scuze pt off topic, da' ma bucuram si io

varianta #1: te dau afara pentru incompetentza de a fi nepartinitor fatza de totzi concurentzii;
varianta #2: itzi dai demisia deoarece ai shi tu un examen de capacitate;
)
si sa privesc din culise ecranizarea romanului "inparatu mushtelor"
).
invinuirile aduse dupa notare au determinat-o pe shaki sa se retraga din juriu
nici tu, nici altcineva cu autoritate n-a spus n-a spus odata, bre fratzilor, lasatzi juriul sa-shi faca datoria
afirmatziile mele x a SCHITZA nefiind alceva decat o palida incercare de a demonstra
insa am reactzionat ca orice om normal atunci cand haita se strange in jur

Acum ca s-a facut pace pot s-o postez fara probleme, sper, pe threadul de carcoteli. (Bine, in acelasi volum mai erau si altele, cu picioare in gura, pocneli in falca, smuls proteze, samd, da' am zis sa nu dau nimanui idei
)
eyewitness scrie:fluffy, lasa "periuta" ca nu tine
.Desi are forma fixa, normele privind structura sonetului cunosc mici variatii. Regula cea mai stricta este: poem din 14 versuri.
Mai departe, privind dispozitia versurilor, normele sunt mai laxe : de la 2 catrene si 2 tertete (sonetul european in general), la o strofa de 8 versuri, un catren si un distih (Shakespeare).
Si nr de silabe variaza: in Italia, 11 silabe; in Anglia 10, in Franta 12 (alexandrin) .
Rima la fel: in sonetul italian si francez – rima e imbratisata in catrene, tertetele avand insa forme diferite. Sonetul elizabetan difera: rima incrusisata mai putin in distihul final.
Am dat un rand de PM-uri supurtand iarashi acuza cum ca vreau sa influentzez juriul
theOffender scrie:eyewitness propune descalificarea sonetelor 4-13 shi notarea doar a celor 3]opinia mea: nu[/B]
Catziva juratzi mi-au atras atentzia
citatul lui alienor sa-l fi pus inainte de inceputul probei
pentru cei care nu concureaza si n-au fost admisi nici in juriu
theOffender scrie:iar se dezgroapa mortzii, se vede treaba ca cineva chiar nu vrea acest concurs. de ce?
tu? de aia? de jimmini crichet?
)Înapoi la Concursuri creatii literare
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator