Ce mi-ar place sa isi rupa botu americanii aici, nu pt ca as fi sadic, da macar urmatorul imbecil care se decide sa atace o tzara pt ca asa vrea el sa se mai gandeasca odata . Mai revin
China si altele sunt de vina pt ca acest razboi a inceput pt ca daca adoptau o pozitie comuna si ferma de la inceput nu se ajungea aici, mai da-i in poola mea de americani ca nu sunt nici ei invincibili!
Vad k au inceput irakienii sa faca caternica de americani.A fost tare faza aia cu moshu care a doborat Apache-ul cu o flinta.Acuma urmeaza sa vedem beduinu care doboara ub B-2 cu prashtia
nu uita : si care de abia asteapta sa fie eliberata
love2fly shtiam deja k esti ignorant shi cam prostutz,nu era nevoie sa imi demonstrezi iar lucru asta.
Aia 0,012% au shi eu o familie care o sa ii planga.Asta e cu adevarat tragic
A auzit cineva de masoni?
SUA vor distruge Irakul, dar sper ca UE sa invetze din asta, shi sa nu ishi mai lase asha de usor interesele calcate in picioare. nimik nu dureaza forever, orice inceput are shi eu sfarsit, vezi Uniunea Sovietica, shi multe alte exemple.
Exemplul tau cu ala care vine sa imi dea 30.000 de para e interesant, tu chiar crezi ca asta fac americanii?? Crezi ca pe americani ii doare undeva de nivelul nostru de trai?
Initial trimis de Love2Fly
Dar aia 98% din Irakienii care mor de foame si care traiesc intr-o saracie crunta
Daca tot vorbesti de masoni(banuiesc ca glumeai) stii cu ce se ocupa in sine?
Initial trimis de MiG29
Vad k iar au "reusit" sa nimereasca televiziunea(vezi Belgrad 99) desi bineinteles k oficial nu se vroia asta.
Initial trimis de Love2Fly
Nu m-am luat dupa CNN ci dupa fericirea irakienilor d ela noi din tzara care se uitau bucurosi cum Saddam este inlaturat de la putere si cum acel irakian decalara ca daca in Romania a fost un Ceausesc in Irak sunt 1000 de ceausesti....deci?
Sute de irakieni din tarile vecine se intorc in tara ca sa lupte impotriva americanilor (nu pentru Saddam ci impotriva ocupatiei - asa se explica rezistenta uriasa pe care o intampina "aliatii"). Poate parea stupid si bineinteles ca este absolut ineficient insa asta spune multe.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator