stefan scrie:Bai Ma-Cred-Bivolaru de banie, posturile tale sunt 5% despre arme, restul numai jigniri si aere de mare maimutza smechera. Argumente zero. Te apuci sa scrii posturi, dar nu ies decat glume de doi lei si jigniri. Ii iei pe altii de sus, dar tu nu legi doua vorbe ca lumea. Arata-mi mie unde ti-ai sustinut pertinent macar una din afirmatiile tale.
Poate pe forumul ala cuminte unde te dai ca moderator te pupa toti in penis de cand le sponsorizezi intalniri, dar aici nu te prea baga nimeni in seama, si daca nu inveti sa legi doua vorbe n-o sa-ti dea nimeni dreptate. Mai baga si tu o poza cu o masina, o casa, ceva, doar doar o cadea cineva pe spate. Aici esti un user obisnuit si nu pica nimeni in cur la fiecare cuvant al tau. Ghinion.
Ma stii de pe alte forumuri? Ma indoiesc, dar poate o sa faca al tau cunostinta cu neste iesiri gen LS., sa vedem cum rezista la pishu.
Fane.....nu iau pe nimeni pe sus....doar pe al de fraieri ca tine si cei ce te-au adus aici ca ajutor!!!!!!! Peste tot am sustinut si dovedit afirmatiile mele, fapt care te scoate ridicol impreuna cu cei ce-i tii in brate..........Poate arata vijelia sa unde a afirmat el ( adica fane.....de la stefan sau stufa ) ceva legat cu titlul acestui topic??????????
Mie nu trebuie sa-mi dea cineva dreptate....capsici hombre??? Pustane de Dallas...sa dea DOMNU SA AJUNGI SI TU LA MASINILE MELE ( deocamdata ajungi doar la BA***** mele ) si la case, cand ai sa cresti mare...dar ma indoiesc!!!
In legatura cu cazutu-n cur...eu am alte preferinte, dar daca asa iti place tie, in anal, sa-ti fie de bine...mare e Gradina lui Dumnezeu si multi ii sar gardu, poarta fiind deschisa...chiar tu si aia care au vazut si au tras cu
M-4 la Constanta..........
LS.
TE OFTICI CA TOTI MA PUPA-N PENIS???????? probabil a inca n-ai trecut de faza orala limbricule..........bleaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh!!