~p~p ma faci sa rad...eu joc ca sa ma distrez, nu ca tine, care erai ingrijorat de faptul ca ai picat cu ketty in sferturi, si ca nu vei putea ajunge in semifinale :fuck:
asta e parerea mea, practic este imposibil sa joci asa de bine dintr-o data

~p~p ma faci sa rad...eu joc ca sa ma distrez, nu ca tine, care erai ingrijorat de faptul ca ai picat cu ketty in sferturi, si ca nu vei putea ajunge in semifinale :fuck:

. Sunt putini jucatori care m-au batut fara sa stie la ce foloseste bila aia mare alba, sub care scrie English, asa ca eu spun ca merita cu atat mai mult felicitat ValiEnte.
ketyy scrie:Sunt putini jucatori care m-au batut fara sa stie la ce foloseste bila aia mare alba
). La cat de slab, de orgolios si de misogin esti, nu ma mira ca sari de fund in sus cand primesti sfat de la un jucator (n-are gen in cazul de fata). Efectul aduce un avantaj de cel putin 20-30% intr-un meci, caci sa pozitionezi linia drept spre buzunar cred ca stii si tu.
ketyy scrie:La cat de slab, de orgolios si de misogin esti
eyewitness scrie:ketyy si baics consider ca polemica vuastra a ajuns deja la punctul final
~p~p
catharsis -
RooT 1-4
... oricum .. super mishto ...
.. monk a bagat-o :p)
sa cashtig.
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori