O shueta...amicala

Mesajde gabuba » Joi Mai 26, 2005 7:31 pm

la dracu, ejti (in)jurat, nu-mi permit luxul. :p

clar, mi l-am pus si pe NuBemMust in cap.
fluffy, ai legatura :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde nbm » Joi Mai 26, 2005 7:36 pm

gabuba scrie:mi l-am pus si pe NuBemMust in cap

daca prin acest NuBemMust faci referire la mine, te inseli.
daca e un user intimplator :rolleyes:, s-ar putea sa ai dreptate.
userul nbm nu-ti poarta pica ;) nici tie si nici vreunui alt concurent...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Mirela » Vin Mai 27, 2005 12:20 am

aja...dej lipseshte omu' doo zile si gaseshte nema danone, moju organizator si medii artimetice facute...ma rog...
de prima zic...pacat.
de a dooa num racesc gura
iar de note...

baixinho © scrie:exemplu concret: EU a primit de la Alienor notele 8 + 8,5 + 7,5, iar media este 8. EU a primit de la Amaterashu 7,5+7,5+7,5, iar media este 7,16. mediile lu EU de la fiecare jurat in parte sunt: 7,16 de la nbm, 7,5 de la afex, 7,83 de la Daimon, 7.67 de la aiu, 8,33 de la Amaterashu si 6,83 de la nocturna. puse cap la cap si impartite la 7 da 7,61.

media asta am adunat cu media notelor de la darkshines [(7,5+7+7,5) : 3 = ] 7,33 si mi-a dat un total, pe care l-am impartit la doi. rezultatul, 7,47, este media finala pentru proba a doua pentru EU.

adica ce intzaleg io prin asta ie ca 7 note de la 7 juratz iegal 50% din toata nota, si restu' 50% e nota lu' darki...care dupa caz, poa' sa ridice sau sa coboare media lucrarilor in cauza de la cer la pamant.
care io mantreb daca ie fair casa aibe un singur jurat putere sa dea juma' din toata nota pe care-o primejte oaminii. da' ma rog...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde eyewitness » Vin Mai 27, 2005 5:17 am

gabuba,

regulamentul a fost facut inainte de inscrieri cand nu se stia numarul exact al celor inscrisi. initial au fost 13 si presupunand ca toti ar fi fost niste "luptatori" dupa 7 probe ar fi ramas 8 si nu 5. se pare insa, ca unii luptatori gen sod si pijkej ,care s-au batut cu pumnu-n pept ca fie viscol fie suare ei vor lupta pana la capat, au cam pierdut din gluante pe drum. pt restu care s-au retras nu cunosc motivu.

chestiunea promovarii unui numar de 8 concurenti din 13 pentru etapa a dooa si 5 pt a treia a fost dictata de timpul afectat jurizarii. te asigur ca din punctu meu de vedere, tinpu alocat pentru notarea unei lucrari este mai mare sau cel putin egal cu cel pentru crearea ei.

banuiesc ca acum, in conditiile in care la proba 3 sunt duar 6 concurenti , paragrafu respectiv din regulament nu mai are rost, si mai mult, daca numaru concurentilor se va reduce sub 5 , personal consider ca acest concurs nu-si mai are rostu drept pentru care io ma voi retrage.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde sol » Vin Mai 27, 2005 7:49 am

E fuuuarte frumos concursul vostru, am primit un job la pajishti si e fuuuarte frumos, am dormit in fan si m-a ploiat... in pauza de la prima masa si de la a doua ne da voie la net. Cred ca sunt fuuuarte modern, abia astept sa scriu despre asta, cel mai greu e sa traduc din solariana, la noi cuvintele nu e numai text, ca la voi, se pierde mult pe drum. Alienor, ce note bune mi-ai dat tu, asa-i ca ti-a placut? Mirela, matematica e o taina. Fluffy, am vrut sa te votez, nu m-a lasat OM decat daca ma votez si pe mine, nici eu n-am inteles nimic dar mi-a placut foarte mult, mai scrie-mi. Rezumat: I love you too.
sol
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Mai 27, 2005 8:28 am

eyewitness scrie:
... se pare insa, ca unii luptatori gen sod si pijkej ,care s-au batut cu pumnu-n pept ca fie viscol fie suare ei vor lupta pana la capat, au cam pierdut din gluante pe drum. pt restu care s-au retras nu cunosc motivu.

.

Io nu m-am batut cu pumnu-n piept, dar as fi mers pana la sfarsit, daca nu m-as fi simtit nedreptatit in ultimu hal. Faptu ca se cam duce pe pl poate ca demonstreaza si calitatea concursului din care m-am retras la timp.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde nocturna » Vin Mai 27, 2005 8:34 am

pijchesh, n-ai dreptate. la scoala te-ai simtit vreodata nedreptatit, in ultimul hal ? shi te-ai lasat de shcoala ?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gabuba » Vin Mai 27, 2005 9:11 am

eyewitness scrie:mai mult, daca numaru concurentilor se va reduce sub 5 , personal consider ca acest concurs nu-si mai are rostu drept pentru care io ma voi retrage.

da' de ce? daca atatia au mai ramas dupa potop si vijelie, care-i problemu'? si daca mai raman 2 in competitie, fair si just din partea juriului mi se pare sa puncteze in continuare.
desi nu se aplica si partea cu (,) calitatea, nu neaparat cantitatea conteaza...
cat in joc se afla mai mult de un user, e concurs...

parerea mea, parerea mea!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde eyewitness » Vin Mai 27, 2005 9:16 am

ie un punct de vedere gabuba , ne mai gandim. sper insa ca cei "ramasi" sa continuie pana la sfarsit.

pijkej, daca fiecare am renunta la fiecare nedreptate care ni s-a facut in veatza , rata sinuciderilor ar creste considerabil
eyewitness

Mesajde Djinn » Vin Mai 27, 2005 9:25 am

deci ca sa stiti: io continui pana-n panzele albe, de mine nu scapatz, am mai zis :D
pai ce ou' meu?! ~p (mersi alienor).

gabubi, io ma gandeam ca stecla sa se imparta la cei prezenti la ceremonia de premiere :p (evident ca adevaratii luptatori vor fi acolo, pacat ca unii e peste hotare, dar o sa inchinam un paharel in cinstea lor :) ).
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde gaga » Vin Mai 27, 2005 9:48 am

gabuba scrie:desi nu se aplica si partea cu (,) calitatea

ce parerea mea tot pui bre virgule d'alea?

lasa bre ca daca se duce de suflet ie bine, ie o dovada ca omu' modern si vesnic activ se plictiseste ca sotzu de sotzie, au fo o droaie de concursuri asa (vezi ala de genialitatzi), important este ca ramane cioplit cu litere de aur talentu' forumistului, sa stie posteritatea (ca tot e parada omosesualilor).
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde piskeshu » Vin Mai 27, 2005 9:56 am

Eye, miza nu era asa mare incat sa trec peste futaiu ala. Nu merita sa ma enervez pt. un asemenea concurs, la care participam de placere.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gabuba » Vin Mai 27, 2005 9:58 am

danoni, am horoare de c(a)(u)caieli si mereu folosesc diverse metode contra lor :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde eyewitness » Vin Mai 27, 2005 11:27 am

pijkej, retragerea ta a fost o decizie unilaterala din parte-ti pe care io o respect dar nu pot fi si de acord cu ea. n-o sa reusesti in viata ta sa ma convingi ca juriu ti-a facut o nedreptate favorizand alte lucrari, consideri tu mai slabe, in detrimentu lucrarii tale. accesele de furie si nervi te pot duce la decizii gresite. iote la hitler, s-a enervat si a invadat uniunea sovietica si iote ce-a iesit :D bulibasheala
eyewitness

Mesajde baixinho© » Vin Mai 27, 2005 12:43 pm

eyewitness scrie:accesele de furie si nervi te pot duce la decizii gresite.

ete cucu. da cant teai inerfat cu nerfii pe sticla aia de olmeca cum a fost? nimic n-a mai ramas din ea, si nu cred ca ai gresit frun pic ca ti-ai pus mintea cu ea.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde mikutzul » Vin Mai 27, 2005 12:49 pm

Ultima perioada a fost destul de incarcata pentru mine, imi cer scuze pentru ca nu mi-am anuntat retragerea mai din timp.
Succes tuturor celor ramasi si fie ca acest concurs sa ajunga la un final fericit cu castigatori. :)
mikutzul
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 27, 2005 12:56 pm

mikutz...dar poti continua. poti participa la proba IV.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Mai 27, 2005 1:02 pm

flufiiii unde-i flufi? uite ce am gasit pt tine :D
http://www.camellia.org/kitchen/meringue-mushrooms.html

si uite-te in josul paginii, am citit initial "flufi's kitchen" ~p ai facut tot fanclubu cu capu' de ma merenghii tai ~p
gaga

Mesajde mikutzul » Vin Mai 27, 2005 1:11 pm

Merci Moshule pentru incurajare, am sa revizuiesc calendarul in weekend si daca gasesc suficiente goluri atunci promit sa raman in concurs.
mikutzul
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mai 27, 2005 1:18 pm

am sa revizuiesc calendarul in weekend si daca gasesc suficiente goluri

uauuuu...m-ai dat pe spate bre

am sa revizuiesc si io rafturile de la supermarchet in uichend si daca am sa gasesc suficiente plinuri promit ca ma fac tzandari in afara de concurs
eyewitness

Mesajde Djinn » Vin Mai 27, 2005 1:19 pm

danonina, aici-s, bre, printre trebi mai aruncam si-un ochi pe fc :D misto reteta; flufi's kitchen :rolleyes: inca n-a produs asa ceva, da' poate in curand, cine stie...

ps - da' pliz explain za following statement:
"ai facut tot fanclubu cu capu' de ma merenghii tai"

:con: deci ce-am facut io cu capu la fanclub? sau ce-am facut cu capu fanclubului? si ce te merenghii mei?! ~p
Djinn

Mesajde gaga » Vin Mai 27, 2005 2:22 pm

e o ecspresie de cartier flufi, nu ai de unde sa o stii tu ca nu esti din salajeaaaan ca mimne :D
gaga

Mesajde Djinn » Vin Mai 27, 2005 2:30 pm

pe bune, salajeaaaanu foloseste merenghi? ;b wow... credeam ca iei e cu manelele.

indeed, nu-s nici macar de p-aci :p is din alta parte...
Djinn

Mesajde Daimon » Vin Mai 27, 2005 2:34 pm

da fluffo, tu si kundera traiti in alta parte:D
Daimon

Mesajde Djinn » Vin Mai 27, 2005 2:41 pm

bre, kundera ala nush unde o trai iel, da' io sigur traiesc in alta parte (posibil si alta data ~p da' inca nu s-a facut nici un studiu concludent in sensul asta, ma bazez doar pe observatiile mele cum c-as fi permanent "defazata" if i may say so - and if i may not tot dracu' ala e :D )
Djinn

Mesajde Alienor » Vin Mai 27, 2005 2:53 pm

flufi mic, "facutul cu capu' " e de salajeaan, nu merenghii.. fii mai atenta, ce ou' tau? :D

edit : daca pun tricoul ala cu amanita muscaria la bataie, drept premiu la literaturi, s-o reintoarce pijkeshu in concurs? :con:
Alienor
Junior Member

Mesajde Djinn » Vin Mai 27, 2005 2:59 pm

hai mah alienor, n-are voie omu' sa faca putzin mijtou de salajeaaaan ? :D
si-asa era sa ma ratacesc odata p-acolo...
Djinn

Mesajde eyewitness » Vin Mai 27, 2005 3:09 pm

si-asa era sa ma ratacesc odata p-acolo

normal ca duar nu ie-n bucuresti
ie comuna limitrofa :D
eyewitness

Mesajde paiacec » Vin Mai 27, 2005 3:15 pm

daca pun tricoul ala cu amanita muscaria la bataie, drept premiu la literaturi, s-o reintoarce pijkeshu in concurs

Daca n-ai cu beshina porcului sigur nu vine:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Alienor » Vin Mai 27, 2005 3:20 pm

as pune, doar ca io-n dulap am garderoba, nu ierbar :D
Alienor
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Concursuri creatii literare