Asassinu scrie:Love2fly, ia gandestete, mie mi se pare ca am ceva in comun cu prietena ta...o lasi maine seara pe la mine?.....gandeste-te un pic cum suna.
Bre, daca am incredere in ea as lasa-o, daca e fata serioasa care stie ce vrea de la viata, cu anumite principii poti s-o chemi tu si la 12 noaptea si sa-i faci avansuri ca nu-ti va ceda. Sigur, chematu' acasa e o extrema pe care tu ai prezentat-o. De obicei intalnirile "despre o pasiune comuna" se tin in baruri, terase.
Si ce o sa faci domne daca "lumea e rea"? o sa stai tot timpul dupa "fundul" ei? o s-o verifici mereu, o sa-i citesti sms-urile? o sa te interesezi de toti prietenii ei? pardon ca nu! iti va reprosa ca o ingradesti si ca n-ai incredere in ea.
Eu zic ca e mai bine sa-i dai libertate si sa nu-ti faci griji pt ca daca trece "probele" inseamna ca te iubeste si merita tot ce e mai bun...
Nu poti tranforma o "relatie" intr-o stare in care tu te intrebi mereu: "aoleu, unde e, cu cine e, ce face si de ce?" n-ar mai fi relatie....
Numai bine!
p.s:irinanmx, ai doar 15 ani, la varsta ta exista doar instincte...asha ca e adevarat ce spui tu insa peste cativa ani vor aparea si alte chestii...