De veghe in lanul de secara

parca urmand sirul de slove, ce-a tale ganduri samanara...

Mesajde Bamse » Mar Apr 29, 2003 3:19 am

Initial trimis de mitotakis
a m-ai auzit cineva de suie paparude? m-ai cinta?

Chiar ma ..astia mai canta?
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Mesajde as xxl » Vin Mai 02, 2003 2:56 pm

omu', inainte de orice, ar trebui sa fie antent la semnatura proprie, personala si mereu repetitiva:
"O data ce ai intrat in Cocina, mocirla te inghite..."
cine o fi asta ?
maciuci©
as xxl

Mesajde Rolo Tomasi » Dum Mai 25, 2003 12:02 am

amice, nu fii paranoic

-Nu fi paranoic.
-Fii paranoic !

problema asta o au cam multi de pe forumul asta.

iarasi : a citi nu a citii

a citi -infinitiv

citii perfectul simplu pers I

etc...
Rolo Tomasi
Junior Member

2075

Mesajde baixinho© » Joi Mai 29, 2003 6:10 pm

ghiciti despre cine este vorba in propozitie:
Initial trimis de ???????
or sa cam voteze unii impotriva altzilor

nu va duceti pe forum sa cautati, ca nu este frumos asa!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Joi Mai 29, 2003 6:30 pm

io shtiu cine fu(ca doar fu pa tarlaua ce-o am la arat shi semanat), da nu zic, penca mie mi-a placut, ceea ce creca shi tzie, da vreai tu ashea casa fii pricinos az cu orice chip...
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Mai 29, 2003 8:40 pm

Initial trimis de Rolo Tomasi
amice, nu fii paranoic

-Nu fi paranoic.
-Fii paranoic !

Apropo de asta, conjunctivul prezent e "sa fi" si nu "sa fii"...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde angus » Vin Mai 30, 2003 2:25 pm

Initial trimis de angus
...fii pricinos

tztztz, greu cu conjunctivul asta prezent, nashea nashico? :D
angus
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Vin Mai 30, 2003 9:14 pm

Initial trimis de Mr Hyde

Apropo de asta, conjunctivul prezent e "sa fi" si nu "sa fii"...

uitai sa scriu complet: e "sa fi" cand ajuta la formarea conjunctivului trecut ( ex. "sa fi plecat", si nu "sa fii plecat" cum e plin netu'). La conj. prezet pers a 2-a e "sa fii".
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Salma » Dum Iun 01, 2003 7:59 pm

NO COMMENT

Re: Re: :)) esti tare CRIMINALO!

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Initial trimis de Criminala
dar vreau sa omor pe cineva de pe forumul ata!

hehe..de ce am impresia ca eu sunt tinta?!

Iar pentru d3a....daca nu ne intereseaza daca se drogheaza sau nu, atunci de ce negi faptul ca s-ar droga, logic,nu? iar faza cu legatura....nu fac nici o diferenta ci deduc logic! Daca ati fi intro mai stransa legatura cu baietii decat cu mine m-ati intelege!
I LOVE YOU COASO!
--------------------------------------------------------------------------------

d3a^crazY

neg acest lucru pentru ca ii cunosc si stiu despre ce vorbesc....si nu ii ridic in slavi...eu nu sunt o fana,cel putin nu in adevaratul sens al cuvantului... A! si...cum spuneam... din punct de vedere gramatical, ati se scrie corect "a-ti",ca sa stii,pt cultura ta generala! )) mda..gata cu cearta..
PEACE!
Salma

Mesajde dinu » Lun Iun 02, 2003 1:23 pm

Initial trimis de Salma
din punct de vedere gramatical, ati se scrie corect "a-ti",ca sa stii,pt cultura ta generala!

:o :o :o
dinu
Junior Member

Mesajde stefan » Mie Iun 04, 2003 11:02 am

ograsa s-a intors cumva? sau o fi sora ei? oricum promite :D.

Eu sant din franta si am urmarit emisiunea eurovision si mia placut foarte mult cum a cantat Nicola dar din pacate na castigat dar totusi a fost printre ele mai tari cantece si ma bucur si sper ca va ajunge celebra in toata lumea cantecu e marfa!!!!!!!!!!!

http://fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=7652
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

greseli....

Mesajde mery » Mie Iul 30, 2003 5:18 pm

mi-aduc aminte de o intrebare, nu mai stiu de la cine, dar se referea la faptul de a accepta sau de felul in care as privi o scrisoare de la cineva, cu greseli de gramatica sau ortografie. stiu sigur ca atunci am raspuns categoric ca as renunta la a discuta cu acea persoana pentru ca nu am nevoie de astfel de persoane in jurul meu.
acum privesc altfel problema: singura am observat ca astfel de situatii apar si inca des si ar trebui sa cantarim cat de grave sunt acele greseli, mai ales daca se repeta. am ajuns momentan la concluzia ca se poate si noi sa facem astfel de greseli, ca nu este o rusine sa le sesizam persoanelor in cauza.
putem noi oare sa trecem peste astfel de greseli daca stim ca oamenii care le fac nu sunt de condamnat totusi pentru altceva mai rau?
profilul moral este intrebarea, au ei profilul pe care il dorim noi si pot face schimbari in aceste sens?in plus educatia, asta niciodata nu o sa fie suficienta.
mery
Junior Member

Re: greseli....

Mesajde onk » Mie Iul 30, 2003 6:56 pm

Initial trimis de mery
am ajuns momentan la concluzia ca se poate si noi sa facem astfel de greseli, ca nu este o rusine sa le sesizam persoanelor in cauza.

- " ca se poate CA si noi sa facem... (nu ma abtzin) :)
Initial trimis de mery
putem noi oare sa trecem peste astfel de greseli daca stim ca oamenii care le fac nu sunt de condamnat totusi pentru altceva mai rau?
profilul moral este intrebarea, au ei profilul pe care il dorim noi si pot face schimbari in aceste sens?in plus educatia, asta niciodata nu o sa fie suficienta.

- nu pot sa cred ca judeci respectabilitatea morala dupa normele regulilor gramaticale. Sau ca macar ti-ai pus problema asta....recunosc, majoritatea celor care se baga in seama pe fanclub si emit greselile de care spui sunt niste idiotzi sau cel putzin retarzi, dar exista si alti oameni care pur si simplu au foarte multe de spus intr-un timp scurt (si nu ma gindesc numai la limita internetului) si apar te miri ce tot felul...

dupa cum spui tu, nu este o rusine sa sesizezi erorile celor din jur, dar este jenant sa ai asupra ta spotul negativ intr-o adunare. Pe de alta parte ca sa iti permiti sa corectezi trebuie sa ai asupra ta certificatul de prea bun si prea corect. In plus e chiar funny sa corectezi in viatza de zi cu zi dar risti ba nu, nu risti, devii personna non grata in orice grup, deoarece dovedesti:
1. ca alergi dupa greselile celor din jur pentru a le da peste bot
2. ca nu te intereseaza ce anume se spune ci cum se spune, deoarece sigur nu le poti face pe ambele
3. ca te dai desteapta ca sa ce, ca sa captezi atentzia?

Eu una te sfatuiesc sa fii mai concilianta si sa lasi oamenii sa vorbeasca, deoarece un criminal nu se dezvaluie prin "ele este"
Asta nu inseamna ca nu ne putem amuza pe "de veghe in lanul de secara..." ....eee... dar asta este o alta minunata poveste....
onk

Mesajde onk » Mie Aug 13, 2003 7:28 am

[quote]Initial trimis de sweetsilv
Oricine a citit ceva de John Saul si ia placut sau din potriva a detestat ce a citit este binevenit sa vina si sa isi impartaseasca impresile!astept cat mai multe mesaje!(nu ca ar veni prea multe!)

no comment
onk

credeam ca e altceva...

Mesajde RadioM+ » Dum Sep 07, 2003 6:20 pm

sincer sa fiu......eu credeam ca aici se dicuta despre carte..care e una bunicica! ..dar mai bine va las sa vorbiti despre tot ce doriti!
RadioM+
Junior Member

Mesajde Jean Pavel » Joi Sep 11, 2003 10:29 am

Initial trimis de Hampu The Great
mai distrat
intreabatzi mama
sa sti

bre fratilor la mine in galerie la ghencean groapa ie uni care ie mai culti sa moara mama daca va mintesc io jean din ghencea cu 4 clase primare si unicele
asta hampu care ia ramas juma de pula atarnata de sunca se spargen figuri pacilea si se da shi baban cu chestia asta
muie bah de la jean si galeria ultras si invata bah sa scri bagamias pula in gura ta
Jean Pavel
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Sep 11, 2003 1:21 pm

Initial trimis de dana
[...] putina educatie pe care ma straduiesc sa o faca aici va umple, sper eu, golurile lasate de invatzamantul romanesc.

Si eu sper la fel... De aceea va aduc si eu la cunostinta un caz pe care l-am intalnit pe "Rock strain"...
da' da' si asia...

Corect ar fi: "Da (afirmatie) (fara apostrof), (virgula) da' si asia..." Nu?

Cu maxima placere...
initial trimis de angus
Recunosc ca am fost uimit, nu aici pe forum, ci-n viata reala, ca unele persoane nu si-au dat seama ca eu vorbesc asa, intentionat...

Sa fi fost o oare "greseala de tastare" sau userul cu pricina facu ca angus?
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Joi Sep 11, 2003 1:50 pm

Initial trimis de nu_conteaza
faza e ca ....nu e asa de originala!

io zic ca e mai mult decat originala ,poate printre cele mai originale...
eyewitness

Mesajde gaga » Dum Sep 14, 2003 2:14 pm

Initial trimis de Portnoy

Si eu sper la fel... De aceea va aduc si eu la cunostinta un caz pe care l-am intalnit pe "Rock strain"...

Corect ar fi: "[B]Da (afirmatie) (fara apostrof), (virgula) da' si asia...
" Nu?

Cu maxima placere...
[/B]

corect, virgula, nu apostrof.... mwoaaaaaa ... ai vanat mult?
gaga

Mesajde cubu » Dum Sep 14, 2003 2:42 pm

Nu.

Asta de jos mi-e adresata mie, nici nu a trebuit sa vanez, a intrat direct in tolba...
Initial trimis de CrAsh0v3r
s-o i-au in pula ?
indescifrabil
cubu

bine fratele nostru intr-ale rockului

Mesajde gaga » Lun Sep 22, 2003 8:20 am

EvilEyes
Junior Member

Inregistrat: Sep 2003

care zice asha:

deoarece mutzi oameni isi imagineaza ca rockul influienteaza oamneni spre un cult satanic...

si un final apoteotic

si pt faptul ca ne imbracam altfel...nu trebuie sa fim consideratzi diferitzi sau sa strice ..copchii prosti "satana" dupa noi...

:con:
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde gaga » Mar Sep 23, 2003 2:43 pm

nu dau citatele ca nu incap ... bestial gagiul ... l-a luat pe gabitzu la ortografie :p

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=185190#post185190

p.s. Romania s-a scris asa (si nu Rominia) dintotdeauna. Ca chestie.
gaga

Mesajde gabuba » Mie Sep 24, 2003 11:10 am

dom'le, si cat statui la panda cu batzu incins sa-l ard pe vreunu care greseste .. si iata ca vremea mea a venit [:j] :

Initial trimis de EvilEyes
ca deabia a inceput

maestre, stai cam prost la capitolu "unde dracu-i cratima, uite ca mi s-a stricat space-ul" !

Initial trimis de Unregistered
canta cu o trupa jenibila

scuza ta e ca ai postat neinregistrat (ca un las!) , dar de un DEX tot ai nevoie...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gaga » Vin Sep 26, 2003 2:05 pm

bine...vorbeste cu mine...dar scrie corect si frumos. lasa impresile pentru clasa muncitoare.

superbu' cosh a mancat un "i" :o
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 26, 2003 2:13 pm

dar specifica si unde...ca sa imi dau seama pe viitor....si sa nu mai repet greselile trecutului :p

pe angus de ce nu o dai exemplu ? omu asta isi bate joc de limba romana ! :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Sep 26, 2003 2:15 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

pe angus de ce nu o dai exemplu ? omu asta isi bate joc de limba romana ! :mad:

pentru ca spre deosebire de tine, angus arata bine :p
si fiindca scrie asha de obositor ca nici nu mai citesc ce "zice", d'aia :rolleyes:
gaga

3345

Mesajde baixinho© » Vin Sep 26, 2003 3:01 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
dar specifica si unde

impresiile. ma rog, putea sa fie si precedentul i, ca nu stiu pe care l-ai ratat.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Vin Sep 26, 2003 5:11 pm

Initial trimis de dana

pentru ca spre deosebire de tine, angus arata bine :p
si fiindca scrie asha de obositor ca nici nu mai citesc ce "zice", d'aia :rolleyes:

in prima parte a mesajului quotat se vede de departe ca se vorbeshte serios.
dana, da' intra doa glumejti, nu? ca daca glumejti, sa shtii ca mie numi plac glumele astea!
peseu: o fi revolutzie?!
alt peseu: deci voi pa neatza il cititz? sau atz renuntzat de mult? baicsu ie shi iel in top. misoginilor care suntetz!
cei drept, recunosc consimtzind ca dacai pierdut firu epic, ce se perpetueaza din post in post, se pua sa te pierzi in contecst shi sa nul mai gasesjti niciodata never.
shi nar mai fi niciun fan sa sicriu can dex. puate co sancerc, sa vad cum ie, daca mai datz mult cu petren mine.

moshule, sa nu man juri. nu ie nimic personal. am scris serios o gramada pe teatru. zi shi tu, aveam interlocutori, nu.
angus
Junior Member

material nou

Mesajde gabuba » Sâm Sep 27, 2003 1:40 pm

credeti ca mai nevoie de vreun comentariu?

Initial trimis de cherry
Din toate punctele de vedere si foarte clar fara nici o indoiala sau vre-o retinere DA!Adica cel putin dupa mine este cea mai varza si mai nasoala interpreta romaneasca!!In primul rand ptr ca nu are voce se screme pur si simplu ca sa cante si in afara de asta e ea nasoala de la mama natura!Deaia nu inainteza muzik romaneasca ptr k avem astfel de ratati k solisti!Ce puii mei de fani o avea si asta cred k numai copi intre 5-6 ani in fine ce sa-i faci asta e Romania!!!!!!!!!!!Bye
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Salma » Dum Oct 05, 2003 5:00 pm

Iata ce se antimpla cind nu antelege omul cum e cu anlocuirea literei aleia, an cuvinte sau la anceputul cuvintelor?

Initial trimis de Nicholas_Alex

Ai place sa stea pe masa linga noi, in timp ce taiam legumele/fructele, si ai mai dadeam partile moi
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Carte