subscriu la recomandarea precedenta: liternet.ro
. crede-ma ti-as recomanda una cu placere, dar nu cunosc. nu e nevoie sa deschizi in fiecare zi un thread nou pentru asta, daca forumistii nu au raspuns, or fi avut ei motivele lor. citeste si tu tot threadul asta si o sa vezi atatea recomandari ca n-o sa mai ai timp de stat pe net
. si daca nu-s destule, uite inca doua romanesti de la mine, care m-au fascinat in copilarie: "Pe urmele destinului" Romulus Cioflec si in special "Satra" de Zaharia Stancu.
de Llosa am mai citit "Elogiu mamei vitrege" dar nu l-as recomanda decat unui bulimic care vrea sa se scuteasca de efortul de a isi baga degetele pe gat. (comentariul unei colege: "eu inteleg ca in postmodernism arta coboara in strada, insa motivul pentru care ea e coborata in buda e dincolo de puterea mea de intelegere
). "Un veac de singuratate" mi-a placut si mie in mod deosebit, ca si "Despre dragoste si alti demoni" si "Fantastica si trista poveste..." de acelasi autor.

)O mana de oase(Bag of bones daca esti din iasi pot sa ti-o imprumut)si ultima citita Cimitirul animalelor (costa dar se merita)Totusi carte mea preferata este Sogun si o recomand tuturor pt ca are de toate:suspans,aventura, dragostesi mai alesINTRIGA LA MAXIMai dreptate cu anticariatele,unelecarti sunt mai scumpe decat in librari.Recent am vazut Sogunul in librarie cu 80RONsi la anticariatcu 100RONDjinn scrie:vezi c-a scos Nemira din nou "Dune", am vazut recent. Iar daca nu vrei noua (ca, deh, costa mai mult), cauta la anticariate.
dar cartea MERITA(de as avea 100ron 
Recent am vazut Sogunul in librarie cu 80RONsi la anticariatcu 100RON dar cartea MERITA
riverflow scrie:Pai, nu ar fi rau sa incepi vacanta cu o carticica in care se regaseste toata lumea, mai ales tu... "Alchimistul" de Paul Coehlo. Asta ar fi o prima recomandare din partea mea, nu neaparat si buna- asta vei descoperi tu. La capitolul "poezii", sau mai bine zis "catrene", Un(ui)Copilutz cred ca i-ar face placere sa citeasca Omar Khayyam (parca asa se scrie). Mie mi-a mai placut la nebunie (cand eram in clasa a zecea) si Ion Minulescu, romanul "Corigent la limba romana" (si poeziile evident). A, si inca ceva care mi-a placut LA NEBUNIE: Jean Paul Sartre- "Zidul", Dostoievski- "Adolescentul" si multe altele. Sper ca ti-am fost de ajutor. (Pentru vacantza, iti mai recomand din tot sufletul, Rodica Ojog-Brasoveanu- Ciclul Melania: "Cianura pentru un suras", "Buna seara, Melania", "Statuia din parc" etc.)
Vacanta placuta!!!!!

cr3tz scrie:"misterul camerei galbele"
cartile is scrise de Maurice Leblanc parca.
ma bucur ca am gasit acest topic...
...uite m-am apucat deja sa fac introducerea la carte...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator