ole, am gasit foile! iute, iute, ca amr 4 zile.
nu am descalificat nici o lucrare, un motiv fiind cel expus de ochila, am apreciat totusi stradania. alt motiv, vorbind despre fila de jurnal erotic, am considerat ca totusi subiectul, "fila de jurnal care sa descrie o experienta erotica", nu este unul rigid, si poate acorda suficienta libertate celui ce scrie, iar dimensiunea erotica poate fi tratata diferit de fiecare in parte. (fireste, fara a exagera. de exemplu, aventura unui bob de mazare prins intr-o mare involburata si traseul parcurs din chiuveta pana la canalul de scurgere, nu are nimic erotic.) la sistemul de notare am subliniat, neincadrarea
evidenta in tema.
totusi, subtire.
Fila de Altista flufi, tehnic a fost ok, in schimb, la artistic a scartait rau de tot. experienta erotica in sine a fost expusa prozaic de-a dreptu', unda de 'umor', care probabil s-a vrut pentru a da un plus (de originalitate?) lucrarii, pe mine una m-a amuzat, dar deloc in sensu' bun, gasind chiar ridicole si nefericit alese comparatiile, alaturarile din text.
ba mie Semineul mi-a placut cel mai mult. am regasit la regulament, "evident ca puteti sa inventati", mi-a fost suficient si am apreciat originalitatea lucrarii. i-am scazut 2 puncte la incadrarea in tema.
3 februarie mi s-a parut cea mai bine lucrata pe dimensiunea erotica, dar cu minusuri la creativitate.
O relatie interzisa... dar mai bine sa nu mai deschidem subiecte dureroase. M-am abtinut sa n-o descalific, pentru bataie de joc. am zis ca poate a fost doar impresia mea...
Argint (?) de manuela, manivela, manela, sau cum ii zice, tehnic ok, aproape de apreciat stradania de a scrie atat de mult si en detaliu, iar artisitc dezastru. creativitate 0, eleganta 0, coerenta 0, m-ai sufocat cu amanunte agasante, futile, plictisitoare, la un momendat am avut impresia ca ce relatezi tu acolo este de fapt disectia unei broaste si nicidecum o experienta erotica.
despre portet ?
Inger la apus, tehnic ok, artistic aproximativ ok, originalitatea a mers la 1.5 puncte. am apreciat-o ca fiind o lucrare buna, nu foarte buna, nu excelenta, ci buna.
ma opresc aici, daca mai aveti nelamuriri cereti si...ma mai gandesc.

dar sa fie pana in 7 iulie, da flufi?