Care E Filmul Vostru Preferat Din Toate Timpurile?
pijkes, b-rated films, se fac pe banda rulanta , special pentru aichiuurile celor care l-au votat pe bush
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nocturna..lol..bre deci eo va recomand sa vedetzi makr unu' din filme..nici makr la filmele cu Chaplin n'am ras atat..poate doar la Fantozzi sa ma fi cracanat mai tare de ras..
eniueiz doua dintre filme au fost difuzate shi pe protv..am ras cu lacrimi..sunt atat de proaste incat devin nishte comedii excelente..
eniueiz doua dintre filme au fost difuzate shi pe protv..am ras cu lacrimi..sunt atat de proaste incat devin nishte comedii excelente..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
lord of the rings
Cel mai super film ,nu am crezut ca poate fi facut asa ceva .Pacat de partea a 3 a .
Inainte sa apara acest film eram plictisit de cinematografie insa acest film m-a dat peste cap
main of fire
acest film m-a impresionat ,denzel w. a jucat impecabil
Cel mai super film ,nu am crezut ca poate fi facut asa ceva .Pacat de partea a 3 a .
Inainte sa apara acest film eram plictisit de cinematografie insa acest film m-a dat peste cap
main of fire
acest film m-a impresionat ,denzel w. a jucat impecabil
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
filmul preferat? ar trebui sa aleg dintre:
1.traffic
2.gladiator
3.saving private ryan
4.a few good men
5.troy
6.dead man walking
7.silence of the lambs, hannibal, red dragon
8.crimson tide
9.nemuritorii
doar astea imi vin in minte acum, dar lista ar putea continua la nesfarsit
1.traffic
2.gladiator
3.saving private ryan
4.a few good men
5.troy
6.dead man walking
7.silence of the lambs, hannibal, red dragon
8.crimson tide
9.nemuritorii
doar astea imi vin in minte acum, dar lista ar putea continua la nesfarsit
-
Elektra - Junior Member
filmul meu preferat e...
I know what you did last summer. Este un film horror cu adolescenti, adik "teen-horror". Daca nu l-ati vazut va spun pe scurt despre ce e vorba (desi cei care ati vazut parodia "Scary Movie" stiu despre ce vorbesc):
In timp ce se intorceau de la o petrecere, 4 tineri lovesc din greseala un barbat. Crezand ca victima este moarta, tinerii decid sa arunce cadavrul in apa si sa pastreze secretul. Insa peste un an, acestia primesc mesaje de amenintare, semn ca cineva le cunoaste secretul. Si acel cineva e chiar omul pe care l-au accidentat. Acesta se imbraca intr-un impermeabil, si "inarmat" cu un "carlig" ii fugareste pe fiecare. E filmul meu preferat. Jennifer Love Hewitt, si Ryan pHillipe sunt actorii mei preferati. Toate scenele sunt bine puse la punct, iar scena in care "omul cu carligul" o urmareste pe Sarah Michelle Gellar este cea mai tare "chase-action-scene" pe care am vazut-o vreodata (intr-un film horror).
La egalitate cu I know what you did last summer se afla continuarea lui intitulata "I still know what you did last summer".
In timp ce se intorceau de la o petrecere, 4 tineri lovesc din greseala un barbat. Crezand ca victima este moarta, tinerii decid sa arunce cadavrul in apa si sa pastreze secretul. Insa peste un an, acestia primesc mesaje de amenintare, semn ca cineva le cunoaste secretul. Si acel cineva e chiar omul pe care l-au accidentat. Acesta se imbraca intr-un impermeabil, si "inarmat" cu un "carlig" ii fugareste pe fiecare. E filmul meu preferat. Jennifer Love Hewitt, si Ryan pHillipe sunt actorii mei preferati. Toate scenele sunt bine puse la punct, iar scena in care "omul cu carligul" o urmareste pe Sarah Michelle Gellar este cea mai tare "chase-action-scene" pe care am vazut-o vreodata (intr-un film horror).
La egalitate cu I know what you did last summer se afla continuarea lui intitulata "I still know what you did last summer".
- toogood
- Junior Member
Mi se pare destul de greu, daca nu imposibil sa spun ca "The Shawshank Redemption" e mai bun sau mai prost decit "Amadeus", ca "Natural Born Killers" e mai interesant sau nu decit "Fight Club". Alte filme care m-au fascinat: LA Confidential, Pulp Fiction, Seven, The Truman Show, American Beauty, Green Mile, Man on the Moon, Forrest Gump s.a.m.d. Din pacate nu am vazut "Citizen Kane" , "The Godfather" , "One Flew Over the Cuckoo's Nest" , "Schindler's List", altfel sigur erau in lista 

- nonick
- Junior Member
"Călăuza" de Andrei Tarkovsky
l-am vazut la tvr prin anii '90 prima oară.
mulţi dintre prietenii mei spun că povestirea fraţilor Strugatsky e mult mai complexă şi că redă o atmosferă specific americană spre deosebire de film.
mie insă tocmai asta imi place - faptul ca atmosfera din film nu e cea din poveste, e aparte, e altfel decat tot ce am văzut pană acum.
l-am vazut la tvr prin anii '90 prima oară.
mulţi dintre prietenii mei spun că povestirea fraţilor Strugatsky e mult mai complexă şi că redă o atmosferă specific americană spre deosebire de film.
mie insă tocmai asta imi place - faptul ca atmosfera din film nu e cea din poveste, e aparte, e altfel decat tot ce am văzut pană acum.
- nodingat
toogood scrie:I know what you did last summer.
-----
sincer sper ca e la misto ce ai scris tu aici
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Nu as putea face un top, dar as zice: Gladiatoru', Last samurai, The patriot, Driven, Bruce almighty, 50 first dates etc.......
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
Sustin, I know what you did last summer e o porcarie. Filme horror adevarate : A nightmare on elm street, Halloween, Friday the 13th, The exorcist (la acestea doar originalul este bun ) si sa nu uitam de The Evil Dead al lui Raimi.
Moved away.
- Cristy
Dany_S scrie:pt ca alea 2 sunt niste mizerii de filme. Incepand cu subiect, continuand cu actorie si terminand cu filmare, regizare, sunt filme de note 4, macsim.
Okay, deci nu prea v-a placut. Totusi nu inteleg de ce... Pentru genul in care se icnadreaza (thriller, teen-horror) actorii isi fac treaba foarte bine. Nu cere nimeni un next Brad Pitt, sau o next Julia Roberts (numele astea mi-au venit mie acu' in minte). Nu. Doar niste tineri talentati. Mie personal nu-mi plac dramele (gen American beauty) si nici SF-urile (gen Lord of the rings). Mi se par plictisitoare. Chiar d'or primi 1000 de Oscaruri, tot nu m-as uita la ele, daca 30 de minute e actiune, si 3 ore poveste. Mai bine citesc cartea.
Okay, daca nu sunteti de acord cu parerea mea...atunci cel mai bun film al tuturor timpurilor e Terminator 2 (al treilea ca favorit, dupa alea 2). Acu' nu cred c-ati avea ceva de obiectat.

Movies don't create psychos...
Movies make psychos more creative.
- toogood
- Junior Member
precum zice antepostatoru meu, o sa mai cresti si o sa te uiti in alt fel la un film. Si eu la 12-13 ani credeam ca filmele cu Van Damme sunt capodopere cinematografice.
Singuru gen in care cele 2 filme mai sus amintite ar fi bune ar fi la comedii. Eu sincer am ras destul de mult la ele, nu pt ca faceau ei poante, ci pt ca filmul era asa de aberant ca era distractiv.
Singuru gen in care cele 2 filme mai sus amintite ar fi bune ar fi la comedii. Eu sincer am ras destul de mult la ele, nu pt ca faceau ei poante, ci pt ca filmul era asa de aberant ca era distractiv.
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Am vazut sute de filme la viata mea. Gladiatorul, Matrix, Titanic, Al cincilea element etc. etc. ...unele mi-au placut, insa nu indeajuns (Matrix nu mi-a placut deloc). Insa totusi "I know..." este filmul care mi-a ramas cel mai mult in minte. L-am vazut de 15 ori, si inca imi mai place. Difera gusturile, si poate varsta, si e normal ca la varsta mea sa-mi placa filmele cu adolescenti, si nu cele gen Matrix, sau Troy. Totul e in functie de gust...oricum nu-mi voi schimba parerea prea curand.....cred io...
Movies don't create psychos...
- toogood
- Junior Member
Filmul meu preferat din toate timpurile este pe aripile vantului. Este un film care m-a impresionat foarte mult. E o adevarata lectie de viata, sa ai puterea s-o iei de la capat atunci cand totul in jurul tau este distrus, sa trebuiasca sa ai grija de ai tai etc. Finalul nu prea mi-a placut deoarece ar fi trebuit sa ramana cu Rhett.
- Dulcik
- Junior Member