(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Nightmare » Joi Aug 14, 2003 2:32 pm

Nu am injurat!;P
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Aug 14, 2003 2:50 pm

ca tot vad ca va aberati despre maimute de foci,ba' despre limbi,sa va spun eu lucruri importante aicisa.in primul rand:ia ma dati-va-n.......

ieri m-am dus si eu la manastire.ca un bun crestin.si m-au dat afara. :( de ce?ca aveam tricou cu marihuana.ce sa mai zic....si plecand de la biserica suparat ca nu terminasem de spus rugaciunea,plec pe jos spre cota 2000,cu armele dupa mine(vro 4 tuborg la cutie).am mers pe drum,mi-a fost frica sa merg prin padure ca sa nu imi dea ursu vreo laba.din pacate,nici un urs.la 1400 nu m-au tinut picioarele.si am luat telecabinu.sus,
la cabana,ce sa vezi.50% reducere.sa va explic:12.000 ursusu.pei sa nu-ti bagi pula?

azi fusei pe la taverna.toate felurile de techila.ce sa-i faci....
bravo baixule!
marian jan

Mesajde eyewitness » Joi Aug 14, 2003 2:57 pm

Initial trimis de marian jan

felurile de techila

ia mai du-te la dracu ca au doar camino real nu te mai pisha pe tine atata ca acu ma urc in basculanta si vin la sinaia
eyewitness

Mesajde marian jan » Joi Aug 14, 2003 3:04 pm

pa cat punem pariu,maica?

daca mai are si altceva nu mai bei tequila in viata ta?:D daca nu,eu nu mai beau bere,vin si vodka.
?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde eyewitness » Joi Aug 14, 2003 3:07 pm

bah io ma sui in basculanta nu-ti zisei? zii ce mai au?
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Aug 14, 2003 3:10 pm

....azi noapte m-am imbatat sora cu moartea......ma refac....la ora 8 o iau de la cap....ce viata de cacat......
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde marian jan » Joi Aug 14, 2003 3:13 pm

Jose Cuervo,Tequila Sauza,Tequila Tapatio,Olmeca,Porfidio
...cam atat am retinut.

sod,a-pro-pos de sora,ce mai face surioara ta?ai hev a drim...
bravo baixule!
marian jan

Mesajde eyewitness » Joi Aug 14, 2003 3:17 pm

sunt deja pe dn1 pe la saftica seringa.

sodule zici ca te-ai imbatat de parca ai face-o o data pe an. au poate starea ta naturala se refera doar betie verisoara cu moartea? a dracu pielea pe tine , pe mine nu ma chemasi la o bere doo , betiv ordinar.
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Aug 14, 2003 4:16 pm

Initial trimis de marian jan
sod,a-pro-pos de sora,ce mai face surioara ta?ai hev a drim...

mai baiete,ai grija!ai si ded pipal...
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde MiG29 » Joi Aug 14, 2003 5:29 pm

Bah io tziu minte k ultima oara cand am fost la Taverna,adica martzea trecuta,aveau Camino shi Jose Cuervo...Olmeca nu iera k a vrut sa ishi ia cineva...io unu am baut slibovica d-aia k io nu`s pretentzios:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 14, 2003 10:11 pm

ale , Dinamo...ale,ale.....bianco-rossi ale , bianco-rossi ale...ale,ale,ale

=D =D =D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Joi Aug 14, 2003 10:27 pm

am fost si eu aproape 2 saptamani la mare (costinesti) si acum stau de vreo jumatate de ora si unesc mesaje si dau banuri/avertismente. oare ce se intampla daca lipseam vreo luna de pe forum?
people=idiots
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde nocturna » Joi Aug 14, 2003 10:46 pm

moshule, iesti bine, sanatos? ce patisi? te clatini, te balbai, te vaz cam subred. pe moment crezui ca-mi joaca feste monitoru', da' nu ierea de la monitor.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

n-am nimic. sunt sanatos tun !

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 14, 2003 10:53 pm

cine sare este caine , hei ,hei !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Aug 14, 2003 11:03 pm

Moshule,nu ti-am mai zis de multishor...Ia mai du-te `n pula mea.De cand ej tu caine?
MiG29

Mesajde nocturna » Joi Aug 14, 2003 11:10 pm

moshule, tun esti, sanatos mai putin. :D comprese cu apa rece, cica alea ie bune pentru stari febrile.

cine sare, nu fuge. bre, daca [] cainele sare, atunci iepurele de camp ce face? (sa nu zici ca bate maimutza, ca nu te cred)

dadui si io fuga fugutza la caserie ca auzi ca da catharsis neste ban[i]. mah si pusculitza mea tot goala ie. o intrebare: fanclubu' asta e cumva finantat de la bujet? doar intrebam, nu loveam pe nimeni.
catharsis, daca lipseai freo luna iti spui eu ca te matrasheau astia, miseleste si pe ascuns, iti furau postu' de mod si i-l dadeau lu' angelina. :D

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 14, 2003 11:17 pm

auzi , Mig ? acum te iau la palme ! am fost la mai multe meciuri cu Dinamo decat tine. tu esti un suporter din fatza televizorului. nici macar nu stai in Bucuresti !
asa ...ca lasa-ma cu prostiile !
cand mergeam eu in cupa campionilor la Dinamo cu Olimpique Marseille....tu te jucai cu putza in nisipul de pe plaja din Mamaia.

nu sunt caine...dar ma duc la meciuri cu Dinamo...iar duminica ma duc la Rapid - Steaua. sunt un suporter al fenomenului numit fotbal.

cand vii in capitala..sa mai vezi si tu orasul ? e...atunci cand vii..poate aduci niste beri sud-africane...ca tare mi-ai facut pofta !

in rest....da-te-n pulile noastre !

90 , unde e Hyde ? daca l-au batut suporterii letoni la meci ? ce ne facem ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Aug 14, 2003 11:28 pm

apoi moshule, ce tot ii porti atata sambetele, duminicele, joile si alte zile ale saptamnii lu' hyde? lasa bre, ca-i baiat mare, se descurca.

peseu: hai, La Multi Ani, st. marii! :D

nocturna

Mesajde MiG29 » Joi Aug 14, 2003 11:31 pm

Moshule,lasa vrajeala:D
In Bucurestiu vostru am fost acum o saptamana,cand te-am sunat sa te intreb de 123 shi de Mall,shi fara suparare sa ma pis pe iel de bucuresti,k ie cald,iera sa ma faca unu la buzunare in sus numitu 123.ierau numa tipe bune in metrou shi mi-e numi ardea de prostii,shi mai ie shi un local la mall,de-i zice Airborne cafe,bagami-as picioarele k nu-i nomral k 2 cola shi 2 expresso sa te coste 200.000.Shi nici macar nu mi-a schimbat scrumierele.Cu 200k mancam o friptura la Taverna Sarbului:(.Asa k mai lasa-ma cu bucurestiu asta.shi pa deasupra era sa pierd shi trenu k m-am pus dracu sa merg pe jos de la mall la dristor la metrou k io shtiam k ie drum de 5 min:)
MiG29

Mesajde nocturna » Joi Aug 14, 2003 11:48 pm

Initial trimis de MiG29
Bucurestiu vostru

bucurestiu' nu-i al nostru, nici al vostru si nici la moshului! e al nimanui. asta ca sa stii pe mai departe cand ne vei mai vizita minunata urbe si te-oi rataci in vasta citadela. gropile ie gratis.

am uitat: shutzii si fetitzele te costa. :D

nocturna

2717

Mesajde baixinho© » Vin Aug 15, 2003 8:59 am

selecteaza, foca, selecteaza
foca, ce-ai facut ma? te-ai vandut pentru o shaorma si o ceheasca (c.e.)? esti un pisat, ma, aia esti!

evident, multumex pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Vin Aug 15, 2003 9:13 am

citit thread cu casa lu aliosha. canci lista icarului. citit primele trei posturi luuungi dupe thread cu evenimente marcante din vieatza oribilului. idem. obosit. preiau una bucata pauza.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Aug 15, 2003 9:49 am

Initial trimis de neatza pe Rock Strain
totala mea dezamagire la persoana nocturnei la care nui place darku. mare pacat! care este

pai bre neatza, uici iz, nu po'a ca sa fie nimenea perfect. :D

nocturna

Mesajde neatza » Vin Aug 15, 2003 9:52 am

ba ca bine zici! asta shtiam eo mai ales la mine care am ryugato pe mama sa ma faca perfect shia zis ca nu-i bun materialu.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Vin Aug 15, 2003 10:35 am

Initial trimis de neatza pe Cinema-Tv
aleg TVR Culturalu

ete la el ce pasnic si cultural ie. bre de cand te-oi facut asa pasnic? au ilegalizat astia neste beri si gotci de te-ai dat pe cultural?

nocturna

Mesajde neatza » Vin Aug 15, 2003 10:47 am

ma, da' tu ce faci? ma urmareshti shi dai citate din mine? ho, ca n-am dat coltzu!

sh-acu pe bune: pai shi la ceai vrea sa belesc astigmatismu? la teo? la badea oreste? unde mai pui ca la orele cand ajung io acas filmele astea ie numa bune.

neatza

Mesajde nocturna » Vin Aug 15, 2003 10:55 am

zi merci si sar'na ca te citez chiar daca nu dadusi coltzu'. pai cin' crezi c-o sa te mai citeze cand si dupa ce nu te-o mai vedea in raza lor visuala, tu fiind dupa coltz adica?

nocturna

Mesajde neatza » Vin Aug 15, 2003 11:24 am

simplu: oaminii de pe partea cu coltzu.

neatza

Mesajde nocturna » Vin Aug 15, 2003 11:33 am

hai mah ca azi ma evaporez mai devreme, care ie ziua mea si vrea lumea ca sa fie dragutza cu mine. uichend placut la toti, alaturi de cine vreti voi (intime, intimi, maimutze, beri, gotci, jvepsuri...). io ma duc sa ma imbat :D sa-mi tineti pumnii mah, s-a auzit pana la aia din spate, respectiv la aia de dupe coltz? io sper ca da.

nocturna

2718

Mesajde baixinho© » Vin Aug 15, 2003 11:33 am

selecteaza, foca, selecteaza
fai, foca, mai repede, ca doar nu ti-am spus sa mananci o portie de mancare de bame asortata cu una de urzici.

evident, multumex pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati