, Hello depechemind, salamaleku Hades, si Sanatate maxima celorlalte locomotive nementionate.
E bine acu'? :p
p.s: Ma duc sa cumpar un strudel ca nu mai pot de pofta....am visat noaptea trecuta ca mancam strudele si m-am trezit cu bale pe perna

, Hello depechemind, salamaleku Hades, si Sanatate maxima celorlalte locomotive nementionate.

)Oribilul Mosh scrie:3.la ciocolata Milka...nu se putea..pentru ca ii place lu k@tzy

stam ca parazitii in casa si ardem gazu' pe forum cand putem face lucruri atat de utile: sa ne jucam cu cornete, sa ne uitam la casete video cu "cichi cian", sa jucam "pac pac poc poc". Suntem niste inculti, eu cel putin n-am mai citit o carte de cand am plecat din tzara, occidentu' m-a depravat, am o lene ce nu s-a vazut! m-am obisnuit sa stau "prins" in scaun de la 10 dimineatza pana la 5 dupa amiaza. Nici la tenis nu ma mai duc. Mi-e lene!
si ce e mai rau ca nu se vede nici o schimbare si culmea! mi-e bine asha cum sunt!
nu se poate....tre' sa ma duc sa-mi cumpar o carte ca nu mai tine :p
da' tu citeste-o ca la reluare nu se termina asha! 
) din vreo 15, asa ca am venit rapid acasa.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator