gigiell scrie:Hihihihi
Ce individiosi e unii......ca daca ma facea mama cu telijenta de locomotiva?.... cate nu puteam face in 2 ore.....
hai mah sa avem simtu umorului:D ce dreaq
.
bafta la concurs
gigiell scrie:Hihihihi
Ce individiosi e unii......ca daca ma facea mama cu telijenta de locomotiva?.... cate nu puteam face in 2 ore.....

~p~p
mylord scrie:rog pe toti adversarii mei din grupa C ca pe parcursul meciului sa nu-mi rosteasca absolut nici un cuvant
in special rog sa nu mi se aprecieze calitatea meciului prin gg sau bravo ce bine joci si chestii de astea
MULTUMIRI ANTICIPATE
am jucat ieri cu RooT. scorul final a fost 3-1.
te-a batut cu 1-3 ?mylord scrie:monk-mylord 1-3
un mezi in care monk a invins categoric
cat despre eroare de care zici tu, mie nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva :rolleyes: cu siguranta unul dintre voi a apasat din neatentie pe butonul SWAP
cand vi se mai intampla asa ceva mai apasati odata swap si totul revine la normalitate 
)

. Si sa nu va fie cu suparare, dar pt amatorii de pool din grupa De, vedeti ca mai am de jucat vo doo meciuri.
nu este vorba de o sticla de palinca, ci de acel sejur de o sapt. in Valencia
am fost impresionat de ce am vazut aici si am uitat secretele pool-ului :rolleyes: mai ales ca Valencia se pregateste de sarbatoare. Da' am sa va zic despre acestea pe jurnale (imi fac jurnal
)
(gg Cristy, macar aici sa iti spun ca ai facut un joc bun daca pe ymeu nu ne lasi
)

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori