Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde Love2Fly » Vin Aug 20, 2004 6:48 pm

Nu puteam bah sa salut ca aveam gura plina cu "caini fierbinti" da' va salut acum (ar trebui deschis un subiect pe k&a "Te salut Moshule") asha ca hai noroc Moshule, salutare Dany, sar'na k@tzy, noapte buna SatyR, Servus Crashover, Ola bad bad Annie :kiss: :D , Hello depechemind, salamaleku Hades, si Sanatate maxima celorlalte locomotive nementionate.
E bine acu'? :p
p.s: Ma duc sa cumpar un strudel ca nu mai pot de pofta....am visat noaptea trecuta ca mancam strudele si m-am trezit cu bale pe perna ~p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Aug 20, 2004 6:54 pm

de cand mi se spune sar'na??:yD
frateee...am imbatranit rau ~p
voi ce mai ziceti copilashi?:p
kahlan
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Aug 20, 2004 7:06 pm

Pai "sar'na" se zice tuturor fetelor, femeilor, babelor si provine de la stravechiul "sarut mana". Normal ca acum nu se mai saruta mana fetelor, femeilor, babelor pt. ca multe dintre ele nu merita ;y asha ca a ramas doar salutul. Acum nu ma deranjati ca ma duc sa citesc clasa muncitoare :ham:
p.s: Am intrat pe un "sait" cu imnuri nationale si am constatat ca cele ale frantzei, italiei si germaniei sunt de o inalta compozitie artistica... :p
Semnat:
Coriolan Nepriceputeanu'
p.s: Dany, pune dreaq mana si invatza ca ai examen ;n
Love2Fly
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Aug 20, 2004 7:16 pm

hai sa lasam omu sa citeasca...liniste...
moshule...zi mah odata la ce ai renuntat:yD
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 20, 2004 7:28 pm

O sa va zic mai incolo. Acum ma duc sa mananc o pulpa de pui cu cartofi taranesti si sa beau o bere.
Love, dar tu nu le stiai imnurile ? Eu le stiu de mic copil, de la competitiile sportive. Chiar am vreo 20 de imnuri in format mp3.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Aug 20, 2004 7:41 pm

Le stiam de la fotbal si de la formula I ca mai mult pe cel al germaniei si al italiei il canta acolo. Iar "marseilleza" o stiu de la fotbal :))
daca mai apare bad bad Annie sa o punem sa ne mai dea poze :)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde bad bad Annie » Vin Aug 20, 2004 8:25 pm

he-he! am aparut si-am si disparut!

PS...va mai dau, mai, poze!
Don't hate me because I'm beautiful!
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Aug 20, 2004 8:35 pm

pai love2fly@go.ro ramane deschis oricarei poze cu fete frumoase asha ca...be my guest...
p.s: eu te urasc pt ca esti frumoasa! :p te-as exclude si din Locomotive :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Dany_S » Vin Aug 20, 2004 8:42 pm

:dir: ~y gata am si eu 300 URA! (asa ca sa fac mai de sarbatoare postu, cum zice moshu!

Love - ce examen? :yD :yD :yD
Dany_S
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Aug 20, 2004 8:57 pm

felicitari dany!:yD
mwaaamaaa...ce suomn imi e...moshule...zici odaataa la ce ai renuntat???
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 20, 2004 8:59 pm

Am constatat ca nu prea aveti intuitie. Hai sa va povestesc la ce am renuntat :

1.la cd-uri nu puteam renunta, pentru ca nu mi le-am luat aiurea...chiar trebuia sa prajesc ceva pe ele.
2.la apa minerala nu am cum renunta pe timp de vara, cand apa la chiuveta e destul de naspa
3.la ciocolata Milka...nu se putea..pentru ca ii place lu k@tzy
4.la carnati nu...pt. ca mor de foame
5.la beri nu...pt. ca e placerea mea de seara cu seara sa stau in fatza pc-ului si sa beau o bere buna

Am renuntat la cele doua ciocolatele Ulker Albeni. si asa nu prea e bine sa mananc dulce la cate kile am. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Aug 20, 2004 9:00 pm

Dany, nu aveai azi examen? ah...I see ! lasa ca mai bine e acasa sau pe la bbq.
I-am calculat lu' Moshu' cand va avea 100.000 de posturi si la ratingul lui de 14.40 pe zi a reiesit ca in anul 2020 fix va face 100.000 :p si eu voi face 3.000 de posturi in septembrie anu' viitor :))
Love2Fly
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Aug 20, 2004 9:02 pm

Oribilul Mosh scrie:3.la ciocolata Milka...nu se putea..pentru ca ii place lu k@tzy

mwaaamaaaa A-)
da de ce a tacut tuata lumea asha?
in sfarsit am terminat ioun...am citit ditamai cartea ca sa aflu in final ca muare...daa....ce pot spune??? ;B
sji io mai am nush cat pana fac 2000 :yD
kahlan
Junior Member

Mesajde monk » Vin Aug 20, 2004 9:03 pm

ba sa moara bibi ce viatza de pilot de avion am ... am venit azi ,,, maine plec cu titina in turu romaniei .. cam de cacat ... da apoi ma duc la Campu Lung cu gagicamea .. si stam 1 saptamana singuri in casa bunicilor ei asa ca o sa fie bine :)
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Love2Fly » Vin Aug 20, 2004 9:10 pm

in sfarsit am terminat ion..
Asta vroiam sa zic si eu! :D stam ca parazitii in casa si ardem gazu' pe forum cand putem face lucruri atat de utile: sa ne jucam cu cornete, sa ne uitam la casete video cu "cichi cian", sa jucam "pac pac poc poc". Suntem niste inculti, eu cel putin n-am mai citit o carte de cand am plecat din tzara, occidentu' m-a depravat, am o lene ce nu s-a vazut! m-am obisnuit sa stau "prins" in scaun de la 10 dimineatza pana la 5 dupa amiaza. Nici la tenis nu ma mai duc. Mi-e lene! :D si ce e mai rau ca nu se vede nici o schimbare si culmea! mi-e bine asha cum sunt! :) nu se poate....tre' sa ma duc sa-mi cumpar o carte ca nu mai tine :p
Monk, tata, bravos! macar tu iti traiesti viata nu stai ca noi cu ochii in monitor.
Nu-l iei si pe gabuba in turul romaniei? poate se combina si el cu titina in cele din urma caci sunt facuti sa fie impreuna!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Aug 20, 2004 9:13 pm

~p
asta ar fi culmea
ma gadesc acum ca mai am ditamai lista de lecturi in fatza...:(
m'am apucat de enigma otiliei...cre ca o sa'mi placa... presimt asta:yD
fraaaateeee...mi'am amitit...am de facut o sceneta in engleza...m'a luat naiba;n
kahlan
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Aug 20, 2004 9:16 pm

Enigma Otiliei? ehe...preferata mea...reflecta situatia men-womn in societatea romaneasca. El se indragsoteste de ea, ea de el si la sfarsit ea fuge cu unu' batran si cu bani si el ramane cu buza umflata si cu o cariera de succes...my ass :) da' tu citeste-o ca la reluare nu se termina asha! :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Aug 20, 2004 9:21 pm

o citesc o citesc:yD
eu nush ce ma fac cu sceneta aia ...
ehhh...tot rezolv eu cumva...chiar daca in seara dinaintea inceperii scolii:yD
uofff...clasa a X-a...duaaamnee cata economie m'asteapta...
si tot am ramas cu dilema daca sa dau la ase sau media;n
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 21, 2004 2:10 am

Salutari, locomotive. Acum am picat si eu acasa. Doar eu & Love2 pe tot forumul. Fara cm, lutze si alte chestii. ;d
Fişiere ataşate
~~~.jpg
~~~.jpg (13.21 KiB) Vizualizat de 1597 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dany_S » Sâm Aug 21, 2004 5:30 am

da, am trecut si pe la restantza aia....n-am stat prea mult insa avand in vedere ca nu invatasem nimic n-am putut raspunde la mai mult de 3 intrebari (nici de alea nu-s sigur ~p ) din vreo 15, asa ca am venit rapid acasa.

Tocmai am terminat de upload toate pozele din excursie asa ca cine vrea sa se uite, astea sunt :

http://photobucket.com/albums/v131/dany_s/myrtle%20beach/

acum ma apuc sa-mi fac bagajul pt ca maine dupa servici plec 2 nopti la o cabana la munte, 2 amici isi fac ziua acolo asa c-o sa fie betzie mare :o (am luat azi licoarea fermecata numita Amarula si deabea astept s-o termin)
Dany_S
Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Aug 21, 2004 7:38 am

Neatza locomotive!!!
Am fost matinala azi...:yD
Azi-nuapte mi s-a confirmat o chestie...ca eu in somn dau cu pumnii...nu mai stiu pe cine vroiam sa lovesc in vis;n si am dat in sticla de apa de la marginea patului si m'am trezit din cauza zgomotului~p
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 21, 2004 8:20 am

Buna dimineatza !

k@tzy e ca batranii...doarme cu apa langa ea. ~p

Dany, pune mana pe carte...si lasa excursile si gratarele !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Aug 21, 2004 8:22 am

da mah ca mi'e lene sa cobor nuaptea din pat...si v'am zis....am imbatranit rau de tot~p
kahlan
Junior Member

Mesajde Aylin » Sâm Aug 21, 2004 2:05 pm

dragile mele locomotive imi pare rau ca nu am intrat pana acum dar nu mi se incarca pagina asta de acasa si alte cateva ;P ;P.
acum sunt la o sala in care e exagerat de cald, cred ca mai am putin si lesin dar orice sacrificiu este mic pt voi :kiss: .
sper ca ma mai primiti si pe mine in grupul vostru , dar din pacate o sa postez aici mai rar din cauza netului pana cand rezolv problema ca habar n-am de ce nu merge. citi cateva din posturile vostre anteriore dar n-avusei rabdare pe toate sorry:( din cauza caldurii sper ca ma intelegeti. sunteti niste locomotive simpatice :B iar eu mor de cald. mai vb maine sa vad ce imi raspundeti. kiss u all!

a voastra locomotiva Aylin=Ana
"Opreste trecerea.Stiu ca unde nu e moarte, nu e nici iubire si totusi te rog: opreste ,Domane, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
Aylin
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 21, 2004 2:19 pm

Uraaaa ! In sfarsit postezi aici. Ce bine-mi pare.
Locomotivele aveau nevoie de o mare romantica...asa cum esti tu. O scriitoare desavarsita. Si k@tzy e poeta, dar ea mai putin se incadreaza in sferele romantismului.

Si in Bucuresti e cald. 33 grade la umbra. :cry: Aerul de afara cu greu poate fi respirat. ~(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aylin » Sâm Aug 21, 2004 2:37 pm

Multumesc,dragut ca intotdeuna :kiss: . Mereu la dispozitia voastra cu o doza de romantism dragile mele locomotive si sper sa-mi dati la schimb o doza de realitate dar nu prea mare , ca nu vreau sa devin dependenta de ea ;)
"Opreste trecerea.Stiu ca unde nu e moarte, nu e nici iubire si totusi te rog: opreste ,Domane, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
Aylin
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 21, 2004 2:50 pm

Cuvintele tale sunt impecabile. (Love2Fly, tre sa tinem de fata asta sa nu plece pe CM :p )

Aylin...
Voi doar sa-mi schimbi de poti o clipa
Din sirul clipelor la fel,
Sa-mi torni in suflet infinitul unui pahar de hidromel
In par sa-mi impletesti cununa de laur verde
Si-n priviri
Sa-mi impietresti pe veci minciuna neprihanitelor iubiri.
Si-asa, tacuti
Ca doua umbre,trantiti pe maldarul de flori
Sa-ncepem slujba-n miez de noapte
Si maine s-o sfarsim in zori.

(mare a fost si Minulescu asta, nu-i asa ? )

ps : sper ca stiti ce e hidromelul :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Aug 21, 2004 4:43 pm

intai si intai...bun venit aylin!!!
saluuutari locomotiiiveeee!!!!!!
acu am venit si eu acasaa...pentru moment sunt un pic cam beata...m'am imbatat acasa totush..ca am gasit niste bere:yD
nu va suparati daca fac vro traznaee...daaa?
kahlan
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Aug 21, 2004 4:46 pm

Hai sa vedem...
Sunt acasa. M-am distrat in mini-excursia mea. M-am plimbat cu barca pe Lacu Roshu. Am luat masa sub umbra unui copac. N-am gasit loc de cort in Lacu Roshu. M-ai luat o vaza de la suveniruri. Ma mananca degetele. Am facut poze. S-a rupt toba de esapament de la mashina. M-am dus la tzara la o prietena de familie. Am mancat mamaliga cu branza. M-am jucat cu mitzele. M-am jucat cu o orga electronica. Am vorbit cu cainele. Am dormit bine. Iar am mancat, de dimineatza. Iar m-am jucat cu mitzele. Sa vedem....Am mancat de pranz. Am baut o cafea. Am stat la fan. Am mancat floricele. Am plecat cu masina. Am baut apa. Am luat un pepene. Am ajuns acasa. Am facut maternitate la gupoaica. Gupoaica n-a fatat inca.

Na' ziua locomotive.:)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Aug 21, 2004 4:50 pm

na' ziooa depeche!
ai avut o zi plina vad:yD
sa pui pozeeee:D
kahlan
Junior Member

AnteriorUrmătorul