Cronica Carcotasilor

Mesajde older » Mie Apr 27, 2005 6:53 pm

macar aici are lumea simtu' umorului... uh! ma speriasem, credeam ca a murit

scuze pt off topic, da' ma bucuram si io :D
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde nbm » Mie Apr 27, 2005 6:57 pm

mai older, noi chiar am incercat sa ne distram
vad ca altii, ca si tine, au pus la suflet...

asta e ;-)
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde older » Mie Apr 27, 2005 7:03 pm

io am pus suflet, nu la suflet... ie o mica diferenta :)

m-ai vazt pe mine postand in mijlocul scandalului?! doar ca intr-adevar imi pare tare rau de turnura pe care a luat-o toata tarasenia... iar cu postul de mai sus (a lu' moi) chiar ma bucuram ca va amuzati si ca aici nu se cearta nimeni :)

pese: uite cum sunt io iar off topic :D
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde eyewitness » Mie Apr 27, 2005 7:39 pm

pentru ca am fost interpelat pe ym de mai multi cu intrebarea "de ce" va voi explica aici , tredu unde se servesc cafele nemaifiind accesibil pentru mine

1/ decizia mea nu are absolut nici o legatura cu decizia lui afecs sau danone de a parasi acest concurs

2/ nu am nimic cu ofendi , dinpotriva agreez discutiile cu el pe ym sau forum insa in cadrul acestui concurs si-a depasit cu mult atributiile sale de sinplu organizator

a/ in primul rand , ofendi , ca organizator , nici macar nu avea dreptul sa posteze pe dredul de discutii la o cafea insa , mai mult ,a purtat si poarta in continuare discutii pledand vehement , in cazul concret , pentru lucrarea lui fluffy. in calitate de ce? ca organizator NU AVEA ACEST DREPT sub nici o forma si in nici un context

am trecut cu vederea...

b/ nu-i contesta nimeni calitatile de critic literar sau eruditia (cel putin io nu i le-am contestat) dar in cazul concret , dupa discutii si argumente pro si contra , ca lucrarea lui fluffy este sau nu este schita , a venit precum decanul facultatii de filologie si a decretat ESTE SCHITA argumentand, la afirmatia mea ca este mai aproape de fabula, ca nu poate fi fabula pentru ca nu are o morala inserata. ii reamintesc stimabilului doctor docent ca tema a fost schita satirica care ,pe langa alte caracteristici ,ARE SI UN CARACTER MORALIZATOR. deci acceptand argumentul ilustrului ca nu este fabula ca nu are morala atunci nici schita satirica nu ie ca nu are acelasi ingredient, morala.

am trecut cu zambetul pe buze si peste acest aspect

3/ postul in care ii ofera lui afecs cele doua variante :

varianta #1: te dau afara pentru incompetentza de a fi nepartinitor fatza de totzi concurentzii;
varianta #2: itzi dai demisia deoarece ai shi tu un examen de capacitate;

io personal nu-l accept . reamintesc tuturor ca juriul a fost ales de concurenti din 14 candidati iar cei 8 alesi ca jurati au fost conform cu dorinta exclusiva a majoritatii concurentilor si nimeni pe acest forum NU ARE DREPTUL sa dea afara frun jurat sau sa-i impuna demisia. nici macar organizatorul sau proprietaru forumului. daca cumva , se impunea eliminarea sau schimbarea frunui jurat aceasta trebuia sa se infaptuiasca NUMAI prin acelasi vot al concurentilor.
aceasta am considerat-o ca o crasa incalcare a regulamentului, o dictatura personala pe care , cei care ma stiu si in realitate , cunoasc f bine cat de mult o urasc.

asa cum i s-a aplicat lui afecs putea sa i se aplice oricarui membru al juriului daca cumva , din varii motive , s-ar fi loat in gura cu organizatoru . personal io am incercat sa evit aceasta situatie. atat in viata reala cat si pe forum, nu stau la p00la nimanui si evit situatiile de acest gen si in consecinta m-am gandit la retragere

as fi putut ,cu greu insa ,sa trec si peste acest aspect

4/ insa momentul culminant al deciziei mele a fost acuza directa si fara echivoc impotriva lui afecs de a fi supraevaluat lucrarea lui danone.

se stie foarte bine pe forum de prietenia mea cu sod din viata reala. la aceiasi proba , schita satirica, lucrarea lui sod am notat-o cel mai bine (n-am fost singuru de-altfel)aceasta fiind in topu clasamentului personal. in aceasta situatie, gandindu-ma ca pot fi acuzat oricand de favoritism de catre organizator iar modul in care domnia sa o face creaza suspiciuni si raca in randul concurentilor , am hotarat sa ma retrag din randul juratilor (va asigur ca SOD nu are nevoie de ajutoru nimanui pentru a castiga concursu) si sa privesc din culise ecranizarea romanului "inparatu mushtelor"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nbm » Mie Apr 27, 2005 7:49 pm

domnule eyewitness,
acum io nu poci pentru ca sa nu respect decizia dvs, mai ales ca argumentele sunt mai mult decit pertinente.
insa va cer - si ca sa nu ma acuze nimeni, IN NUMELE MEU, ca tot sintem pe un thread de circotit - un sfat:
cum vedeti o ieshire din situatia aceasta absurda? concurentii doresc sa continue concursul, o parte din juriu de asemenea. organizatorul insa si-a anuntat ieshirea
aveti vreo propunere, ca eu am spus deja prea multe pe diverse teme

(apropos, le-atzi vazut pe cele solicitate de dvs in mod expres ;))
cu stima,
inca juratul nbm
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde SOD » Mie Apr 27, 2005 7:50 pm

is trist slesh am gust amar slesh se duce dracu tuata treaba slesh erai singuru care mai puteai tzine oarece echilibru slesh itzi respect decizia slesh te iubesc punct.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde theOffender » Mie Apr 27, 2005 10:47 pm

si sa privesc din culise ecranizarea romanului "inparatu mushtelor"

deci nu pot sa spun decat ca imi pare rau, aiule, ca s-a ajuns aici. intr-un moment de apatie al forumului am avut shi eu ideea asta ciudata de a lansa un astfel de concurs in care probele sa nu fie: compunetzi o poezie, compunetzi doua poezii, gata uite cine e cashtigatorul. am creat probe ciudate, probe care in esentza sa fie contradictorii sperand sa atrag o audientza cat mai mare. azi dimineatza jubilam de placere ca imi atinsesem scopul.

e numai vina mea pentru notarea cu probleme de la prima etapa, deoarece pusesem la punct impreuna cu afex un ghid pentru juriu ce, cum shi cat sa se scada la notare. din motive obiective n-am reushit sa ashtern totul pe hartie shi sa informez juriul shi ca urmare i-am lasat pe fiecare sa voteze dupa bunul lor plac. singurii care au fost sub constrangerea notarii au fost doar cei de la vox populi tocmai in sperantza de a diminua diferentzele mari de notare.

tot in acest scop am considerat notarea pe sistem de puncte astfel notele excesiv de mari sau de mici sa nu afecteze evolutzia participantzilor in timpul probelor. incepand cu proba a doua deja formasem un set de cerintze de respectat pentru juriu astfel incat cei cu mai putzina experientza sa evite supra evaluarea lucrarilor.

insa reactia neashteptata shi invinuirile aduse dupa notare au determinat-o pe shaki sa se retraga din juriu. shi fara nici un favor personal dar nu vad de ce sa ma stradui sa organizez ceva daca tot timpul trebuie sa impac pe toata lumea. in fond shi la urma urmei era prima etapa, mai sunt 6+3, sistemul de jurizare se poate pune la punct, lucrarile sa se imbunatatzeasca iar in final sa avem un forum fericit shi bine dispus. nici tu, nici altcineva cu autoritate n-a spus n-a spus odata, bre fratzilor, lasatzi juriul sa-shi faca datoria ca de-acum inainte ne vom stradui sa fim mai buni. poate pentru simplul fapt ca aceasta stare de katerinca itzi facea placere.

bineintzeles ca a fost exagerata ieshirea mea cu cele doua variante oferite lui afex, insa am reactzionat ca orice om normal atunci cand haita se strange in jur. in loc sa aplanezi conflictul ai gasit de cuviintza sa ma pui la zid shi sa consideri comportamentul meu drept "dictatura personala" conshtient fiind ca nu am nici o autoritate pe acest forum.

imi cer scuze danei, pentru faptul ca am distrus concursul, imi cer scuze lui aphex pentru schimbul de replici de azi shi in mod deosebit imi cer scuze lui SOD a carui lucrare, deshi scurta, a fost o lectura placuta. personal, nu mi-a placut lucrarea lui faw, pe care o consider o incercare de imitare a lui terry pratchett, afirmatziile mele x a SCHITZA nefiind alceva decat o palida incercare de a demonstra cat de relativ pot fi anumite lucruri pe lumea asta.

ash avea o multzime de lucruri de zis dar in cele din urma, who cares.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde eyewitness » Mie Apr 27, 2005 11:37 pm

ofendi, iti repet , nu am absolut nimic cu persoana ta si ar fi ideal pentru forum sa ramai in continuare organizatorul acestei competitii care a demarat bine si chiar cu un grad de profesionalism ridicat (cel putin dupa ce am analizat cateva sonete :D).

greseala ta , pe care au recunoscut-o mai multi ,atat concurenti cat si jurati, a fost ca te-ai inplicat erijandu-te in avocat, critic literar , analist si ceea ce este mai grav, parerea mea , ai fost partinitor intr-un conflict de idei care pur si sinplu nu te priveau. sunt convins ca atat shaki ca jurat cat si fluffy ca (,) concurent isi puteau duce singure "razboaiele" impotriva tirului incrucisat al celor care contestau notele lucrarii lui fluffy. sunt convins ca daca nu te inplicai , taking sides, conflictu se stingea de la sine.

invinuirile aduse dupa notare au determinat-o pe shaki sa se retraga din juriu

motivul principal pentru care m-am retras si io in perspectiva eventualelor acuze daca sod ar fi obtinut note mari de la mine

nici tu, nici altcineva cu autoritate n-a spus n-a spus odata, bre fratzilor, lasatzi juriul sa-shi faca datoria

juriul si-a facut datoria , discutiile au fost ulterioare "datoriei juriului" . in calitatea ta de organizator aveai obligatia sa stopezi incingerea spiritelor prin avertizari , nu sustinand lucrarea lui fluffy si incepand polemici cu afecs si dana. ca organizator esti duar moderator , martor, coordonator NU AI VOIE SA SUSTI O PARTE SAU ALTA. era de datoria ta sa racesti spiritele incinse , prin diplomatie , impartialitate si spirit ferm , obiectiv si nu a administratorilor de forum.

afirmatziile mele x a SCHITZA nefiind alceva decat o palida incercare de a demonstra

tu, ca organizator nu ai ce demonstra, nu ai calitatea de a demonstra nimic . daca doreai asta te inscriai ori la juriu , ori la concurenti . asta este greseala pe care , personal, ti-o input

insa am reactzionat ca orice om normal atunci cand haita se strange in jur

ca organizator la un asa concurs, tresa iesi din sfera normalului si sa te abtii de la astfel de iesiri altfel puneam organizator un vanzator ambulant de boni bon si topi top

si scuza-ma , afecs singur , chiar si cu danone adulmecand in urma-i nu este o haita...dar asta a fost efectu , cauza situatiei create a fost, ma repet stiu, implicarea ta.

personal io sper ca vei reveni asupra deciziei si vei trece peste acest moment mai dificil si vei continua sa monitorizezi acest concurs . demonstreaza-ne ca esti vertical si ai mentalitate de ruigbist si nu de popicar.

succes !!!
eyewitness

Mesajde Necko » Joi Apr 28, 2005 8:00 am

nu pe bune acuma, s-au lamurit niste chestii, s-a spus lucrurilor pe nume, s-au cerut scuzele de rigoare (btw, offendere, si mie imi pare rau de treaba cu "romanu de pretutindeni"), bine ar fi sa continuam in formula initiala, cum a si propus marea majoritate a celor ce si-au exprimat parerea. sa zicem ca astfel de "furtuni" sunt inerente la niste incepatori ca noi care tintesc atit de sus. dar cind om deveni profesionisti, atunci sa vezi performanta !

zau, e pacat de atita munca - a tuturor.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde gaga » Joi Apr 28, 2005 9:15 am

bre mi-o zis un om ca nushce s-antamplat acilea si sa citesc ca nushce se intelege din retragerea mea si alte balarii si am zis sa zic de ce m-am retras si poi pauza.

- nu voi participa la un concurs la care se organizeaz a la jiji becali "io le stiu pe toate ca io organizez, da?"

- organizatorul s-a autoacuzat invinuind pe afecs (si implicit pe aiu) de partinire, aducand aceasta ca dovada la procest absolutamente recunoaste ca stia shaki a partinit cu faw si faptul ca a sustinut partinirea arata clar ca organizarea pute umpicutz.

asta e tot si punct, mi-i lene sa citesc ce s-a scris.

merluc no hard feelings cu nimeni pur si simplu contravine principiilor mele participarea si gata, nu e gaura in cer. mult succes in continuare si pupa dana pe toti :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde SOD » Joi Apr 28, 2005 12:57 pm

ofendere, e bine ceai zis tu acolo. da io ash dori, daca e cu putzintza, sa ni se dea si niste explicatzii pentru notele primite. adicalea, si io ca si concurent citesc celelalte lucrari si cand vad notele am mari dubii ca-s date pe motive pertinente.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde theOffender » Joi Apr 28, 2005 1:13 pm

da, eu cred ca putetzi cere tot felul de explicatzii de la juriu, nu vaz sa fie vreo problema atata timp cat nu ne certam; pentru ca nu mai schimb juriul orice ar fi :yD

hai sa vedem ce se mai intampla dupa votarea de miercuri shi vedem ce mai schimbam, pe ici pe colo, prin locurile neesentziale

stire de ultima ora: alienor a acceptat sa faca parte din juriu iar in cazul acesta juriul e complet.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Alienor » Joi Apr 28, 2005 3:43 pm

Petrakov-Gorbunov iese pe scena si vrea sa spuna cateva cuvinte, dar il apuca sughitul. I se face greatza. Paraseste scena.
Intra Prikitin.
PRIKITIN: Tovarasul Gorbunov trebuia sa va anun... ( i se face greatza si iese in fuga)
Intra Makarov
MAKAROV: Egor... (Lui Makarov i-e greatza. iese in fuga)
Intra Serpuhov.
SERPUHOV : Ca sa nu.. (i se face greatza, iese in fuga)
Intra Kurova
KUROVA : As fi vrut... (i se face greatza , iese in fuga)
Intra o fetitza.
FETITZA: Tata m-a rugat sa va transmit ca teatrul se inchide. Intreg colectivul e patruns de greatza. .."
(Daniil Harms - Spectacol ratat)

La asta m-a dus pe mine cu gandul paruiala de ieri :) Acum ca s-a facut pace pot s-o postez fara probleme, sper, pe threadul de carcoteli. (Bine, in acelasi volum mai erau si altele, cu picioare in gura, pocneli in falca, smuls proteze, samd, da' am zis sa nu dau nimanui idei ;) )

Confirm ca am intrat in juriu, succes concurentilor.
Alienor
Junior Member

Mesajde Djinn » Joi Apr 28, 2005 3:48 pm

~p ~p ~p

bine ai venit in circul nostru, alienor :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde SOD » Joi Apr 28, 2005 3:50 pm

ce pula mea o fi atata de ras, nuntzeleg. flufi, esti penibila. vezi cinei sarbatorit azi si baga post cu lamuntz an.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Apr 28, 2005 3:51 pm

fluffy, lasa "periuta" ca nu tine :D

uelcam on bord alienor
eyewitness

Mesajde Alienor » Joi Apr 28, 2005 3:53 pm

Ce circ, flafi, in budoarul vostru poate (literar ofcors), ca vine-acu proba erotica la 69 metri saltele si alte chestii picante :)

ps- pe bune, ati citit carticica? e excelenta, a aparut prin '82 insa am vazut ca s-a reeditat
Alienor
Junior Member

Mesajde Djinn » Joi Apr 28, 2005 4:04 pm

eyewitness scrie:fluffy, lasa "periuta" ca nu tine

care periuta, bre?! nu mai e cu pseudonime? :D

ps - alienor, io n-am citit-o, dar am cautat pe internet si am gasit fragmente si din alte opere ale lui; foarte misto :yD
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde stefan » Joi Apr 28, 2005 6:57 pm

Daniil Harms? Gasisem acu vreo doi ani o carte de el in biblioteca, aparuta inainte de '89. Numa povestiri d-astea scurte si absurde. Daca-l iau concurentii ca inspiratie, o sa iasa numa povesti cu coitus interumptus involuntarus sfarsitus neasteptatus - si cel putin unul din capete o sa fie dezamagit :D.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Alienor » Vin Apr 29, 2005 10:54 am

doamne fereste, nu vrem una ca asta :D
Am zis doar, la asta m-a dus cu gandul, o clipa, cearta lor...
Alienor
Junior Member

Mesajde theOffender » Vin Apr 29, 2005 1:49 pm

De azi dimineatza concursul a trecut printr-o alta criza. Nu de alta dar ne iesheam din mana. Catziva juratzi mi-au atras atentzia ca vor puncta doar primele trei "sonete" deoarece doar acestea trei sunt cu adevarat sonete. Am dat un rand de PM-uri supurtand iarashi acuza cum ca vreau sa influentzez juriul.

Dintre raspunsurile primite (imi lipsesc 3 la acest moment) am reushit sa evidentziez urmatoarele aspecte:
- 2 propuneri sa se noteze doar 3 sonete, descalificandu-le pe celelate 10;
- 3 propuneri de anularea probei shi reprogramarea acesteia ulterior;
- 2 propuneri de depunctare;

Pe urma am realizat ca aceasta decizie nu este lasata la competentza juriului shi este o chestie pe care organizatorul o decide. Probabil ca nu s-au precizat toate chichitzele shi tehnicalitatzile pentru concursul acesta astfel incat regulamentul sa cashtige impotriva oricarui proces intentat. Dar cu toate aceastea concursul urmeaza nishte reguli nescrise, cunoscute a priori. Intr-un examen shcolar (poate fi asemanat foarte bine) anumitzi participantzi n-au nici un fel de cunoshtintze despre subiectul examenului in cauza. Subsemnatul a fost eroul unui astfel de incident, in timpul unui examen la analiza matematica explicand cum sta treaba cu matricea ecran shi organizarea memoriei video din placile grafice. Rezultatul, dat pe loc, a fost un 2 rasunator.

Ca urmare: fiecare lucrare se noteaza. Din moment ce n-a fost plagiata (atunci tot eu trebuie sa o descalific) lucrarea respectiva se puncteaza. Juriul are la indemana note de la 2 in sus, deci pot sa-shi exprime gratitudinea cum cred de cuviintza, atata vreme cat eu primesc 13 note x 3 miercuri. Ashadar notele de 2 pe linie sunt perfect normale, iar in cazul in care i se cere juratul trebuie sa explice de ce shi cum.

Iar in incheiere, pentru juriu, o exprimare mai umana:
Desi are forma fixa, normele privind structura sonetului cunosc mici variatii. Regula cea mai stricta este: poem din 14 versuri.
Mai departe, privind dispozitia versurilor, normele sunt mai laxe : de la 2 catrene si 2 tertete (sonetul european in general), la o strofa de 8 versuri, un catren si un distih (Shakespeare).
Si nr de silabe variaza: in Italia, 11 silabe; in Anglia 10, in Franta 12 (alexandrin) .
Rima la fel: in sonetul italian si francez – rima e imbratisata in catrene, tertetele avand insa forme diferite. Sonetul elizabetan difera: rima incrusisata mai putin in distihul final.

Caz inchis.
theOffender

Mesajde eyewitness » Vin Apr 29, 2005 2:15 pm

Am dat un rand de PM-uri supurtand iarashi acuza cum ca vreau sa influentzez juriul

acum de ce minti?
de ce baji iar strambe si raca?
nu datorita faptului ca ai dat pemeie ti-ai atras acuze ci a exprimarii din continutul pemeielor si anume :

theOffender scrie:eyewitness propune descalificarea sonetelor 4-13 shi notarea doar a celor 3]opinia mea: nu[/B]

deci faptul ca ti-ai exprimat o opinie vis a vis de o decizie pe care ar fi trebuit sa o ia juriul in viitor . asta ti-a adus acuza si nu de la mai multi ci de la afex caruia ii dau dreptate de data asta

acum ai inteles de ce?

(in locu tau nici nu aminteam, este o alta ipostaza de a poza in victima si nu are nici relevanta pentru concurs)

Catziva juratzi mi-au atras atentzia

nu cativa , ci io, recunosc si nu ma feresc de nimeni

citatul pe care l-ai dat cu definitia sonetului primit de la alienor este inclomplet. nu am acum lincurile dar :

la nr de silabe : 11 pentru limba italiana (si nu Italia) , spaniola si romana

la rima : incrucisata pentru limbile franceza, italiana, spaniola si romana

daca ca organizator ai decis ca se vor nota toate lucrarile ar fi trebuit , tot ca organizator , citatul lui alienor sa-l fi pus inainte de inceputul probei, ca uamenii sa stie, cine e boul si cine e vitelu :D

----
in plus , personal am fost de acord ca la numarul de silabe sa nu fiu strict si sa ma limitez la 11 silabe/vers ci am acceptat de buna voie sa iau drept corecte si sonetele in plaja de 10-12 silabe/vers insa nici asa cele 10 sonete nu corespundeau cerintelor cu exceptia unuia care din pacate suferea alta greseala majora , rima neimbratisata deci si asta era exclus.
eyewitness

Mesajde SOD » Vin Apr 29, 2005 2:20 pm

taiatzi in carne vie altfel se creeaza precedent. am fost bou si n-am respectat cerintzele? am fost! atuncia nu merit decat maxim un 2, asha , pentru c-am muncit sau descalificarea. e simplu, foarte simplu.

ofendere, incearca sa nu te mai scarpini in nas cu dejtu de la picior, ca-i mai simplu cu ala de la mana.

Gya, Howgh sau cum vretzi voi !
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde theOffender » Vin Apr 29, 2005 3:01 pm

citatul lui alienor sa-l fi pus inainte de inceputul probei

l-a proba respectiva afex a explicat cam ce ar trebui sa contzina un sonet. azi am primit o definitzie de la alienor in forma in care am postat-o mai sus. intrucat nu contrazice cele spuse de afex, insa conseider exprimarea mai "prietenoasa", am postat-o din nou:

pentru juriul
definitzia data de afex:http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=385706&postcount=356

iar in ceea ce priveshte acuza, dupa, dupa... toate la vremea lor.

SOD, vezi-tzi de proba 3 ca nimeni nu se scarpina nicaieri.
theOffender

Mesajde mikutzul » Vin Apr 29, 2005 3:20 pm

Ce sa discuta pe cronica sau pe coffee table nu ar trebui sa influenteze definitia probei.Cine are mereu timpul si rabdarea de a cauta presupusele definitii in amalgamul existent in threadurile mai sus amintite? Inainte de lansarea probei, blendueste si tu offendere in threadul destinat anunturilor referitoare la concurs ce si cum.
mikutzul
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Apr 29, 2005 3:34 pm

ofendere, daca ma iei asha,io-mi vad de proba. problema ie daca tu-tzi vezi de organizare. pula mea ba....
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde theOffender » Vin Apr 29, 2005 4:11 pm

gata cu oftopicele aici

acest thread este pentru
pentru cei care nu concureaza si n-au fost admisi nici in juriu

concurentzii shi juriul pe coffee table, nu aici
theOffender

Mesajde eyewitness » Vin Apr 29, 2005 4:45 pm

maciuci africane ofendi , esti plin de dume azi

atunci de ce in plm ai pus postu cu decizia organizatorului aici ?
ce, intereseaza pe cei din afara concursului ?
hai bre laso in ma-sa de treaba ca esti varaza azi

in plus , atunci nici tu nu ai voie sa postezi aici
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Mai 03, 2005 10:44 am

theOffender scrie:iar se dezgroapa mortzii, se vede treaba ca cineva chiar nu vrea acest concurs. de ce?

~p tu? de aia? de jimmini crichet? ~p

acu am terminat de citit agramaticizmele. bre mishu, patronezi da tot degeaba, se vede treaba ca niste frustrari se scot la iveala pe la matale prin posturi, toti is nashpa in afara ta, nu? poi atunci unde e problema? fa-ti conCURsu' cum vrei, daca vrei, unde vrei, sa castige cine vrei, pe regulamentul tau, cu conditiile inpuse de tine, unde puii mei e problema? enjoy your time. daca imi dai copirait fac io concurs separat si tu il tii p'asta.

peseu: avand in vedere ca ultimele doo din cele tri posturi ale matale sunt "te-am spus lu' mama", daca e ceva jignitor mai sus zi-mi sa sterg, ca nu vreau sa risc un avert ca aiu si afecs.

pis

(cer scuze ca am postat aiurea initial :D)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Anterior

Înapoi la Concursuri creatii literare