Care E Filmul Vostru Preferat Din Toate Timpurile?

sub lumina lanternei magice

Mesajde h0va » Mar Noi 16, 2004 11:16 am

nene aiule..nuuuu..te rog..de ce spui asta?..

eu doar..ih..eu doar voiam..sa..te rog..nu..numai asta nu..dar..bine..cum zici tu ;p

ce bre nu'tzi plac fimele de actziune?!?

?!
h0va

Mesajde eyewitness » Mar Noi 16, 2004 11:19 am

pijkes, b-rated films, se fac pe banda rulanta , special pentru aichiuurile celor care l-au votat pe bush
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde piskeshu » Mar Noi 16, 2004 11:21 am

Se vede dupa poze!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde nocturna » Mar Noi 16, 2004 11:26 am

io totush zic ca omu a vrut ca sa fie glumetz.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde h0va » Mar Noi 16, 2004 11:30 am

nocturna..lol..bre deci eo va recomand sa vedetzi makr unu' din filme..nici makr la filmele cu Chaplin n'am ras atat..poate doar la Fantozzi sa ma fi cracanat mai tare de ras..

eniueiz doua dintre filme au fost difuzate shi pe protv..am ras cu lacrimi..sunt atat de proaste incat devin nishte comedii excelente..

?!
h0va

Mesajde g.uster » Mar Noi 16, 2004 11:36 am

he he, a se vedea http://www.mondo-digital.com/sidaris.html

"cheap cable TV" :o
g.uster
Junior Member

Mesajde old lord » Lun Noi 22, 2004 11:25 pm

lord of the rings
Cel mai super film ,nu am crezut ca poate fi facut asa ceva .Pacat de partea a 3 a .
Inainte sa apara acest film eram plictisit de cinematografie insa acest film m-a dat peste cap

main of fire
acest film m-a impresionat ,denzel w. a jucat impecabil
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Mihai VDF » Mie Noi 24, 2004 3:46 pm

1.Meet Joe Black.
2. Cubul ( numai partea intai)
3. Blairwitch project I
Life is a bitch and ... than you die!Live and let live !
Mihai VDF
Junior Member

Mesajde Monica_R » Joi Noi 25, 2004 12:39 am

Milionari de weekend si Orient Express
Monica_R
Junior Member

Mesajde Kakarott » Sâm Dec 18, 2004 10:45 am

Goana dupa aur, vechi dar bun shi Unora le place Jazz-ul la fel de vechi
Unde-s multzi puterea creshte dar se dezvolta homosexualitatea.
Kakarott
Junior Member

Mesajde Elektra » Lun Dec 20, 2004 7:03 pm

filmul preferat? ar trebui sa aleg dintre:
1.traffic
2.gladiator
3.saving private ryan
4.a few good men
5.troy
6.dead man walking
7.silence of the lambs, hannibal, red dragon
8.crimson tide
9.nemuritorii
doar astea imi vin in minte acum, dar lista ar putea continua la nesfarsit
Elektra
Junior Member

Mesajde Catalánul » Lun Dec 20, 2004 7:07 pm

pe primul loc Gladiator :rulz: iar pe 2 Troya... sunt filmele care mi-au placut cel mai mult pana acum :ham:
Catalánul

Mesajde blood_wiz » Mar Dec 21, 2004 9:03 pm

pe primu loc The Fifth Element pe locu 2 cele doua filme ghoust in the shell si pe locu 3 Equlibrium super tari toate filmele :D
iubesteti clatita ca pe tine insuti
clatita existentei
blood_wiz
Junior Member

Mesajde thunder84 » Sâm Dec 25, 2004 9:05 pm

"Tacerea mieilor" super misto filmu....l-am vazut cand eram mic si mi-a revolutinonat gandirea....e frumos sa fii destept si sa hacuiesti... ;f
"Am vazut ingerul in piatra si am sculptat pana l-am eliberat." Michelangelo
thunder84
Junior Member

filmul meu preferat e...

Mesajde toogood » Dum Ian 09, 2005 9:24 pm

I know what you did last summer. Este un film horror cu adolescenti, adik "teen-horror". Daca nu l-ati vazut va spun pe scurt despre ce e vorba (desi cei care ati vazut parodia "Scary Movie" stiu despre ce vorbesc):
In timp ce se intorceau de la o petrecere, 4 tineri lovesc din greseala un barbat. Crezand ca victima este moarta, tinerii decid sa arunce cadavrul in apa si sa pastreze secretul. Insa peste un an, acestia primesc mesaje de amenintare, semn ca cineva le cunoaste secretul. Si acel cineva e chiar omul pe care l-au accidentat. Acesta se imbraca intr-un impermeabil, si "inarmat" cu un "carlig" ii fugareste pe fiecare. E filmul meu preferat. Jennifer Love Hewitt, si Ryan pHillipe sunt actorii mei preferati. Toate scenele sunt bine puse la punct, iar scena in care "omul cu carligul" o urmareste pe Sarah Michelle Gellar este cea mai tare "chase-action-scene" pe care am vazut-o vreodata (intr-un film horror).

La egalitate cu I know what you did last summer se afla continuarea lui intitulata "I still know what you did last summer".
toogood
Junior Member

Mesajde nonick » Lun Ian 10, 2005 12:26 am

Mi se pare destul de greu, daca nu imposibil sa spun ca "The Shawshank Redemption" e mai bun sau mai prost decit "Amadeus", ca "Natural Born Killers" e mai interesant sau nu decit "Fight Club". Alte filme care m-au fascinat: LA Confidential, Pulp Fiction, Seven, The Truman Show, American Beauty, Green Mile, Man on the Moon, Forrest Gump s.a.m.d. Din pacate nu am vazut "Citizen Kane" , "The Godfather" , "One Flew Over the Cuckoo's Nest" , "Schindler's List", altfel sigur erau in lista :(
nonick
Junior Member

Mesajde nodingat » Lun Ian 10, 2005 3:16 am

"Călăuza" de Andrei Tarkovsky
l-am vazut la tvr prin anii '90 prima oară.
mulţi dintre prietenii mei spun că povestirea fraţilor Strugatsky e mult mai complexă şi că redă o atmosferă specific americană spre deosebire de film.
mie insă tocmai asta imi place - faptul ca atmosfera din film nu e cea din poveste, e aparte, e altfel decat tot ce am văzut pană acum.
nodingat

Mesajde aspyrin » Lun Ian 10, 2005 5:04 am

toogood scrie:I know what you did last summer.
-----
La egalitate cu I know what you did last summer se afla continuarea lui intitulata "I still know what you did last summer".

sincer sper ca e la misto ce ai scris tu aici
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde toogood » Lun Ian 10, 2005 10:09 am

aspyrin scrie:sincer sper ca e la misto ce ai scris tu aici

De ce sa fie la mishto!?!?!???!
Movies don't create psychos...
Movies make psychos more creative.
toogood
Junior Member

Mesajde v1n3ri » Lun Ian 10, 2005 10:14 am

Nu as putea face un top, dar as zice: Gladiatoru', Last samurai, The patriot, Driven, Bruce almighty, 50 first dates etc.......
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde Dany_S » Lun Ian 10, 2005 7:49 pm

toogood scrie:De ce sa fie la mishto!?!?!???!

pt ca alea 2 sunt niste mizerii de filme. Incepand cu subiect, continuand cu actorie si terminand cu filmare, regizare, sunt filme de note 4, macsim.
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde Cristy » Lun Ian 10, 2005 8:22 pm

Sustin, I know what you did last summer e o porcarie. Filme horror adevarate : A nightmare on elm street, Halloween, Friday the 13th, The exorcist (la acestea doar originalul este bun ) si sa nu uitam de The Evil Dead al lui Raimi.
Moved away.
Cristy

Mesajde toogood » Lun Ian 10, 2005 8:55 pm

Dany_S scrie:pt ca alea 2 sunt niste mizerii de filme. Incepand cu subiect, continuand cu actorie si terminand cu filmare, regizare, sunt filme de note 4, macsim.

Okay, deci nu prea v-a placut. Totusi nu inteleg de ce... Pentru genul in care se icnadreaza (thriller, teen-horror) actorii isi fac treaba foarte bine. Nu cere nimeni un next Brad Pitt, sau o next Julia Roberts (numele astea mi-au venit mie acu' in minte). Nu. Doar niste tineri talentati. Mie personal nu-mi plac dramele (gen American beauty) si nici SF-urile (gen Lord of the rings). Mi se par plictisitoare. Chiar d'or primi 1000 de Oscaruri, tot nu m-as uita la ele, daca 30 de minute e actiune, si 3 ore poveste. Mai bine citesc cartea.

Okay, daca nu sunteti de acord cu parerea mea...atunci cel mai bun film al tuturor timpurilor e Terminator 2 (al treilea ca favorit, dupa alea 2). Acu' nu cred c-ati avea ceva de obiectat. :)
toogood
Junior Member

Mesajde aspyrin » Lun Ian 10, 2005 9:00 pm

lasa ca mai cresti tu... si eu la 15 ani ziceam ca cel mai bun lucru din lumea asta e revista "Cutezatorii" (care tocmai ce se inchisese).. mai vizionatzi, mai vizionatzi...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mar Ian 11, 2005 8:09 am

precum zice antepostatoru meu, o sa mai cresti si o sa te uiti in alt fel la un film. Si eu la 12-13 ani credeam ca filmele cu Van Damme sunt capodopere cinematografice.

Singuru gen in care cele 2 filme mai sus amintite ar fi bune ar fi la comedii. Eu sincer am ras destul de mult la ele, nu pt ca faceau ei poante, ci pt ca filmul era asa de aberant ca era distractiv.
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde toogood » Mar Ian 11, 2005 4:13 pm

Am vazut sute de filme la viata mea. Gladiatorul, Matrix, Titanic, Al cincilea element etc. etc. ...unele mi-au placut, insa nu indeajuns (Matrix nu mi-a placut deloc). Insa totusi "I know..." este filmul care mi-a ramas cel mai mult in minte. L-am vazut de 15 ori, si inca imi mai place. Difera gusturile, si poate varsta, si e normal ca la varsta mea sa-mi placa filmele cu adolescenti, si nu cele gen Matrix, sau Troy. Totul e in functie de gust...oricum nu-mi voi schimba parerea prea curand.....cred io...
toogood
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mar Ian 11, 2005 8:10 pm

nu e de ajuns sa vezi un film, ci conteaza sa-l si intelegi. Apoi, cu varsta, cum ziceam, incepi sa apreciezi, si sa cauti altceva atunci cand te uiti la un film. Il analizezi diferit.
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde Angelina » Sâm Ian 15, 2005 11:59 am

My special " Omul foarfeca" cu Jhonny Depp si urmeaza "Original Sin".
Angelina
Junior Member

Mesajde joanna_malfoy » Sâm Feb 05, 2005 3:19 am

Harry Potter si toate filmele cu Nicolas Cage(super actor:D)
joanna_malfoy
Junior Member

Mesajde Dulcik » Lun Feb 07, 2005 4:45 pm

Filmul meu preferat din toate timpurile este pe aripile vantului. Este un film care m-a impresionat foarte mult. E o adevarata lectie de viata, sa ai puterea s-o iei de la capat atunci cand totul in jurul tau este distrus, sa trebuiasca sa ai grija de ai tai etc. Finalul nu prea mi-a placut deoarece ar fi trebuit sa ramana cu Rhett.
Dulcik
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film