(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
ca tot vad ca va aberati despre maimute de foci,ba' despre limbi,sa va spun eu lucruri importante aicisa.in primul rand:ia ma dati-va-n.......
ieri m-am dus si eu la manastire.ca un bun crestin.si m-au dat afara.
de ce?ca aveam tricou cu marihuana.ce sa mai zic....si plecand de la biserica suparat ca nu terminasem de spus rugaciunea,plec pe jos spre cota 2000,cu armele dupa mine(vro 4 tuborg la cutie).am mers pe drum,mi-a fost frica sa merg prin padure ca sa nu imi dea ursu vreo laba.din pacate,nici un urs.la 1400 nu m-au tinut picioarele.si am luat telecabinu.sus,
la cabana,ce sa vezi.50% reducere.sa va explic:12.000 ursusu.pei sa nu-ti bagi pula?
azi fusei pe la taverna.toate felurile de techila.ce sa-i faci....
ieri m-am dus si eu la manastire.ca un bun crestin.si m-au dat afara.

la cabana,ce sa vezi.50% reducere.sa va explic:12.000 ursusu.pei sa nu-ti bagi pula?
azi fusei pe la taverna.toate felurile de techila.ce sa-i faci....
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de marian jan
felurile de techila
ia mai du-te la dracu ca au doar camino real nu te mai pisha pe tine atata ca acu ma urc in basculanta si vin la sinaia
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pa cat punem pariu,maica?
daca mai are si altceva nu mai bei tequila in viata ta?:D daca nu,eu nu mai beau bere,vin si vodka.
?
daca mai are si altceva nu mai bei tequila in viata ta?:D daca nu,eu nu mai beau bere,vin si vodka.
?
bravo baixule!
-
Jose Cuervo,Tequila Sauza,Tequila Tapatio,Olmeca,Porfidio
...cam atat am retinut.
sod,a-pro-pos de sora,ce mai face surioara ta?ai hev a drim...
...cam atat am retinut.
sod,a-pro-pos de sora,ce mai face surioara ta?ai hev a drim...
bravo baixule!
-
sunt deja pe dn1 pe la saftica seringa.
sodule zici ca te-ai imbatat de parca ai face-o o data pe an. au poate starea ta naturala se refera doar betie verisoara cu moartea? a dracu pielea pe tine , pe mine nu ma chemasi la o bere doo , betiv ordinar.
sodule zici ca te-ai imbatat de parca ai face-o o data pe an. au poate starea ta naturala se refera doar betie verisoara cu moartea? a dracu pielea pe tine , pe mine nu ma chemasi la o bere doo , betiv ordinar.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ale , Dinamo...ale,ale.....bianco-rossi ale , bianco-rossi ale...ale,ale,ale
=D =D =D
=D =D =D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
am fost si eu aproape 2 saptamani la mare (costinesti) si acum stau de vreo jumatate de ora si unesc mesaje si dau banuri/avertismente. oare ce se intampla daca lipseam vreo luna de pe forum?
people=idiots
people=idiots
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
n-am nimic. sunt sanatos tun !
cine sare este caine , hei ,hei !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
moshule, tun esti, sanatos mai putin.
comprese cu apa rece, cica alea ie bune pentru stari febrile.
cine sare, nu fuge. bre, daca [] cainele sare, atunci iepurele de camp ce face? (sa nu zici ca bate maimutza, ca nu te cred)
dadui si io fuga fugutza la caserie ca auzi ca da catharsis neste ban[i]. mah si pusculitza mea tot goala ie. o intrebare: fanclubu' asta e cumva finantat de la bujet? doar intrebam, nu loveam pe nimeni.
catharsis, daca lipseai freo luna iti spui eu ca te matrasheau astia, miseleste si pe ascuns, iti furau postu' de mod si i-l dadeau lu' angelina.

cine sare, nu fuge. bre, daca [] cainele sare, atunci iepurele de camp ce face? (sa nu zici ca bate maimutza, ca nu te cred)
dadui si io fuga fugutza la caserie ca auzi ca da catharsis neste ban[i]. mah si pusculitza mea tot goala ie. o intrebare: fanclubu' asta e cumva finantat de la bujet? doar intrebam, nu loveam pe nimeni.
catharsis, daca lipseai freo luna iti spui eu ca te matrasheau astia, miseleste si pe ascuns, iti furau postu' de mod si i-l dadeau lu' angelina.

-
nocturna - Mesaje: 8725
auzi , Mig ? acum te iau la palme ! am fost la mai multe meciuri cu Dinamo decat tine. tu esti un suporter din fatza televizorului. nici macar nu stai in Bucuresti !
asa ...ca lasa-ma cu prostiile !
cand mergeam eu in cupa campionilor la Dinamo cu Olimpique Marseille....tu te jucai cu putza in nisipul de pe plaja din Mamaia.
nu sunt caine...dar ma duc la meciuri cu Dinamo...iar duminica ma duc la Rapid - Steaua. sunt un suporter al fenomenului numit fotbal.
cand vii in capitala..sa mai vezi si tu orasul ? e...atunci cand vii..poate aduci niste beri sud-africane...ca tare mi-ai facut pofta !
in rest....da-te-n pulile noastre !
90 , unde e Hyde ? daca l-au batut suporterii letoni la meci ? ce ne facem ?
asa ...ca lasa-ma cu prostiile !
cand mergeam eu in cupa campionilor la Dinamo cu Olimpique Marseille....tu te jucai cu putza in nisipul de pe plaja din Mamaia.
nu sunt caine...dar ma duc la meciuri cu Dinamo...iar duminica ma duc la Rapid - Steaua. sunt un suporter al fenomenului numit fotbal.
cand vii in capitala..sa mai vezi si tu orasul ? e...atunci cand vii..poate aduci niste beri sud-africane...ca tare mi-ai facut pofta !
in rest....da-te-n pulile noastre !
90 , unde e Hyde ? daca l-au batut suporterii letoni la meci ? ce ne facem ?
-
apoi moshule, ce tot ii porti atata sambetele, duminicele, joile si alte zile ale saptamnii lu' hyde? lasa bre, ca-i baiat mare, se descurca.
peseu: hai, La Multi Ani, st. marii!
peseu: hai, La Multi Ani, st. marii!

-
Moshule,lasa vrajeala:D
In Bucurestiu vostru am fost acum o saptamana,cand te-am sunat sa te intreb de 123 shi de Mall,shi fara suparare sa ma pis pe iel de bucuresti,k ie cald,iera sa ma faca unu la buzunare in sus numitu 123.ierau numa tipe bune in metrou shi mi-e numi ardea de prostii,shi mai ie shi un local la mall,de-i zice Airborne cafe,bagami-as picioarele k nu-i nomral k 2 cola shi 2 expresso sa te coste 200.000.Shi nici macar nu mi-a schimbat scrumierele.Cu 200k mancam o friptura la Taverna Sarbului:(.Asa k mai lasa-ma cu bucurestiu asta.shi pa deasupra era sa pierd shi trenu k m-am pus dracu sa merg pe jos de la mall la dristor la metrou k io shtiam k ie drum de 5 min:)
In Bucurestiu vostru am fost acum o saptamana,cand te-am sunat sa te intreb de 123 shi de Mall,shi fara suparare sa ma pis pe iel de bucuresti,k ie cald,iera sa ma faca unu la buzunare in sus numitu 123.ierau numa tipe bune in metrou shi mi-e numi ardea de prostii,shi mai ie shi un local la mall,de-i zice Airborne cafe,bagami-as picioarele k nu-i nomral k 2 cola shi 2 expresso sa te coste 200.000.Shi nici macar nu mi-a schimbat scrumierele.Cu 200k mancam o friptura la Taverna Sarbului:(.Asa k mai lasa-ma cu bucurestiu asta.shi pa deasupra era sa pierd shi trenu k m-am pus dracu sa merg pe jos de la mall la dristor la metrou k io shtiam k ie drum de 5 min:)
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Initial trimis de MiG29
Bucurestiu vostru
bucurestiu' nu-i al nostru, nici al vostru si nici la moshului! e al nimanui. asta ca sa stii pe mai departe cand ne vei mai vizita minunata urbe si te-oi rataci in vasta citadela. gropile ie gratis.
am uitat: shutzii si fetitzele te costa.

-
2717
selecteaza, foca, selecteaza
foca, ce-ai facut ma? te-ai vandut pentru o shaorma si o ceheasca (c.e.)? esti un pisat, ma, aia esti!
evident, multumex pentru atentie
foca, ce-ai facut ma? te-ai vandut pentru o shaorma si o ceheasca (c.e.)? esti un pisat, ma, aia esti!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
citit thread cu casa lu aliosha. canci lista icarului. citit primele trei posturi luuungi dupe thread cu evenimente marcante din vieatza oribilului. idem. obosit. preiau una bucata pauza.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Initial trimis de neatza pe Rock Strain
totala mea dezamagire la persoana nocturnei la care nui place darku. mare pacat! care este
pai bre neatza, uici iz, nu po'a ca sa fie nimenea perfect.

-
ba ca bine zici! asta shtiam eo mai ales la mine care am ryugato pe mama sa ma faca perfect shia zis ca nu-i bun materialu.
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de neatza pe Cinema-Tv
aleg TVR Culturalu
ete la el ce pasnic si cultural ie. bre de cand te-oi facut asa pasnic? au ilegalizat astia neste beri si gotci de te-ai dat pe cultural?
-
ma, da' tu ce faci? ma urmareshti shi dai citate din mine? ho, ca n-am dat coltzu!
sh-acu pe bune: pai shi la ceai vrea sa belesc astigmatismu? la teo? la badea oreste? unde mai pui ca la orele cand ajung io acas filmele astea ie numa bune.
sh-acu pe bune: pai shi la ceai vrea sa belesc astigmatismu? la teo? la badea oreste? unde mai pui ca la orele cand ajung io acas filmele astea ie numa bune.
-
neatza - Mesaje: 5820
zi merci si sar'na ca te citez chiar daca nu dadusi coltzu'. pai cin' crezi c-o sa te mai citeze cand si dupa ce nu te-o mai vedea in raza lor visuala, tu fiind dupa coltz adica?
-
hai mah ca azi ma evaporez mai devreme, care ie ziua mea si vrea lumea ca sa fie dragutza cu mine. uichend placut la toti, alaturi de cine vreti voi (intime, intimi, maimutze, beri, gotci, jvepsuri...). io ma duc sa ma imbat
sa-mi tineti pumnii mah, s-a auzit pana la aia din spate, respectiv la aia de dupe coltz? io sper ca da.

-
2718
selecteaza, foca, selecteaza
fai, foca, mai repede, ca doar nu ti-am spus sa mananci o portie de mancare de bame asortata cu una de urzici.
fai, foca, mai repede, ca doar nu ti-am spus sa mananci o portie de mancare de bame asortata cu una de urzici.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117