scuze pt off topic, da' ma bucuram si io

varianta #1: te dau afara pentru incompetentza de a fi nepartinitor fatza de totzi concurentzii;
varianta #2: itzi dai demisia deoarece ai shi tu un examen de capacitate;
si sa privesc din culise ecranizarea romanului "inparatu mushtelor"
invinuirile aduse dupa notare au determinat-o pe shaki sa se retraga din juriu
nici tu, nici altcineva cu autoritate n-a spus n-a spus odata, bre fratzilor, lasatzi juriul sa-shi faca datoria
afirmatziile mele x a SCHITZA nefiind alceva decat o palida incercare de a demonstra
insa am reactzionat ca orice om normal atunci cand haita se strange in jur
eyewitness scrie:fluffy, lasa "periuta" ca nu tine
Desi are forma fixa, normele privind structura sonetului cunosc mici variatii. Regula cea mai stricta este: poem din 14 versuri.
Mai departe, privind dispozitia versurilor, normele sunt mai laxe : de la 2 catrene si 2 tertete (sonetul european in general), la o strofa de 8 versuri, un catren si un distih (Shakespeare).
Si nr de silabe variaza: in Italia, 11 silabe; in Anglia 10, in Franta 12 (alexandrin) .
Rima la fel: in sonetul italian si francez – rima e imbratisata in catrene, tertetele avand insa forme diferite. Sonetul elizabetan difera: rima incrusisata mai putin in distihul final.
Am dat un rand de PM-uri supurtand iarashi acuza cum ca vreau sa influentzez juriul
theOffender scrie:eyewitness propune descalificarea sonetelor 4-13 shi notarea doar a celor 3]opinia mea: nu[/B]
Catziva juratzi mi-au atras atentzia
citatul lui alienor sa-l fi pus inainte de inceputul probei
pentru cei care nu concureaza si n-au fost admisi nici in juriu
theOffender scrie:iar se dezgroapa mortzii, se vede treaba ca cineva chiar nu vrea acest concurs. de ce?
Înapoi la Concursuri creatii literare
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator