Situatia din Golf. Pana la urma care-i baiu'??

politicianul vrea puterea, poporul se multumeste cu o minciuna acceptabila

Mesajde Raiden007 » Lun Mar 24, 2003 4:27 pm

Imi spune si mie cineva unde sunt renumitele arme in distrugere in masa ale lui Saddam ??? Ah, inca nu a dat cu ele ca nu avea in cine :) . Si stie careva cati civili au fost omorati pana acuma de bombardamentele aliate ? De fapt, si cati aliati au fost omorati de bombardamente aliate ? Cum ar fi alea 2 elicoptere de milioane de parai cu super radare si sisteme de protectie care s-au izbit unul in celalalt ? Sau elictopterul ala care si-a luat o racheta Patriot in plin ? Nici o problema , asta nu trebuie aratata la CNN, acolo trebuie aratat cum dezerteaza "masiv" armata Iraqiana :) . Adica vreo 20-30 de oameni . Ce mi-ar place sa isi rupa botu americanii aici, nu pt ca as fi sadic, da macar urmatorul imbecil care se decide sa atace o tzara pt ca asa vrea el sa se mai gandeasca odata . Mai revin :)
Raiden007
Junior Member

Mesajde Raiden007 » Lun Mar 24, 2003 4:30 pm

Prima oara au inceput razboiul pentru ca Saddam are arme de distrugere in masa . Acu ca nu le-au gasit, lupta sa elibere poporul Iraqian si sa reconstituiasca Iraqul. Stie careva cati $ sunt pentru bugetul 2004 pentru Afganistan ? Va zic eu, 0 (zero, nada, nimica, _|_ ) . Asta asa, ca sa vedeti care e mai mare dictator
Raiden007
Junior Member

Mesajde duronu » Lun Mar 24, 2003 10:35 pm

bravo dornea!
ti-ai dat seama care e adevaratul motiv shi inclin sa cred ca e ca tine, americanii nu au atacat irakul pt saddam, chiar ei au zis cu ceva timp inainte de inceperea razboiului ca, chiar daca pleaca saddam tot vor ataca irakul. motivul invocat e penibil, sunt curios sa vad shi eu armele alea de distrugere in masa, au saracii cateva rachete si alea vai de capul lor.
oricum dupa parerea mea UE, Rusia, China si altele sunt de vina pt ca acest razboi a inceput pt ca daca adoptau o pozitie comuna si ferma de la inceput nu se ajungea aici, mai da-i in poola mea de americani ca nu sunt nici ei invincibili!
duronu
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Mar 24, 2003 11:13 pm

Vad k au inceput irakienii sa faca caternica de americani.A fost tare faza aia cu moshu care a doborat Apache-ul cu o flinta.Acuma urmeaza sa vedem beduinu care doboara ub B-2 cu prashtia:)
Da vad k mighty unbeatten iues armi shi cu camarazii engelzi cam se chinuie serios cu armata iarkiana,slab inamrmata ,prost hranita shi mai ales cu moralul la pamant...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Raiden007 » Mar Mar 25, 2003 12:38 am

nu uita : si care de abia asteapta sa fie eliberata :P
Raiden007
Junior Member

Lol...extremismul bata-l vina...

Mesajde Love2Fly » Mar Mar 25, 2003 1:20 am

Ce mi-ar place sa isi rupa botu americanii aici, nu pt ca as fi sadic, da macar urmatorul imbecil care se decide sa atace o tzara pt ca asa vrea el sa se mai gandeasca odata . Mai revin

Puneti o sapca in cap...iti cam ploua in gat.
Dupa voi si conceptia voastra ati murii de foame toti. Adica ce "p@#$ noastra aia smechera"....avem noi nevoie de americani? lol....da-i in s@#$% de m@#$.....nu?
Cand mori de foame pe strada si vine un smecher cu bani si iti intinde 30.000 tu ii zici: "pleaca mah in m@#$% matii ca iti rup gatu'!" si el va plec si ti-o va da la m@#$" intelegi? daca Romania e vai mama ei macar sa se umileasca pentru bani...nu ti se pare normal? sau ai tu alta idee mai buna?
Bucurandu-te pt pierderile americane nu faci decat sa maresti randurile imbecililor care se cred pacifisti si care nu sunt decat niste parsivi, dornici numai de interes si care se acopera sub aceasta patura a pacifismului...bleah!

China si altele sunt de vina pt ca acest razboi a inceput pt ca daca adoptau o pozitie comuna si ferma de la inceput nu se ajungea aici, mai da-i in poola mea de americani ca nu sunt nici ei invincibili!

Tu chiar iti doresti ca Irakul sa castige nu? lol....hai sa declaram razboi Americii ca poate ii rupem si noi ca de! nu sunt ei invincibili...ce zici? te tine?

Vad k au inceput irakienii sa faca caternica de americani.A fost tare faza aia cu moshu care a doborat Apache-ul cu o flinta.Acuma urmeaza sa vedem beduinu care doboara ub B-2 cu prashtia

O sa vezi cum nenea Bush baga "tavalugul" peste ei. Crezi ca forta militara americana se rezuma la ceea ce ai vazut pana acum? lol....
Ca sa nu mai zic ca sunteti naivi cu totii si credeti tot ceea ce zice Al-Jazeera si Saddam...banuiesc ca il si credeti cand zice ca e credincios si ca e om bun...:)

nu uita : si care de abia asteapta sa fie eliberata :P

Cred catu nu i-ai vazut pe civilii irakieni care ii primeau cu bratele deschise pe soldatii americani....tu habar n-ai cata suferintza e la aia in tzara...tu crezi tot ce zice Saddam...take a nap!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Mar 25, 2003 1:41 am

love2fly shtiam deja k esti ignorant shi cam prostutz,nu era nevoie sa imi demonstrezi iar lucru asta.Nu te mai lua dupa tot ce vezi la CNN k nu tot ce zboara se mananca."Tavalugu" lu dom Bush ar suferii o lovitura serioasa daca populatzia din SUA ar vedea imaginiile cu americanii mortzi shi cu aia luatzi prizonieri de irakieni,imagini pe care,surpriza,CNN-u nu le difuzeaza.In continuare ma mir unde-i divizia aia care s-a predat toata americanilor,k in afara de catizva amaratzi care nici macar nu purtau uniforme n-am prea vazut altzi irakieni care sa li-se alature "eliberatorilor".Io unu inca ma mir cum dracu de tehnolgia super avansata a SUA da gres.Cum draq de rachetele Patriot S-3 de cea mai noua generatie doboara un Scud din 4?(Sa itzi amintesc k rachetele Scud au aparut in anii 60?) Shi cum draq de aceleasi rachete Patriot doboara un Tornado gr3?(astia n-au auzit de IFF(identification Friend or Foe) care e cam standard pe orice avion shi racheta sol-aer NATO shi nu numai.Cum draq de superantrenatzii pilotzi americani se lovesc in aer unii de altzi shi cum draq ca irakienii aia descaltzatzi indraznesc sa traga shi sa opuna rezistenta celor din US Marines?De englezi ce sa mai zic atata timp cat cei din 3Commando Brigade,cea mai bine antrenata unitate a armatei britanice care n-a intrat inca in actiune(inca stau la cutie in kuweit) a suferit deja vreo 15 mortzi,bineintzles din gresala.Oara catzi or sa fie cand or intra de-adevaratele in lupta?Sa itzi mai amintesc shi de super precisele Tomahawk care de superprecise ce sunt cad in Turcia desi acuratetea loviturilor este daca ne luam dupa gen.Tommy Franks "chirurgicala".Sau acuma fac k in 99 la Belgrad cand au lovit ambasada Chinei din gresala.Sau poate k vor sa ii linisteasca pa turci care intra in kurdistan desi americanii ii implora sa n-o faca:p.Cam multe semne de intrebare,nu crezi?
MiG29

Hmmm...ma duc sa ma culc....:)

Mesajde Love2Fly » Mar Mar 25, 2003 1:54 am

love2fly shtiam deja k esti ignorant shi cam prostutz,nu era nevoie sa imi demonstrezi iar lucru asta.

Incep prin a iti multumi pt complimente!:) ma bucur ca esti atat de "modest".
1. Nu ma uit la CNN ca nu prind CNN-ul :)...ce mai vad din cand in cand pe Realitatea...CNN-ul....
2. E adevarat ce zici si tu cu armele supersofisticate insa....daca ne gandim la cate rachete zboara intr-un anumit interval de timp si la cate avioane sunt in aer si mai stiu eu ce "antiaeriene" e cam "stramt cerul" in Bagdad....iar sa zicem.....la cate avioane au decolat de pe bazele US si au aterizat as putea spune ca putinele incidente care au avut loc reprezinta cat? 1% din totalul activitatii?...cat despre soldatii americani ucisi pe care ii mentionati ca "fiind ucisi" cu atata ura....ce pot sa spun? cati sunt? 50? cat reprezinta 50 din 400.000? 0,012%? lol....oare irakienii ce pierderi or avea?

ps: degeaba ne certam noi aici caci probabil nu stim nici o particica din ceea ce se petrece acolo.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Mar 25, 2003 2:06 am

Aia 0,012% au shi eu o familie care o sa ii planga.Asta e cu adevarat tragic.Chestia cu pierderile de aeronave insa e inaceptabila insa ,mai ales ptr americani.Shi mai gandeste-te la chestia aia cu Apache-ul.Cred k e cam prima oara cnad e doborat unu d-asta.Shi dak sarbii au doborat un F117,irakineii de ce n-ar putea sa doboare shi ei unu k faza cu avionu invizibil e alterata.
MiG29

tehnica americanilor si altele.

Mesajde Mr Teo » Mar Mar 25, 2003 9:21 am

Americanii au o tehnica foarte buna si tot respectul pentru asta dar unii dintre oamenii lor sunt prosti de dau in gropi(ex doctorii din Alaska au aparatura moderna da nu pot sa puna diagnostic cand te doare spatele, cica e durere ocazionala aiurea........).
Daca americanii cad in suprematia lor cu tot pe plan politic(ca politistii lumii si ca economie) vom vedea multe schimbari in rele in lume(virusi...nucleare...).
A auzit cineva de masoni?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde duronu » Mar Mar 25, 2003 10:48 am

Love2Fly
Nu stiu daca esti prostutz, nu am apucat sa ma conving inca de asta, deci nu imi permit sa fac comentarii pe aceasta tema. Exemplul tau cu ala care vine sa imi dea 30.000 de para e interesant, tu chiar crezi ca asta fac americanii?? Crezi ca pe americani ii doare undeva de nivelul nostru de trai? Ma faci sa rad!!! Tu asteptzi sa ne scoata amercanii din kkt? Iar ma faci sa rad. Americanii ne trateaza ca pe niste amaratzii de lumea a 3-a ce suntem, se folosesc de noi acu’ cu razboiul asta, promit la greu ca vor face aia si ailalta, ca vom trai ca-n rai, in rest ei isi vad scopul si la final se vor pisha pe noi vei vedea!
Irakul nu are cum sa castige, sa fim seriosi, mie nu mi se pare corect ca SUA sa decida soarta intregii lumi, oricum se poate simtzi ca hegemonia SUA pe plan mondial a cam intrat in ultima faza, s-au infruptat ei din toate, acu trebuie sa vina shi randul UE(cu Romania cu tot in ea). SUA vor distruge Irakul, dar sper ca UE sa invetze din asta, shi sa nu ishi mai lase asha de usor interesele calcate in picioare. nimik nu dureaza forever, orice inceput are shi eu sfarsit, vezi Uniunea Sovietica, shi multe alte exemple.
Pana la urma dolarul se va linsti el, shi va fi ingurgitat de euro, e doar o chestiune de timp!
Interesant calculul tau cu cei 50 de soldatzi care reprezinta 0.0000nu stiu cat la suta din armata aliata. Sa-ti mai zic ceva: 1 soldat american sau britanic, bine hranit,cu toate armele alea pe el, cu grenade, cutite, mitraliere shi ce draq mai are face cat 100 de irakieni d-aia descultzi, nemancatzi, cu o flinta in mana cu care nu au mai tras din ’91 shi care e mai veche decat ei...asta cel putin in ochii americanilor.
l-am vazut pe bush ieri la tv, nu stiu parca era mai galben ca de obicei, el ce credea ca va intra in bagdad fara sa piarda nimik? Plus ca pierderile de soldati si de echipament militar vor fi mult mai multe...
duronu
Junior Member

Hmmmm

Mesajde Love2Fly » Mie Mar 26, 2003 12:29 am

Aia 0,012% au shi eu o familie care o sa ii planga.Asta e cu adevarat tragic

Dar aia 98% din Irakienii care mor de foame si care traiesc intr-o saracie crunta ce reprezinta pentru tine? nu o tragedie? nu un GENOCID?...dar aia care au fost impuscati de garzile lu' Saddam doar pentru ca asha a vrut EL.? astia ce sunt?
Cum spunea si Mr Hyde...multi au zis ca "Domne, americanii nu au facut nimic in Afganistan ca nu l-au prins pe bin Laden...insa nimeni nu a aflat ca mai nou la ei in tzara se joaca FOTBAL pe stadioane si ca acolo nu mai au loc executii publice sau JUPUIRI de oameni VII pe care le faceau talibanii.....asta nu o vede nimeni! Asha si cu Irakul....toata lumea vede decat un aspect al celor de acolo....

A auzit cineva de masoni?

eu!
Sunt ucenic in Marea Loja a Romaniei, de ce? consideri ca masonii au legatura cu razboiul?:)

SUA vor distruge Irakul, dar sper ca UE sa invetze din asta, shi sa nu ishi mai lase asha de usor interesele calcate in picioare. nimik nu dureaza forever, orice inceput are shi eu sfarsit, vezi Uniunea Sovietica, shi multe alte exemple.

Sigur...Irakul fara Saddam nu mai e NIMIC...!:) cat despre U.E...ce puteau sa faca? decat sa-si dea cu parerea?

Exemplul tau cu ala care vine sa imi dea 30.000 de para e interesant, tu chiar crezi ca asta fac americanii?? Crezi ca pe americani ii doare undeva de nivelul nostru de trai?

In definitiv crezi ca exista vreo tzara careia sa-i pese de noi?...lol...macar americanii ne mai baga si ei bani in tzara...:)

Epilog: Razboiul nu aduce nimic bun, aduce moarte, seamana ura si invrajbeste popoare. Niciodata nu vom putea stii cine a avut dreptate si cine NU insa un lucru vom stii...multe vieti cad prada intereselor unor popoare, multe razboaie se poarta din motive stupide si multi civili vor mai murii pana cand LUMEA isi va da seama ca dictatorii trebuiesc eradicati. Ce putem face noi?....decat sa invatzam din greselile trecutului!
Nu sunt un sustinator al razboiului insa......daca asha a fost sa fie...si Saddam a TREBUIT sa fie dat jos doar prin fortza atunci "faca-se voia Domnului".

p.s: A vazut cineva "marius tuca Show " in seara asta?(25.03.2003)
Love2Fly
Junior Member

Re: Hmmmm

Mesajde MiG29 » Mie Mar 26, 2003 12:37 am

Initial trimis de Love2Fly

Dar aia 98% din Irakienii care mor de foame si care traiesc intr-o saracie crunta

Iar te iei dupa CNN?Ai fost tu acolo sa ii vezi pe aia cum mor de foame?Tu crezi k Bush n-are alta treaba decat sa se duca sa le dea de mancare shi de imbracat la irakieni.
MiG29

Date of birth: 25 december 1983---> Age:20--"today you R going in Irak"....oh...God!

Mesajde Love2Fly » Mie Mar 26, 2003 12:50 am

Nu m-am luat dupa CNN ci dupa fericirea irakienilor d ela noi din tzara care se uitau bucurosi cum Saddam este inlaturat de la putere si cum acel irakian decalara ca daca in Romania a fost un Ceausesc in Irak sunt 1000 de ceausesti....deci?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Mar 26, 2003 1:14 am

Pai bine mah,dak te duci acuma shi intrebi un roman care a plecat din tzara o sa zica shi el k a plecat de foame nu de bine.shi cu toate astea nu e chiar asa.shi aia catziva irakieni din Romania,printre care or fii shi catziva pe bune,chiar crezi k totzi sunt dizidentzi politici?
A shi de cand reprezinta aia 98%?Abtzine-te sa dai cifre k n-ai de unde sa le shtii exact.
P.S,Vad k supersoldatzii iar o dau in bara..un f-16 a bombardat din gresala:p o baterie Patriot shi s-a mai prabusit un elicopter...
MiG29

apropo love2fly:)

Mesajde Mr Teo » Mie Mar 26, 2003 1:27 am

Daca tot vorbesti de masoni(banuiesc ca glumeai) stii cu ce se ocupa in sine?
Asa putin(eu stiu).

Think...
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Mar 26, 2003 7:18 am

E atat de evident... pana si pentru un copil de 7 ani.

Irakul balteste in petrol. Mi se pare ca este numarul 1 (daca nu e al 2-lea) in lume la capitolul asta. (o mica paranteza. Regiunea din nord se pare ca e cea mai bogata. Dupa ce kurzii au fost matrasiti de turci, iranieni si irakieni, prin anii 80 Saddam a hotarat sa le acorde o oarecare autonomie. Le-a desenat o bucatica de tara care era in zigzag. De ce ? Pentru ca evita zonele cele mai bogate in petrol. )
Iarkenii o duc prost mai ales datorita lui Saddam care este un dictator, nimeni nu contesta asta.

Americanii atata Irakul invocand superficialul motiv al terorismului (plus armele de distrugere in masa).
Promit ca irakienii vor fi eliberati si averea (sondele) le vor fi returnate.

Ce se va intampla ?
SUA va castiga, fara indoiala. Sondele pazite cu pretul vietii atator marines vor fi exploatate altfel. Un procent minuscul va lua calea irakienilor si poate ca nivelul lor de trai se va ridica. Majoritatea covarsitoare va reveni americanilor.

In ochii lumii, si mai ales ai celor ce sustin actiunea lui Bush lucrurile vor arata roz. Un popor scapat de sub un dictator, un popor care are acum posibilitatea sa joace fotbal pe stadioanele ce erau inainte folosite doar pentru congrese de partid.

Asteptam ca "marinimia" in valoare de 75 de miliarde de dolari(pana acum) ce s-a rasfrans asupra sarmanului popor irakian sa se repete in viitor. Nu de alta dar sunt atatea state arabe ce sustin terorismul, detin arme chimice si sunt sub regimuri dictatoriale. Cand se va intampla acest lucru ? La pulivara. De ce ?
Pentru ca nu au atat petrol.
"Against modern football."
Aliosha

opinie

Mesajde biju » Mie Mar 26, 2003 12:15 pm

lupta va fi castigata (in luni n>4, nu saptamani) dar razboiul , care nu este numai cu irakienii ci cu restul puterilor mondiale va fi pierdut, cu timpul !
niciodata nu-i vor recunoaste rusii sau chinezii pe americani jandarmul Pamantului, nu-i recunosc francejii ,, dar precedentii.

Cat despre cei care ar face orice pt bani asta e opinia lor dar eu unul as prefera sa traiesc mai modest dar sa fac ce vreau nu ce mi se impune.
biju

Mesajde Aliosha » Joi Mar 27, 2003 6:56 am

In timp ce Bush discuta cu Blair situatia Irakului dupa razboi (Bush vrea ca SUA sa aiba autoritate 100% in timp ce Blair vrea ca si UN sa isi bage nasul) iata ce declara liderul shiitzilor :

"Iraqis are against foreign dominance, and if they (the Americans) don't want to leave Iraq, the nation will resist," said Ayatollah Mohammed Baqir Hakim, head of the Tehran-based Supreme Council of the Islamic Revolution in Iraq (SCIRI)."
"Against modern football."
Aliosha

hmmm

Mesajde Love2Fly » Joi Mar 27, 2003 10:12 pm

Daca tot vorbesti de masoni(banuiesc ca glumeai) stii cu ce se ocupa in sine?

Nu bre, nu prea stiu....ce sa-i faci? nu toata lumea stie de francmasonerie si de Acoperitor, de Primul si Al doilea Supraveghetor, de Trezorier, de Maestru Venerabil, de Orator, de Ucenici, de Calfe si de Maestri, de coloane si de "arderea intre coloane", de initiere, s.a.m.d ....ce sa-i faci? nu toata lumea stie.....poate imi spui tu:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Mar 28, 2003 12:11 am

Se pare k supersoldatzii iar au probleme.Vad k din zi in zi tot se anuntza k bataliile puternice vor urma.Vad k iar au "reusit" sa nimereasca televiziunea(vezi Belgrad 99) desi bineinteles k oficial nu se vroia asta.
Aliosha ,interesant citatu.E clar k americanii n-o sa aiba viatza usoara cu irakienii indiferent de cine ii conduce.Asta dak o sa reuseasca sa scape de Saddam,bineintzeles:rolleyes:
MiG29

Mesajde Aliosha » Vin Mar 28, 2003 5:18 am

Initial trimis de MiG29
Vad k iar au "reusit" sa nimereasca televiziunea(vezi Belgrad 99) desi bineinteles k oficial nu se vroia asta.

A intrebat un telespectator pe CNN de ce nu a fost bombardata pana acum televiziunea. Raspunsul a fost cat se poate de simplu: pentru ca generalul care se ocupa de actiune (i-am uitat numele) nu a hotarat asta momentan.

Uite un om norocos. Impuscat de 4 ori in casca (o rafala probabil.)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Aliosha

ca tot vorbeai de masoni si daca esti parte:)

Mesajde Mr Teo » Vin Mar 28, 2003 9:34 am

stii ca voi sunteti cam buni numai ca nu ... la suflet:)?

P.S Ati auzit ca irakienii vor folosi VX-ul?
Mr Teo
Junior Member

...

Mesajde Love2Fly » Vin Mar 28, 2003 11:40 pm

Daca folosesc vreu gaz toxic atunci probabil cei "anti-americani" vor zice ca Vx-ul a fost dat defaot de americani si atribuit lu' Saddam:).
p.s: Stiati ca Syria e gata sa intre in razboi?:)
Love2Fly
Junior Member

Re: Date of birth: 25 december 1983---> Age:20--"today you R going in Irak"....oh...God

Mesajde Aliosha » Lun Mar 31, 2003 7:18 am

Initial trimis de Love2Fly
Nu m-am luat dupa CNN ci dupa fericirea irakienilor d ela noi din tzara care se uitau bucurosi cum Saddam este inlaturat de la putere si cum acel irakian decalara ca daca in Romania a fost un Ceausesc in Irak sunt 1000 de ceausesti....deci?

Sute de irakieni din tarile vecine se intorc in tara ca sa lupte impotriva americanilor (nu pentru Saddam ci impotriva ocupatiei - asa se explica rezistenta uriasa pe care o intampina "aliatii"). Poate parea stupid si bineinteles ca este absolut ineficient insa asta spune multe.
Aliosha

Pauza de ras...

Mesajde stefan » Lun Mar 31, 2003 2:47 pm

Hai sa mai destind un pic atmosfera cu doua articole din presa romana pe tema razboiului din golf:
http://www.revista22.ro/week/citeste.php?id=389&PHPSESSID=c9ed40ac0d91541de520b7b3a8c9c844

http://www.revista22.ro/week/citeste.php?id=339&hl=1

Ambele sunt aparute in "22", o revista care parea cu pretentii, autorul e acelasi, Traian Ungureanu. Io mi-am tot pus problema, el este cumva pupincurist interesat sau imbecil (putin spus) sincer? Din pacate cred ca a doua varianta este adevarata... La ambele articole iti vine sa razi cu curu de ce debiteaza, acu, poate aveti voi alte interpretari...
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Dear Ex-Aliosha

Mesajde Love2Fly » Lun Mar 31, 2003 11:25 pm

Cu toate ca, se pare, razboiul a avut grave influentze asupra avatarului tau...care dealtfel sugereaza si pozitia ta imi voi permite sa-mi exprim si pct meu de vedere.

Sute de irakieni din tarile vecine se intorc in tara ca sa lupte impotriva americanilor (nu pentru Saddam ci impotriva ocupatiei - asa se explica rezistenta uriasa pe care o intampina "aliatii"). Poate parea stupid si bineinteles ca este absolut ineficient insa asta spune multe.

Se intorc din cauza unei interpretari gresite a Coranului care spune "sa lupti cu cel care iti face rau".... in cazul asta doar irakieni ar fi justificati pentru o atitudine ostila...insa mai sunt si tari gen Syria, Iran, etc...care in extremismul lor duc legile Coranului spre exprem interpretandu-le asha cum vor ei. Saddam joaca cartea religioasa acum si se pare ca strategia lui are o mare priza la "public".
Irakienii ca si romanii au un pronuntzt simt al extremismului si o MANDRIE exagerat de stupida.... Ca si romanii, nici irakienii nu ar accepta ceva de la americani chiar daca ar murii de foame(cu mici exceptii)...in fine....ar trebui sa ne gandim la.... cum se poate convietzuii pe acest pamant si islamici si crestini si mai stiu eu ce religii la un loc...caci se pare ca fundamentalismul religios este o noua cauza de dezastru mondial.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde stefan » Lun Mar 31, 2003 11:58 pm

Bai Zburatoriule, imi pare rau sa-ti zic, dar esti idiot. N-o sa stau sa punctez toate tampeniile pe care le-ai debitat pe acest thread, sa luam numai cateva:

"Irakienii ca si romanii au un pronuntzt simt al extremismului"

Cum vine aia simt pronuntat al extremismului? Adica simt extremismul de la 100 de kilometri si o iau la fuga? Sau il simt pe unu de la distanta ca e extremist... Lol. Incearca macar sa fii offtopic, nu inteleg unde vezi tu extremism. Daca in a spune ca razboiul din Irak este o magarie tu vezi o manifestare de extremism, pa, noapte buna, somn usor la televizor cu stirile oficiale, sa nu care cumva sa citesti si altceva in afara de ce trebuie, ca peste tot e extremisti d-astia de vor sa te duca pe cai gresite and stuff.

"tari gen Syria, Iran, etc...care in extremismul lor duc legile Coranului spre exprem"

Hm, sa ma corecteze cineva daca gresesc, dar din cate stiu Siria nu este condusa de un regim islamic, iar Iranul e cam la cutite cu Irakul... Cam incurci oalele, baiete. Si regimul din Irak este un regim laic, ti-a zis-o si neica bin Laden, n-are treaba cu Coranul.

"MANDRIE exagerat de stupida...."

Normal, ai dracu, in loc sa zica "hai baieti, veniti, luati-ne petrolul, puneti-ne ce guvern vreti voi", ai dracu orgoliosi exagerat de stupizi nu vor ma, nu vor sa renunte.

"irakienii nu ar accepta ceva de la americani chiar daca ar murii de foame"

Inainte sa le bage americanii sanctiuni pe gat o duceau bine-mersi, da-o dracului. Adica americanii au zis in '91 "hai ca nu-l dam jos pe Saddam ca n-ati fost cuminti, va bagam sanctiuni sa muriti de foame" si acu in sfarsit s-au gandit sa-i "elibereze"... Sa fim seriosi, la stilul cum se scapa Bush mereu ("vai, sa nu ardeti sondele de petrol!") sigur s-au gandit la opere de caritate... Mai ales in America de Sud ce opere de caritate au facut, iti sta mintea-n loc...
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

N-ai inteles dar ce mai conteaza?

Mesajde Love2Fly » Mar Apr 01, 2003 12:21 am

Mai documenteaza-te smechere si mai vorbim....

Vezi si tu ce se mai intampla in lume si mai vorbim....cat despre extremismul romanesc...el exista dar nu-l "simti" tu inca....e ascuns adanc in sufletul fiecaruia.....e nevoie doar de un OM care sa stie sa-l cultive...think....
Love2Fly
Junior Member

Re: N-ai inteles dar ce mai conteaza?

Mesajde stefan » Mar Apr 01, 2003 9:34 pm

Bai acneicule, singurul scop al postului meu era de a avea un dialog, in limitele posibile. Fazele gen "mai smechere, mai documenteaza-te si dup-aia mai vorbim" mi-au trecut... de pe la 15 ani, varsta pe care incep sa ma indoiesc ca ai depasit-o vreodata. Greu prag, ce mai.

Asta e, o sa mai cresti si tu, pana atunci noapte buna, stai linistit, sa nu faci vreo combustie interioara or smth.
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Politica