clar, mi l-am pus si pe NuBemMust in cap.
fluffy, ai legatura

gabuba scrie:mi l-am pus si pe NuBemMust in cap
baixinho © scrie:exemplu concret: EU a primit de la Alienor notele 8 + 8,5 + 7,5, iar media este 8. EU a primit de la Amaterashu 7,5+7,5+7,5, iar media este 7,16. mediile lu EU de la fiecare jurat in parte sunt: 7,16 de la nbm, 7,5 de la afex, 7,83 de la Daimon, 7.67 de la aiu, 8,33 de la Amaterashu si 6,83 de la nocturna. puse cap la cap si impartite la 7 da 7,61.
media asta am adunat cu media notelor de la darkshines [(7,5+7+7,5) : 3 = ] 7,33 si mi-a dat un total, pe care l-am impartit la doi. rezultatul, 7,47, este media finala pentru proba a doua pentru EU.
eyewitness scrie:
... se pare insa, ca unii luptatori gen sod si pijkej ,care s-au batut cu pumnu-n pept ca fie viscol fie suare ei vor lupta pana la capat, au cam pierdut din gluante pe drum. pt restu care s-au retras nu cunosc motivu.
.
eyewitness scrie:mai mult, daca numaru concurentilor se va reduce sub 5 , personal consider ca acest concurs nu-si mai are rostu drept pentru care io ma voi retrage.
gabuba scrie:desi nu se aplica si partea cu (,) calitatea
eyewitness scrie:accesele de furie si nervi te pot duce la decizii gresite.
am sa revizuiesc calendarul in weekend si daca gasesc suficiente goluri
si-asa era sa ma ratacesc odata p-acolo
Înapoi la Concursuri creatii literare
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator