subscriu la recomandarea precedenta: liternet.ro
ai dreptate cu anticariatele,unelecarti sunt mai scumpe decat in librari.Recent am vazut Sogunul in librarie cu 80RONsi la anticariatcu 100RONDjinn scrie:vezi c-a scos Nemira din nou "Dune", am vazut recent. Iar daca nu vrei noua (ca, deh, costa mai mult), cauta la anticariate.
Recent am vazut Sogunul in librarie cu 80RONsi la anticariatcu 100RON dar cartea MERITA
riverflow scrie:Pai, nu ar fi rau sa incepi vacanta cu o carticica in care se regaseste toata lumea, mai ales tu... "Alchimistul" de Paul Coehlo. Asta ar fi o prima recomandare din partea mea, nu neaparat si buna- asta vei descoperi tu. La capitolul "poezii", sau mai bine zis "catrene", Un(ui)Copilutz cred ca i-ar face placere sa citeasca Omar Khayyam (parca asa se scrie). Mie mi-a mai placut la nebunie (cand eram in clasa a zecea) si Ion Minulescu, romanul "Corigent la limba romana" (si poeziile evident). A, si inca ceva care mi-a placut LA NEBUNIE: Jean Paul Sartre- "Zidul", Dostoievski- "Adolescentul" si multe altele. Sper ca ti-am fost de ajutor. (Pentru vacantza, iti mai recomand din tot sufletul, Rodica Ojog-Brasoveanu- Ciclul Melania: "Cianura pentru un suras", "Buna seara, Melania", "Statuia din parc" etc.)
Vacanta placuta!!!!!
cr3tz scrie:"misterul camerei galbele"
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator