D :D Dar iar nu e bine. Daca poti sa-ti imaginezi cum e sa fii futut in cur(ca de, c-o constipatie toti suntem datori!), nu stiu cine ar putea sa-mi dea o idee despre ce inseamna drogurile. Poate betia, dar toti care le-au incercat pe-amandoua zic ca nu e acelasi lucru. Asta odata.
Si mai e ceva. Multe lucruri as vrea sa le incerc si totusi nu cred ca o sa le incerc vreodata. Dintr-un motiv sau altul. De exemplu, as vrea sa vad cum e sa sari de pe un bloc inalt. Dar imi cam dau seama ce inseamna asta si nu prea sunt sanse s-o fac. Asa si cu fututu' in cur... Imi dau seama ca e nefiresc, penibil, chiar si neplacut(pentru mine cel putin) si d-asta n-o s-o fac. Dar nu vad nici un motiv sa nu incerc, o data in viata - repet, o data in viata - droguri. Asa am facut cu tigarile si nu ma simt cu nimic mai rau, dimpotriva...
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 25, 2002 8:14 pm

Bine...am inteles cam ce vrei tu sa spui....asa ca te las sa discutzi cu Bagheera (care acum probabil se intoarce de la meciul din Cotroceni) si cu ceilaltzi !
Eu..prefer sa incerc tot felul de preparate culinare....si tot felul de bauturi (ca dovada ca am incercat Cuba Libre acum ceva vreme..si a fost bun) ....dar nici prin ruptu capului nu doresc sa incerc "moartea alba" !
Dar...voi suntetzi liberi sa facetzi ce vretzi ! ...ca d'ia e democratzie ! ....sa faci ce vrei atata timp cat nu ii deranjezi pe altzii.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 25, 2002 8:16 pm

Inteleg c-a fost greu, da' vezi ca s-a putut? :o
bhuttu

Mesajde darkshines » Sâm Mai 25, 2002 11:11 pm

ok moshule urmeaza un post cat se poate de serios:

dupa parerea mea din momentul in care fumezi prima tigara(fie ea tutun sau marijuana) sau iti injectezi prima doza , iti pierzi o bucatica din libertatea ta.drogul o data consumat devine un dictator.dependenta este ca o franghie care iti e legata de gat.de exemplu un coleg de-al meu(are tot 14 ani si fumeaza de la 11 ani :eek: iar acum a inceput sa se drogheze) nu mai poate sa "functioneze" normal daca nu fumeaza in fiecare pauza cate o tigara marijuana.si se zice ca de marijuana e usor sa te lasi.pe dracu.omul asta nu mai traieste pt el , ci pt a se droga.e fericit numai cand e drogat.si cand nu are acces la mj se automutileaza.
nu merita sa risti tot viitorul tau pt o "senzatie uimitoare".
anywayz,thas just my opinion.

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Mai 26, 2002 1:18 am

De ce sa nu vorbim de droguri? pentru ca sunt ilegale si ne distrug viata?

Pai in cazul asta propun:

1. Desfiintarea forumului "Totul despre sex" si amendarea moderatorului si a administratorului cu cate 50 000 000 lei pentru ca promoveaza prostitutia, lesbianismul, homosexualitatea, incestul si pedofilia.

2. Desifiintarea forumurilor Hip Hop & Rap si B.U.G Mafia si amendarea moderatorilor si administratorilor cu cate o lada de bere si 3 sticle de pepsi (ca tot ii plac lui Moshu) pentru limbajul "de cartier" afishat acolo.

3. Desfiintarea forumurilor FanClub Steaua si Dinamo pentru.... aici nici nu mai comentez... pentru ca ceea ce se intampla acolo nu se poate numi decat "viol".

4. Atacarea si desfigurarea tuturor celor care acuza formatiile romanesti de playback si furt de melodii (atentie Zgubilici, Kryszti si K-gula).

5. Nenorocirea si exilarea administratorilor pentru ca nu au bani sa tina siteul.

6. Infiintarea unui centru de dezintoxicare pentru sutele de copii care au inceput sa se drogheze dupa ce au citit acest subiect... si incarcerarea dealer-ilor Bagheera si Sopra.

7. Sanctionarea lui darkshines pentru ca a invatzat engleza inainte sa intre la liceu.

......

666. Premierea lui Moshu cu ordinul "Steaua Romaniei" si cashtigarea titlului de "Cel mai bun samaritea" in urma incercarii de a reabilita niste suflete pierdute.

......

mai ziceti si voi

PS: in cazul asta eu zic sa punem sa redenumim siteul altfel si sa punem in fatza numelui o bulina verde.... ca deh...
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 26, 2002 9:19 am

Tin sa o felicit pe Darky ! Este primul ei mesaj inteligent de pe forumul fanclub ! (sau poate al doilea..nu mai tin minte exact :D )

Oricum..ea a demonstrat ca este mai inteleapta decat ...insasi administratorul acestui minunat forum ! :p

Sopra..repet...tu te ametesti din juma de bere fara alcol....de ce doresti sa stii atatea despre droguri ?????
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Dum Mai 26, 2002 11:31 am

sa zicem ca am incercat de vreo 2 ori cu marijuana si nu as mai incerca inca o data, pentru ca e o risipa de bani si nu numai...

daca vreti sa "va ia valu" incercati asta...

se ia juma de kil de tzuica de tzara. se pune in ibric la fiert, acoperindu-se gura ibricului. dupa ce incepe sa iasa aburul, se baga un furtun pe gura pe unde se toarna si se aspira (prin cavitatea bucala) pana cand nu mai simti nimic

efect garantat 90% :a
some people deserve to die
vali

Mesajde vali » Dum Mai 26, 2002 11:40 am

nu este recomandabila celor care au probleme cu mahmurelile

ahh, nu ca am incercat eu vreodata metoda asta
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 26, 2002 9:42 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1

Premierea lui Moshu cu ordinul "Steaua Romaniei" si cashtigarea titlului de "Cel mai bun samaritea" in urma incercarii de a reabilita niste suflete pierdute.

Da...m-am gandit sa infiintez...Aliance of Lost Souls !
Cine a jucat Grim Fandango...stie ! :p
Viva la revolution !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Dum Mai 26, 2002 10:01 pm

Vai... nu am intrat de ieri si deja s-a scris mai mult decat m-as fi asteptat. Vad ca toata lumea se cearta cu toata lumea. Nu asta am urmarit cand am deschis subiectul asta (poate era mai bine sa nu il deschid). Imi place o singura chestie: lumea isi exprima cat mai sincer parerea si cred ca asta este un lucru foarte bun. Unii au incercat, altii au de gand altii urasc iarba.
Si Moshule berea nu are nici o legatura cu iarba. Poate sa se ameteasca Sopra din jumatate de bere si sa-i fie rau si sa fumeze 2 jointuri sa se simta super, sau invers...
Bagheera
Junior Member

Mesajde Bagheera » Dum Mai 26, 2002 10:05 pm

Si oricum nu mi se pare inspirata schimbarea titlului de la Marijuana in Drogurile (moartea alba) pentru ca nu intentionam sa discutam despre cocaina , heroina care te duc in pamant in maxim un an. Si "moartea alba" de la ele vine.
Bagheera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 26, 2002 10:10 pm

Pai vorbim despre droguri in general ! Asa ca mie mi se pare inspirata schimbarea ! Tzie nimic din tot ce fac eu nu tzi se pare inspirat !

Eu vreau sa vorbesc si despre cocaina ! De exemplu ash dori sa stiu cum se prepara cocaina pura....cum se prepara cea artificiala. Cum se prizeaza sau injecteaza !

offtopic : mie nu mi se pare inspirat ca Bagheera nu m-a luat ieri pe Cotroceni ! (am mai scris eu pe undeva..dar s-a postat mult si nu cred ca mai gaseste bagheera)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Dum Mai 26, 2002 10:14 pm

Spre surpriza ta Moshule am gasit unde ai scris :D si ti-am si raspuns. Si cum era o fraza din "Secretul lui Bachus" "Trebuie sa-ti ridici neincetat nivelul". Te mai corectez pentru ca tin la tine nu ca am ceva cu tine. Si din nefericire nu am cum sa-ti spun cum se prepara cocaina... asta nu inseamna ca stiu :)
Bagheera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 26, 2002 10:30 pm

Momentan mi-a venit in minte vaza din Pulp Fiction...in care se injecta Vincent Vega (John Travolta) ....si se vedea cum in seringa intra sangele..in timp ce isi injecta drogul !
Si pomo..cum i-a gasit Mia Wallace drogurile in buzunar..si le-a luat si ea ! Dar au fost prea tari ...si atzi vazut cu totzii ce a patit !
Daca o sa luatzi droage..asa ca ea o sa patzitzi....o sa facetzi spume d'alea la gura !!!!!!!
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Lun Mai 27, 2002 4:24 pm

cineva mai spus afirma ca deviza are trebui sa fie "orice interzicere e interzisa". referitor la aceasta gogomanie shi la threadu' asta despre droguri sunt perfect de acord cu sod. asta e un thread de tipul don't try this at home.

dependentza de marijuana se instaureaza greu. in schimb shtiam ca e mai periculoasa decat tzigarile ca factor al cancerului pulmonar. multe droguri care nu dau dependentza (cum e shi marijuana), iar efectele negative depind de fizicul shi de psihicul persoanei care le utilizeaza. adica, ashtia care sunt amatori de senzatzii tari, sa fie conshtientzi ca a te droga nu inseamna numai "orgasme" cum se exprima cineva, poate sa fie o lunga serie de coshmaruri (ca senzatzie, nu neaparat ca dependentza).
aphextwinz
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Mai 27, 2002 6:56 pm

Io am spus aia cu "Don`try this at home" nu S.O.D....e numa meritul meu:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati