de ce sunt fetele uneori geloase

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Tanase » Dum Aug 29, 2004 12:02 pm

Necko scrie:aha. acum am inteles. deci io, cind ma duc si-o iau de par pe nenorocita, ii vorbesc cum stiu io mai frumos, folosind toate onomato... epitetele pe care le stiu io mai frumoase, dindu-i fel si fel de idei cum sa se sinucida mai usor si mai placut, inseamna ca practic gelozia?

jeesus. U are smart!:)
Tanase

Mesajde gabuba » Dum Aug 29, 2004 2:27 pm

IrC scrie:Cunosc eu un baiat gelos.Sa va spun o mica poveste:
Respectivul, se imbrak noaptea intr-un costum negru, isi pune o kgula pe fatza, isi ia un cutit la el, si merge la ora 3 a.m. sa o urmareasca pe respectiva, sa vada dak nu il inseala.Respectivul are 14 ani, la fel si prietena lui.,

da' cu tipu' ala care statea sa se sinucida si a ales persoana cea mai optima pe care sa o sune...adica pe tine, ai mai pastrat legatura? I-ai zis sa-si puna sare pe venele taiate, sau cum?
vorba titirezului, get lost.

E adevarata povestea asta.Pe bune.Nu radeti.

imi pare rau, da' nu ma pot abtine... ~p
evident ca e adevarata! si eu am castigat un emi! azi noapte, cand eram ametit ! serios! e adevarat ! nu radeti!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde IrC » Dum Aug 29, 2004 5:17 pm

Dak nu era adevarata, nu mai imi oboseam degetele scriind-o.Stii de ce m-a ales tocmai pe mine?Pentru ca eu vorbeam cu aia pentru care si-a taiat el venele.De aia m-a ales pe mine.E o poveste lunga si ma dor degetele sa o scriu.
pace
apropo....felicitari pt.emi.
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde Raz van Helsing » Dum Aug 29, 2004 8:44 pm

De ce sunt fetele uneori geloase? Fiindca uneori iubesc? Nu stiu, zic... Acuma pretentii aveti si voi, vreti numai iubire ideala, numai de la fete ideale... Pai zau asa...
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde Asassinu » Dum Aug 29, 2004 9:47 pm

Eu cred ca daca nu ar mai exista deloc gelozie intr-o relatie totul ar deveni monoton...
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde irinanmx » Lun Aug 30, 2004 1:24 am

Atunci cand tii cu adevarat la o persoana nu ai cum sa nu fii gelos/geloasa, daca nu te-ar interesa te-ar durea fix in........pix.
Sfarsit de saptamana
Am chef de nebunii
Viata e doar una
Hyena arata-mi tot ce stii.
irinanmx
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Aug 30, 2004 1:33 am

Nope, atunci cand tii mult la o persoana inseamna ca ai destula incredere in ea astfel incat sa nu te ingrijorezi de fiecare data cand iese pe undeva cu cineva.... :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde irinanmx » Lun Aug 30, 2004 1:42 am

Asa e , ai incredere in persoana respectiva, dar in cei din jur ai incredere? daca o fata se da la "prietenul meu" nu o va trata cu "hai sictir", o sa vb cu ea dar in limitele bunului simt, cand ii vezi ca stau de vorba ce simti?
Sfarsit de saptamana
Am chef de nebunii
Viata e doar una
irinanmx
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Aug 30, 2004 1:49 am

Nu e adevarat mai. Daca tipul sta de vorba cu o tipa nu inseamna ca te insala sau ca te va insela. De multe ori ti se poate intampla ca tipul sa aiba o pasiune comuna cu o alta tipa si ATAT (pasiune pe care tu sa zicem ca nu o ai) Ce faci? nu-l lasi sa se intalneasca? . Se intalnesc, discuta despre pasiunea comuna si gata....se reintoarce la tine si toata lumea e multumita. Asta NUMAI cand exista incredere.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Asassinu » Lun Aug 30, 2004 1:57 am

lol....greu de crezut love2fly ce zici tu. oare cati sunt incantati de ideea ca prietenele lor sa se intalneasca cu alti barbati pt "pasiuni comune"???si asta e valabil si in cazul femeilor.
Love2fly, ia gandestete, mie mi se pare ca am ceva in comun cu prietena ta...o lasi maine seara pe la mine?.....gandeste-te un pic cum suna.normal, tu ai dreptate, asa e corect sa fie, dar noi, oamenii nu suntem fiinte perfecte, e normal sa fim gelosi.
pace
Asassinu
Junior Member

Mesajde irinanmx » Lun Aug 30, 2004 2:12 am

Sunt de acord cu Asassinu, ai incredere in persoana respectiva , dar daca ei se intalnesc si se lasa dusi de val,(sau poate au baut ceva), Nu e normal sa fi geloasa atunci cand stii ca prietenul tau e cu o fata si cine stie ce draq fac? Cu toata increderea pe care o ai nu cred ca nu ti-ar pasa.
Sfarsit de saptamana
Am chef de nebunii
Viata e doar una
irinanmx
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Aug 30, 2004 3:06 am

Asassinu scrie:Love2fly, ia gandestete, mie mi se pare ca am ceva in comun cu prietena ta...o lasi maine seara pe la mine?.....gandeste-te un pic cum suna.

Bre, daca am incredere in ea as lasa-o, daca e fata serioasa care stie ce vrea de la viata, cu anumite principii poti s-o chemi tu si la 12 noaptea si sa-i faci avansuri ca nu-ti va ceda. Sigur, chematu' acasa e o extrema pe care tu ai prezentat-o. De obicei intalnirile "despre o pasiune comuna" se tin in baruri, terase.
Si ce o sa faci domne daca "lumea e rea"? o sa stai tot timpul dupa "fundul" ei? o s-o verifici mereu, o sa-i citesti sms-urile? o sa te interesezi de toti prietenii ei? pardon ca nu! iti va reprosa ca o ingradesti si ca n-ai incredere in ea.
Eu zic ca e mai bine sa-i dai libertate si sa nu-ti faci griji pt ca daca trece "probele" inseamna ca te iubeste si merita tot ce e mai bun...
Nu poti tranforma o "relatie" intr-o stare in care tu te intrebi mereu: "aoleu, unde e, cu cine e, ce face si de ce?" n-ar mai fi relatie....
Numai bine!
p.s:irinanmx, ai doar 15 ani, la varsta ta exista doar instincte...asha ca e adevarat ce spui tu insa peste cativa ani vor aparea si alte chestii...
Love2Fly
Junior Member

Mesajde irinanmx » Lun Aug 30, 2004 3:25 am

Sa nu spui(scrii) ca atunci cand o vezi pe prietena ta(dau un ex) ca danseaza cu nu stiu ce baiat(Asassinu) pe o melodie( "Arata-mi iubirea ta"- Animal x) mai nu stiu cum, nu clocotesti de furie , si ii mai pune mana si pe fund, atunci cu toata increderea pe care o ai in ea nu te duci si ii dai una in bot Asassinului(dureros)? Atunci ce mai e ?
Asta-i umila mea parere
Actiunea se petrece intr-o discoteca si esti si tu cu ea

P.S. Asta gandesc acu la 15 ani, poate ca la 20 o sa am alta parere.
Merci ca mi-ai dat dreptate .
Sfarsit de saptamana
Am chef de nebunii
Viata e doar una
irinanmx
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Aug 30, 2004 3:34 am

Scuza-ma draga da' daca as ajunge sa-mi iubesc prietena in mod sigur EA n-ar ajunge sa danseze cu ala in discoteca. Poate sa-l refuze elegant iar daca totusi ei doi sunt amici (caz in care as lasa-o sa danseze cu el, desi e prost spus "lasa-o" ca nu sunt sefu' ei) ea poate sa-l refuze in momentul in care EL ii pune mana pe fund sau ma rog, ii face avansuri. Daca o ia cu "japca" atunci nu e vointza ei si trebuie sa intervin :p Sigur, sunt si fete din cele pe care le-ai descris tu da' alea nu-s demne de incredere so....
Teoria ta inca nu sta in picioare! Astept alte argumente!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde irinanmx » Lun Aug 30, 2004 3:41 am

Pai, vezi bre ca eu mor de somn si ma mai doare si posteriorul de la atata stat pe scaun, asa ca o sa vin maine cu alte argumente. Tre' sa-mi tocesc creierii pana maine ca sa iti dau un argument cu care sa fii de acord.
Pace bre!
Sfarsit de saptamana
Am chef de nebunii
Viata e doar una
irinanmx
Junior Member

Mesajde Asassinu » Lun Aug 30, 2004 11:16 am

Un argument:io n-o sa dansez in viatza mea pe animal x:D
Love2fly vad ca esti foarte sigur pe tine, ai grija insa ca la un moment dat ti se poate intampla si tie neplacut.
Oricum, nu e buna gelozia, dar credema, cateodata esti suta-n suta ca stii totul si de dapt nu e nici pe departe asa.Sper insa sa n-am dreptate in ce te priveste.
Asassinu
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Aug 30, 2004 11:31 am

cand o sa-si gaseaca love 2 fly urmatoarea iubita putem sa fim siguri ca ea este cea langa care va muri, si care nu va dansa in disco pe animal x si care va citi din cioran intr-o conversatie cu , spre exemplu, controlul din troleu. ah,si care va fi de parere ca viata-i de rahat, si ca oamenii rai si surorile ei, femei, curve, ea fiind una super buna, si inocenta asa, dar pe care au crutat-o toti de tainele sexului caci n-au avut rabdarea sa-i explice cum ca-n viata sunt lucruri mai importante decat dramatizarea prosteasca... cum ar fi? cum ar fi bordelul de pe matasari.:D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Lun Aug 30, 2004 5:24 pm

Assasinule, chiar daca mi s-ar intampla macar sunt linistit ca nu mi-am facut griji pt a amana inevitabilul.
Gabuba...pana la un moment dat ziceai bine, dupa aia te-ai imbatat si te-ai facut de kko! :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde tedytza » Lun Aug 30, 2004 6:01 pm

consider ca love2fly are dreptate.....nu poti trai mereu cu sentimentul ca cel de langa tine te poate insela oricand.....trebuie sa acorzi incredere celui de langa tine.....shi de el depinde ..... de ceea ce face cu ea........
sunt un pic cam stangace in ceea ce vreau sa spun dar imi voi da drumul.....
tedytza
Junior Member

Mesajde nodingat » Lun Aug 30, 2004 6:32 pm

curaj tediţa! dă-ţi drumu'!

la subiect:
un strop gelozie işi are farmecul lui, cu condiţia să fie doar un strop?
nodingat

Mesajde Asassinu » Lun Aug 30, 2004 8:54 pm

tedytza, sa te vad eu cand prietenul tau nu va mai fi gelos si va fi asa, indiferent, sa vedem daca o sa iti placa.
Asassinu
Junior Member

Mesajde Raz van Helsing » Lun Aug 30, 2004 9:13 pm

Eh, drept e ca nu poti fi niciodata suparat pe cineva care iti fura ceva/pe cineva de care nu-ti pasa... *p
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde tedytza » Mar Aug 31, 2004 9:01 am

asassinu nu cred ca interesul fata de cel de langa tine se poate manifesta numai prin gelozie....interesul fata persoana potrivita poate fi exprimat printr o multitudine de gesturi....
tedytza
Junior Member

Mesajde Asassinu » Mar Aug 31, 2004 10:29 pm

...mai mult sau mai putin obscene:D
Daca nu ai inteles ce zic, mai citeste odata posturile mele.
Asassinu
Junior Member

Mesajde kla » Mie Sep 08, 2004 1:32 pm

Consider ca nu exista om care sa nu fi fost gelos pe persoana iubita, asta daca a iubit cu adevarat, intodeauna o sa te temi de faptul ca ar putea fi cineva mai bun decat tine pt. el, ea de aici si gelozia
kla
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mie Sep 08, 2004 4:00 pm

Uneori gelozia asta a prietenei tale pentru tine e chiar placuta dar uneori ai da orice ca sa scapi de ea.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Raz van Helsing » Mie Sep 08, 2004 9:35 pm

kla scrie: asta daca a iubit cu adevarat, intodeauna o sa te temi de faptul ca ar putea fi cineva mai bun decat tine pt. el, ea de aici si gelozia

De fapt, in cazul iubirii adevarate, te temi ca el/ea nu e deloc mai bun decat tine, dar partenerului/ei i s-ar parea ca e... :)
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde dan83euthanesia » Lun Sep 13, 2004 1:48 am

Pt ca au frica!!! Gelosia este numai frica in fatza coparatiei
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde Serban » Mar Sep 14, 2004 7:02 pm

Sa va zic eu de ce sunt fetele geloase...in primul rand pentru ca le dam motive si ne place la nebunie sa vedem cum isi ies prietenele din pepeni cand oferim mai multa atentie altor fete.
Serban
Junior Member

Mesajde Cristy » Mar Sep 14, 2004 7:32 pm

Serban , bine ai venit pe forum .. vad ca asta e primul tau post .. vreau sa te felicit .. imi place si sunt de acord cu ce ai punctat tu .. :)
Moved away.
Cristy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati