Comentarii la Gara Titan Sud

Mesajde Daimon » Vin Mar 11, 2005 1:41 pm

gigiell scrie:Hihihihi

Ce individiosi e unii......ca daca ma facea mama cu telijenta de locomotiva?.... cate nu puteam face in 2 ore.....:D

hai mah sa avem simtu umorului:D ce dreaq
.
bafta la concurs
Daimon

Mesajde Cristy » Vin Mar 11, 2005 6:17 pm

deci meciul cu Raspopitu a fost senzational .. multe greseli au fost comise de amandoi ,dar au fost si greseli comise de yahoo la acordarea unor lovituri .. si primul set nu ne'a placut cum s'a jucat asa ca am jucat din nou si s'a terminat 3-2 pt mine in urma unui noroc uimitor al meu :)
Moved away.
Cristy

Mesajde old lord » Vin Mar 11, 2005 6:30 pm

rog pe toti adversarii mei din grupa C ca pe parcursul meciului sa nu-mi rosteasca absolut nici un cuvant

in special rog sa nu mi se aprecieze calitatea meciului prin gg sau bravo ce bine joci si chestii de astea

MULTUMIRI ANTICIPATE
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Dany_S » Vin Mar 11, 2005 6:59 pm

Aoleu in ce grupa m-ati bagat.....Asta e, iara fac 0 puncte in BFC

Oricum, cine nu ma are pe YM sa ma adauge: dany_sym (Aiu, moshu, acsinte)
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mar 11, 2005 7:08 pm

ai bre, cu miraculosu-n grupa e fluare la ureche :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Vin Mar 11, 2005 7:13 pm

adica sa inteleg ca daca miraculosu (c.aiu) ar juca intr-o grupa de 1 singur tot nu s-ar califica? ~p~p~p
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 11, 2005 8:33 pm

radetzi cat vretzi. pentru mine vorbesc rezultatele. o finala jucata la Odobesti, o semifinala la Fanutza...si o optime la Manastire.
sa vedem ce-o sa mai zica eye cand il bat in meci oficial. :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mar 11, 2005 8:43 pm

o sa zic ca ai calcat intr-un cacat :D
eyewitness

Mesajde monk » Vin Mar 11, 2005 9:32 pm

mylord scrie:rog pe toti adversarii mei din grupa C ca pe parcursul meciului sa nu-mi rosteasca absolut nici un cuvant

in special rog sa nu mi se aprecieze calitatea meciului prin gg sau bravo ce bine joci si chestii de astea

MULTUMIRI ANTICIPATE

esti ciudat ! ;a
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde monk » Sâm Mar 12, 2005 12:56 am

alo, bre hova... io o batu-i pe k@tzy si am pierdut cu matale.. cum de am numa 2 puncte ? ia ajusteaza matale acolo.

The Wake Up Show™
monk

Mesajde v1n3ri » Sâm Mar 12, 2005 10:17 am

Daca o bat pe ketyy primesc din oficiu 50 p ? :)
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Mar 12, 2005 11:02 am

nu. primeshti din oficiu 240 de puncte.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cr3tz » Sâm Mar 12, 2005 4:36 pm

imi pare rau k nu a postat eye despre meciul cu mine , asa k mai astept

cat despre meciul cu acsinte,desi a incercat el caile nebanuite ale net-ului,tot a luat bataie
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde eyewitness » Sâm Mar 12, 2005 4:54 pm

aiu a jucat cu daimon imediat dupe

aiu-cr3tz = 3-2

da, meciul cu cr3tz a fost f disputat si evolutia scorului o demonstreaza , 0-1 , 1-1 , 2-1 , 2-2 si in final 3-2 pt aiu. un real progres pentru cr3tz de la fanutza incoace si sper sa se califice mai departe

aiu-daimon =3-0

mult ghinion pentru daimon. dupa prima runda cand aiu a bagat tot dintr-o suflare, in runda a dooa , intr-o situatie relativ mai avantajuasa pt daimon in ceea ce priveste pozitionarea bilelor, daimon a introdus neagra ,moment de cadere psihica demonstrata in runda treia cand a gresit in situatii clare si sinple. ii urez succes in continuare mai ales ca estimez ca un loc calificativ de poate realiza si cu 3 victorii si mai cred ca in grupa A golaverajul va avea ultimul cuvant.
eyewitness

Mesajde baixinho© » Sâm Mar 12, 2005 6:28 pm

am jucat ieri cu RooT. scorul final a fost 3-1. nu va mai spun pentru cine, ca nu are sens. a fost 1-0 pentru RooT, dupa aia 1-1, dupa care RooT a inceput sa ma tina in nishte snooker-e de nu mai shtiam de mine. n-am reushit sa scap de fiecare data, logic. sincer, nu ma ashteptam sa aplice astfel de tactica impotriva mea, care joc cam ca o cizma sovietica. nu m-a deranjat ca a jucat asha, dar m-ar fi batut oricum. ma mir, chiar, ca am cashtigat un joc.
ANTI

baixinho©

Mesajde old lord » Sâm Mar 12, 2005 7:51 pm

monk-mylord 1-3
un mezi in care monk a invins categoric
in timpul reprizei a 2 a io am lovit primul si eram cu bilele goale
am ratat o bila si a venit randul lui monk
dintr-o data s-au schimbat bilele , monk fiind cu cele goale
monk a demonstrat ce nu a dat SWAP dar nu inteleg cum s-a putut intampla asa ceva
i s-a mai intamplat cuiva?
e o eroare intalnita?
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde theOffender » Sâm Mar 12, 2005 8:00 pm

am jucat ieri cu RooT. scorul final a fost 3-1.

eu zic ca cea mai enervanta parte e dupa ce te bate: itzi zice, foarte altruist, gg. abia atunci itzi vine sa-l batzi numai pentru ca sa realizezi ca ai pierdut momentul.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Catalánul » Sâm Mar 12, 2005 8:05 pm

mylord scrie:monk-mylord 1-3
un mezi in care monk a invins categoric
te-a batut cu 1-3 ? :D cat despre eroare de care zici tu, mie nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva :rolleyes: cu siguranta unul dintre voi a apasat din neatentie pe butonul SWAP :) cand vi se mai intampla asa ceva mai apasati odata swap si totul revine la normalitate :)
Catalánul

Mesajde monk » Sâm Mar 12, 2005 8:21 pm

nu a apasat nimeni. cand apesi swap apare un mesaj care te anuntza ca celalalt a apasat pe swap. oricum meciul s-a rejucat :yD, si da, am castigat cu 3-1 ... (1 ala pt ca am bagat neagra aiurea :()

The Wake Up Show™
monk

Mesajde cr3tz » Sâm Mar 12, 2005 10:41 pm

baixule cum a ramas cu avertismentul ala? :)
scuze dar nu am mai postat d mult la un concurs d pool,promit sa nu s mai repete ;a

monk,ma dezamagesti in loc sa vii la o bere sau ceva d genul,stai si joci pool p ym cu oamenii care nu stiu sa piarda :nope:

p.s. si sa ii explice cineva omului c face swap-ul [-(
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde baixinho© » Dum Mar 13, 2005 9:58 am

avertul s-a contabilizat, situatia este sub control.
ANTI

baixinho©

acsinte - O'Mosh 2-3

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 13, 2005 1:58 pm

Meci dramatic la Caracas, in Venezuela.

Reprezentantul tari gazde, acsinte, a primit replica campionului mexican Oribilul Mosh. Prima partida este castigata de mexican, in a doua venezueleanul introduce neagra la mijlocul partidei...si tabela arata 2-0 pentru oaspetzi. acsinte revine puternic si castiga partida 3. Moshu baga neagra la mijlocul partidei 4. Scorul este 2-2.
Urmeaza partida decisiva..Moshu se afla fatza in fatza cu neagra....loveste...neagra intra...dar alba se indreapta cu repeziciune spre gaura de la mijloc sus. Moshul isi vede intreaga viatza in fatza ochilor....iar alba se opreste chiar pe buza (a se vedea atasamentul). O mare victorie pentru Mexic.
Fişiere ataşate
acsinte.jpg
acsinte.jpg (31.93 KiB) Vizualizat de 3381 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde AxinTe » Dum Mar 13, 2005 3:21 pm

un mm care ii aduce calificarea lui O'mosh :D
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
AxinTe
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Mar 13, 2005 3:27 pm

felicitari Jasminei pentru prima victorie in acest turneu, dar nu inteleg ce se intampla cu Catalanu, care are o victorie si patru infrangeri, drept pentru care sansele de calificare s-au redus enorm. sper ca slaba prestatie de la acest turneu sa fie cauzata de faptul ca a lui consoarta il iubeshte mai mult ca oricand. :D
ANTI

baixinho©

Mesajde v1n3ri » Dum Mar 13, 2005 4:42 pm

He he he... Nu Catalanu' a castigat la Odobesti? Si daca s'a dat o sticla de tarie, se ecsplica de ce nu mai are prestatie acu :). Si sa nu va fie cu suparare, dar pt amatorii de pool din grupa De, vedeti ca mai am de jucat vo doo meciuri.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde Catalánul » Dum Mar 13, 2005 5:45 pm

Intr-adevar, de vina este premiul de la Odobesti :D nu este vorba de o sticla de palinca, ci de acel sejur de o sapt. in Valencia :) am fost impresionat de ce am vazut aici si am uitat secretele pool-ului :rolleyes: mai ales ca Valencia se pregateste de sarbatoare. Da' am sa va zic despre acestea pe jurnale (imi fac jurnal A-) )

Se pare ca mi-am revenit in meciul cu Cristy, am reusit sa castig desi incepusem slab, am bagat neagra in setu' 1, apoi am egalat, am avut sansa de a prelua conducerea dar nu a vrut sa intre neagra iar Cristy a profitat de greseala mea; apoi constanteanul a marcat in proprie poarta, 2-2 si meciul a intrat in prelungiri. In minutul 119. reprezentantul Argentinei (adica eo) a marcat golul de aur, reusind sa castige cele 2 puncte puse in joc :) (gg Cristy, macar aici sa iti spun ca ai facut un joc bun daca pe ymeu nu ne lasi :D)

Ps. daca il vede cineva pe Razorel, sa ne anunte si pe noi, cei din grupa D :)
Catalánul

Mesajde baixinho© » Dum Mar 13, 2005 5:48 pm

cHanni (Grupa B) a terminat toate meciurile, in timp ce FAW (A) si Razorel (D) nu au disputat nici o intalnire.
ANTI

baixinho©

Mesajde old lord » Dum Mar 13, 2005 6:04 pm

astazi am avut si io niste meciuri mai reusite
meciul cu hova a fost unul echilibrat insa atat io cat si hova am bagat de doua ori bila alba odata cu cea neagra
old lord

Mesajde Cristy » Dum Mar 13, 2005 6:55 pm

Catalánul am zis sa nu cobiti inainte de o lovitura .. poate te referi la ce a zis mylord :P
Moved away.
Cristy

Mesajde Razorel » Lun Mar 14, 2005 7:42 pm

Nu comentez, ca poate am noroc si de data asta.... dar grupa mai "buna" ca a mea nu se putea gasi.... cum am nimerit eu aici? :yD
pese: Gata, gata, nu ma dati disparut. Am fost pe drumuri pana acum. Maine sper sa joc cat mai multe meciuri.
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
Razorel
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard