Comentarii la Monastery Club Biliards 2005

Mesajde Catalánul » Dum Feb 20, 2005 4:22 pm

io ofticat? ~p~p~p ma faci sa rad...eu joc ca sa ma distrez, nu ca tine, care erai ingrijorat de faptul ca ai picat cu ketty in sferturi, si ca nu vei putea ajunge in semifinale :fuck:
asta e parerea mea, practic este imposibil sa joci asa de bine dintr-o data :)
Catalánul

Mesajde ValiEnte » Dum Feb 20, 2005 4:26 pm

nu joc asa de bine dint-o data,ci de cand a inceput turneul,eram ingrijorat,era logic jucam cu campioana si era normal ofticatulllllllleeeeee
si vrei sa zici ca eu nu joc sa ma distrez,vezi ca esti ofticat
uuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :fuck: :fuck: :fuck:

acu m-am prins de ce esti asa ofticat,ofticatule
pe tine ketyy te-a batut si acu esti ofticat ca pe mine nu :hehe:

ps.oftica!
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde ketyy » Dum Feb 20, 2005 4:30 pm

Catalanul sa stii ca m-a batut pe bune si ca tot "cineva" a jucat pentru mine ~p. Sunt putini jucatori care m-au batut fara sa stie la ce foloseste bila aia mare alba, sub care scrie English, asa ca eu spun ca merita cu atat mai mult felicitat ValiEnte.

Si as dori sa le spun tuturor sa incerce sa loveasca bila alba cu efect, pentru ca altfel o sa fie mereu aceeasi castigatori si n-ar fi deloc placut. Nu e nevoie de mai mult de 5-10 minute ca sa vedeti cum se foloseste.
ketyy
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Feb 20, 2005 6:26 pm

ketyy scrie:Sunt putini jucatori care m-au batut fara sa stie la ce foloseste bila aia mare alba

bine ca le shtii tu pe toate, inclusiv cum sa loveshti cu efect. ce te-ai gandit? "intru si mai rau la banuieli daca e sa cashtig doua turnee la rand, asa ca mai bine ii las si pe altii".

da' rigla aia de sub bila la ce foloseste? ce masori cu ea? si, mai ales, cum o muti de acolo sa masori? ia uimeshte-ne!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde ketyy » Dum Feb 20, 2005 7:14 pm

ce arati tu aici este deja rea vointa (nu vreau sa spun prostie), nu mai e nestiinta. Am mai spus ca de cand joc aici, am intalnit doar 2 jucatori care stiu sa loveasca cu efect si stiu ei bine care sunt (mai e unul caruia i-am spus, dar n-am apucat sa vad ce a invatat ;)). La cat de slab, de orgolios si de misogin esti, nu ma mira ca sari de fund in sus cand primesti sfat de la un jucator (n-are gen in cazul de fata). Efectul aduce un avantaj de cel putin 20-30% intr-un meci, caci sa pozitionezi linia drept spre buzunar cred ca stii si tu.

Te rog sa taci din gura la aspectul asta si sa vorbesti atunci cand ai sa demonstrezi ca stii sa joci, nu sa te iei de cei care stiu si care incearca sa le spuna si altora.
http://www.geocities.com/mister_jack_dawson/pool.doc
ketyy
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Feb 20, 2005 7:25 pm

ketyy scrie:La cat de slab, de orgolios si de misogin esti

asa o fi, nu zic nu (desi am dubii), insa recunosc ca am fost un mare prost cand am fost de acord sa participi la aceasta competitie. e a doua oara cand ma intzep in acest fel, dar in mod sigur nu se va mai repeta si a treia oara.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde ketyy » Dum Feb 20, 2005 7:31 pm

multumesc frumos ca n-ai mai spus nimic despre sfaturile de joc si ca ai sa te abtii sa spui pana ai sa intelegi ce am vrut sa explic.
ketyy
Junior Member

Mesajde ketyy » Dum Feb 20, 2005 7:49 pm

multumesc frumos ca n-ai mai spus nimic despre sfaturile de joc si ca ai sa te abtii sa spui pana ai sa intelegi ce am vrut sa explic.

Si sa stii ca nu e nevoie de amenintari (si asa nu ai cu ce sa ma sperii), putem sa discutam ca doi oameni civilizati atata timp cat exista bunavointa.
ketyy
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Feb 21, 2005 9:06 am

in fuga de pe malu marii

1/ valiente in meciul de deschidere din grupe a jucat cu mine ezat cum spuse si ketyy, ca un ceas elvetian , deci nu cred ca meciul cu ketyy a fost o intanplare

2/ razorele, fii pregatit pentru maine dupaamiaza sau poimaine pentru partida din optimi. rugaciunea, testamentu si banii de inmormantare sa-i ai pregatiti ~p

3/ merlucian, ketyy si baics consider ca polemica vuastra a ajuns deja la punctul final, in consecinta va rog sa va icnorati reciproc de azi inainte , tredurile de comentarii la turnee fiind esclusive pentru comentariile la turnee. va multumesc anticipat
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Lun Feb 21, 2005 10:04 am

eyewitness scrie:ketyy si baics consider ca polemica vuastra a ajuns deja la punctul final

io mai am, bre, ceva in shtoc pentru zile negre. ~p~p~p
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 21, 2005 11:24 pm

dupa un meci cu h0va...iti vine sa-ti bagi p00la in el de biliard online ~(
traiesc totusi cu satisfactia ca am ajuns in primii 16 la un turneu mare.

*p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Feb 22, 2005 7:25 am

baics, am spus merlucian , da?
eyewitness

Mesajde theOffender » Mar Feb 22, 2005 2:13 pm

baicsule, shi steagu meu unde e? :(
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 22, 2005 2:19 pm

offendere...tu reprezenti populatia de culoare...sau albii...din africa de sud ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Feb 22, 2005 4:26 pm

ANUNT IMPORTANT
Incepand cu turneul din luna aprilie, vor fi acceptati in concurs numai userii care reprezinta o tara, o provincie, un judet, o comuna, un sat, etc etc. In plus, userul trebuie sa aiba si un steag. doi useri pot sa aiba acelasi steag, darar fi de preferabil sa gaseasca locatii diferite. Altfel spus, sa nu reprezinte amandoi acelasi oras, dar steagul poate sa coincida.
Userii care nu si-au ales un steag, pot face urmatorii pasi:
1) click pe linkul de mai jos
http://news.bbc.co.uk/1/hi/country_profiles/
Ajunsi aici, ei is pot alege una din multele tari al caror profil il prezinta cei de la BBC.
2) Una dintre caracteristicile prezentate acolo este Internet domain. Acesta este, de altfel, lucrul care intereseaza cel mai mult CDO.
3) Dupa ce isi alege o tara, userul anunta care sunt cele doua litere, dupa care va avea steagul tarii respective.

la link-ul acesta se pot gasi steagurile tuturor tarilor, cu doua mici diferente:
1. Schimbati XY cu literele din domeniul de internet al tarii pe care ati ales-o
2. Puneti litere mari, nu litere mici, adica BR, nu br.

In limita timpului liber, o sa completez postul in care am bagat id-ul fiecarui user cu steagurile pe care si le-au ales participantii la concurs.
ANTI

baixinho©

Mesajde RooT » Joi Feb 24, 2005 12:06 am

Imagine catharsis - Imagine RooT 1-4

un meci mult mai disputat decat arata scoru .. a trebuit sa muncesc pt. fiecare bila / pozitie / snooker :) ... oricum .. super mishto ...
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde RooT » Vin Feb 25, 2005 10:58 am

Still seeking for valiente ... 404 page not found
RooT

Mesajde ValiEnte » Sâm Feb 26, 2005 12:12 am

ValiEnte vs RooT 0-5
n-am avut sanse,primul set a fost cel mai echilibrat si urmatoarele au fost usoare de castigat de RooT , e aproape imposibil sa-l bata cineva pe RooT.

In meciul cu theoffender,amandoi puteam sa castigam dar am ratat amandoi bile usoare,eu am avut mai mult noroc si am castigat :hehe:
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde RooT » Sâm Feb 26, 2005 5:07 pm

Dupa prima repriza monk conduce finala cu 2-1 ... ciqa revine candva diseara sa continuam :)
RooT

Mesajde monk » Sâm Feb 26, 2005 9:43 pm

am revenit :yD
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Situatie ciudata

Mesajde RooT » Sâm Feb 26, 2005 10:47 pm

La scorul 2-1 pt. monk ... meciul cu numarul 4 ... erau probleme cu aparitia tacului dupa lovituri .. in fine .. la un moment dat monk nu mai raspunde insa e la masa ... iar eu termin masa ... am atasat cele doua imagini de final ale mesei ...

Ciudat a fost ca inainte de ultima lovitura pe care a dat-o nu parea sa fie online .. banuiesc ca o daduse inainte da nu a fost transmisa ...

La ultima lovitura (la neagra) monk nu mai e la masa ...

Am atasat doua imagini i1.jpg (la bila neagra) si i2.jpg (la final) ... pentru a nu fi discutzii cu privire la meciu 4 pentru cand revine monk ...
Fişiere ataşate
i2.jpg
i2.jpg (124.33 KiB) Vizualizat de 2484 ori
i1.jpg
i1.jpg (124.15 KiB) Vizualizat de 2483 ori
RooT

Mesajde monk » Dum Feb 27, 2005 1:27 pm

aseara am sunat la astral si mi s-a spus clar situatia : "vi s-a ars modemul, luni vom trimite pe cineva sa repare situatia"

azi de diminatza cand m-am trezit ... tot nu mergea asa ca am hotarat sa merg sa joc de la lepra ... de unde din cauza dialupului am pierdut ...

asta e acum ... dar vreau cu ocazia asta sa urez un calduros MUIE ASTRAL din tot sufletul....

cat despre meci, si asa asa cum a fost a fost un meci foarte disputat care a avut rasturnari se situatie ... si lovituri ratate aiurea ... mai multe poa sa va zica si RooT
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde RooT » Lun Feb 28, 2005 12:12 pm

A fost un meci ciudat ... jucat in doua reprize ...
Scoru a evoluat cam asa
Monk - Root
1 - 0
1 - 1
2 - 1
2 - 2 (terminat faca monk la masa)
2 - 3 (repriza 2)
2 - 4 (aici neam luptat cu neagra infipta in coltz :) .. monk a bagat-o :p)
2 - 5
3 - 5
3 - 6

Din cate meciuri au fost cred ca 2 le-am meritat .. in restu monk a ratat mingi de meci .. si io n-am facut decat sa bag 1 2 bile :) sa cashtig.
RooT

Mesajde eyewitness » Joi Mar 03, 2005 8:23 am

rog pe onoratul castigator al turneului monastery club billiards , aka root , sa-si manifeste optiunea pentru premiul cashtigat la acest turneu conform cantecului "spune-mi unde ,cand si cum/ pot sa te mai vad o data?" :D
eyewitness

Anterior

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard