clar, mi l-am pus si pe NuBemMust in cap.
fluffy, ai legatura

gabuba scrie:mi l-am pus si pe NuBemMust in cap
 nici tie si nici vreunui alt concurent...
 nici tie si nici vreunui alt concurent...
baixinho © scrie:exemplu concret: EU a primit de la Alienor notele 8 + 8,5 + 7,5, iar media este 8. EU a primit de la Amaterashu 7,5+7,5+7,5, iar media este 7,16. mediile lu EU de la fiecare jurat in parte sunt: 7,16 de la nbm, 7,5 de la afex, 7,83 de la Daimon, 7.67 de la aiu, 8,33 de la Amaterashu si 6,83 de la nocturna. puse cap la cap si impartite la 7 da 7,61.
media asta am adunat cu media notelor de la darkshines [(7,5+7+7,5) : 3 = ] 7,33 si mi-a dat un total, pe care l-am impartit la doi. rezultatul, 7,47, este media finala pentru proba a doua pentru EU.

eyewitness scrie:
... se pare insa, ca unii luptatori gen sod si pijkej ,care s-au batut cu pumnu-n pept ca fie viscol fie suare ei vor lupta pana la capat, au cam pierdut din gluante pe drum. pt restu care s-au retras nu cunosc motivu.
.

eyewitness scrie:mai mult, daca numaru concurentilor se va reduce sub 5 , personal consider ca acest concurs nu-si mai are rostu drept pentru care io ma voi retrage.

(mersi alienor).
 (mersi alienor).
 ).
 ).
gabuba scrie:desi nu se aplica si partea cu (,) calitatea

bulibasheala
 bulibasheala
eyewitness scrie:accesele de furie si nervi te pot duce la decizii gresite.

ai facut tot fanclubu cu capu' de ma merenghii tai
 ai facut tot fanclubu cu capu' de ma merenghii tai 
am sa revizuiesc calendarul in weekend si daca gasesc suficiente goluri

misto reteta; flufi's kitchen :rolleyes: inca n-a produs asa ceva, da' poate in curand, cine stie...
 misto reteta; flufi's kitchen :rolleyes: inca n-a produs asa ceva, da' poate in curand, cine stie...

da' inca nu s-a facut nici un studiu concludent in sensul asta, ma bazez doar pe observatiile mele cum c-as fi permanent "defazata" if i may say so - and if i may not tot dracu' ala e
 da' inca nu s-a facut nici un studiu concludent in sensul asta, ma bazez doar pe observatiile mele cum c-as fi permanent "defazata" if i may say so - and if i may not tot dracu' ala e  )
 )

si-asa era sa ma ratacesc odata p-acolo

Înapoi la Concursuri creatii literare
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori