Initial trimis de mitotakis
a m-ai auzit cineva de suie paparude? m-ai cinta?
Chiar ma ..astia mai canta?
Initial trimis de ???????
or sa cam voteze unii impotriva altzilor
Initial trimis de Rolo Tomasi
amice, nu fii paranoic
-Nu fi paranoic.
-Fii paranoic !
Initial trimis de Mr Hyde
Apropo de asta, conjunctivul prezent e "sa fi" si nu "sa fii"...
Eu sant din franta si am urmarit emisiunea eurovision si mia placut foarte mult cum a cantat Nicola dar din pacate na castigat dar totusi a fost printre ele mai tari cantece si ma bucur si sper ca va ajunge celebra in toata lumea cantecu e marfa!!!!!!!!!!!
Initial trimis de mery
am ajuns momentan la concluzia ca se poate si noi sa facem astfel de greseli, ca nu este o rusine sa le sesizam persoanelor in cauza.
Initial trimis de mery
putem noi oare sa trecem peste astfel de greseli daca stim ca oamenii care le fac nu sunt de condamnat totusi pentru altceva mai rau?
profilul moral este intrebarea, au ei profilul pe care il dorim noi si pot face schimbari in aceste sens?in plus educatia, asta niciodata nu o sa fie suficienta.
Initial trimis de Hampu The Great
mai distrat
intreabatzi mama
sa sti
Initial trimis de dana
[...] putina educatie pe care ma straduiesc sa o faca aici va umple, sper eu, golurile lasate de invatzamantul romanesc.
da' da' si asia...
initial trimis de angus
Recunosc ca am fost uimit, nu aici pe forum, ci-n viata reala, ca unele persoane nu si-au dat seama ca eu vorbesc asa, intentionat...
Initial trimis de nu_conteaza
faza e ca ....nu e asa de originala!
Initial trimis de Portnoy
Si eu sper la fel... De aceea va aduc si eu la cunostinta un caz pe care l-am intalnit pe "Rock strain"...
Corect ar fi: "[B]Da (afirmatie) (fara apostrof), (virgula) da' si asia..." Nu?
Cu maxima placere...
[/B]
deoarece mutzi oameni isi imagineaza ca rockul influienteaza oamneni spre un cult satanic...
si pt faptul ca ne imbracam altfel...nu trebuie sa fim consideratzi diferitzi sau sa strice ..copchii prosti "satana" dupa noi...
Initial trimis de EvilEyes
ca deabia a inceput
Initial trimis de Unregistered
canta cu o trupa jenibila
Initial trimis de Oribilul Mosh
pe angus de ce nu o dai exemplu ? omu asta isi bate joc de limba romana ! :mad:
Initial trimis de Oribilul Mosh
dar specifica si unde
Initial trimis de dana
pentru ca spre deosebire de tine, angus arata bine :p
si fiindca scrie asha de obositor ca nici nu mai citesc ce "zice", d'aia :rolleyes:
Initial trimis de cherry
Din toate punctele de vedere si foarte clar fara nici o indoiala sau vre-o retinere DA!Adica cel putin dupa mine este cea mai varza si mai nasoala interpreta romaneasca!!In primul rand ptr ca nu are voce se screme pur si simplu ca sa cante si in afara de asta e ea nasoala de la mama natura!Deaia nu inainteza muzik romaneasca ptr k avem astfel de ratati k solisti!Ce puii mei de fani o avea si asta cred k numai copi intre 5-6 ani in fine ce sa-i faci asta e Romania!!!!!!!!!!!Bye
Initial trimis de Nicholas_Alex
Ai place sa stea pe masa linga noi, in timp ce taiam legumele/fructele, si ai mai dadeam partile moi
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator