apropo de armament romanesc ia uitativa voi aci sa vedetzi cam tot ce produce tarisoara noastra la momentu asta

http://tpb.traderom.ro/En/Cd/PATROMIL/PATROMIL/intrare.htm
astept reactiile voastre:):) sper sa avem ce discuta dupa ce va uitatzi acolo
Plutonian scrie:oki ii multumesc colegului L.S.
e un tip tare de tot care stie sa dea cu paru cand ceea ce zice el este discutat de altcineva
dragul meu L.S aceasta se cheama discutzie in contradictoriu si nu trebuie
sa fii rautacios cand altcineva vine cu oareceva argumente
in ceea cel priveste pe Rambo ii recoman Scoala de Aplicatzii a Fortelor terestre "Fagaras"
si de google ce sa zic e intradevar un loc plin de date interesante si chiar il folosesc cu placere si nu vad nimic rau in asta
oricum te astept in continuare cu o discutie bazata pe argumente si date
asa ca sa aratam ca ne preocupa ceea ce se discuta aci:)
din 1996 se afla in stadiu de proiect si de 3 ani in fabricatzie un ak
de fabriacatie romaneasca de cal 223(5.56X45)
iar de anul trecut se afla in stadiu de testing tot o arma romaneasca
care nare nici o treaba cu ak si care seamana izbitor de mult cu HK G3
tot in cal223Remington
chiar e tare ideea despre baionete:)
mai vb:)
stefan scrie:Bai Ma-Cred-Bivolaru de banie, posturile tale sunt 5% despre arme, restul numai jigniri si aere de mare maimutza smechera. Argumente zero. Te apuci sa scrii posturi, dar nu ies decat glume de doi lei si jigniri. Ii iei pe altii de sus, dar tu nu legi doua vorbe ca lumea. Arata-mi mie unde ti-ai sustinut pertinent macar una din afirmatiile tale.
Poate pe forumul ala cuminte unde te dai ca moderator te pupa toti in penis de cand le sponsorizezi intalniri, dar aici nu te prea baga nimeni in seama, si daca nu inveti sa legi doua vorbe n-o sa-ti dea nimeni dreptate. Mai baga si tu o poza cu o masina, o casa, ceva, doar doar o cadea cineva pe spate. Aici esti un user obisnuit si nu pica nimeni in cur la fiecare cuvant al tau. Ghinion.
Ma stii de pe alte forumuri? Ma indoiesc, dar poate o sa faca al tau cunostinta cu neste iesiri gen LS., sa vedem cum rezista la pishu.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator